İhlal yapan karakterler jail yedi zaten bunun haricinde polisi arayan biz değildik.
Alıntı yapılan: newmuco - 21.03.2020 18:17İhlal yapan karakterler jail yedi zaten bunun haricinde polisi arayan biz değildik.ihlali yapan karakter jail yemiş diyorsunda, 1. ss'te düştüğün gözüküyor 4. ss'te ateş ettiğin demekki tek kural ihlalini arkadaşın yapmamış?
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Sahile doğru giderken bir friendly fire olayı yaşandı, kişiler bizim tarafımızdaymış geç haberimiz oldu. Ateş açmış bulunduk. oradaki tyrone ile pm den yazıştık özrümüzü diledik.Armando sistemsel olarak düşmesine rağmen kalkıp hepimizi vurdu. Ben /b'den "şikayette görüşürüz yazdım" ardından armando karakteri discord'dan küfürler savurmaya başladı. Hiçbirşey olmamış gibide role devam etti ne yaralı rolu ne birşey. Sonra idlewood'a gittik matey armandoyu vurdu. Armando sistemsel olarak tekrar düşmesine rağmen kalkıp hepimizi vurdu. hemen ardından tyrone de bizi vurdu. süremiz bitmişti sonra tekrardan sistemsel olarak düşürdüler. Etraftaki siviller polise haber verdiler. Polis gelincede tyrone karakteri hiçbirşey olmamış gibi"ne olmuş mahallede" tarzı cümleler kurdu. silahlarımıza el koyuldu. El koyulan silahlarımızın geri verilmesini, ic jailimizin açılmasını ve arkadaşların cezasını almasını talep ediyorum. Rol zevki denen birşey kalmadı. (Not: saatlerdende anlaşılır zaten kural ihlalleri)