Konu: VARTAVAR_KARAPETYAN @Sidelya  (Okunma sayısı 409 defa)

#0 - 06.05.2022 22:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar_Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP, Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım ile tamir alanına girdim, Vartavar isimli karakter aniden arabadan indi, /silahını çeker. diye emote verdi. Ardından ilk ben girdim falan dedi. Sonrasında ise ekran görüntülerinde görüldüğü üzere beni araçtan attı. Yaptığı role anlam veremedim açıkcası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın, uyarılmasını istemiyorum. Elli beş level birisinden böyle roller görmek sıkıntı.

#1 - 06.05.2022 23:03
:D

#2 - 06.05.2022 23:05
/b'den * atmışım. Bunun anlamını bilmeyen var mı? Saçma sapan beni tamir bölgesinden atıp daha sonra /atamir yazıyorsun. Arkamdan polis geliyor, saçma bir şekilde /Biraz medeniyet ahbap/ diyorsunuz. Aynı silah çekme emotesini veriyorsun. Silah çekince ateş etmiş olmuyorum. Karakterlerinizin hangi birliğe dahil olduğunu biliyorum. Kuralları inceleyip rolünü yaparsan daha iyi olur. Ateş, küfür, agresiflik içeren bir şey yok ortada. Kendi arabama binecekken seni araçtan attım hatalı olduğuna dair /b'den uyarı geçtim. Sonuçlansın.

#3 - 07.05.2022 02:01
Kanıtınla gel arkadaş, laf babalığı yapma bana. Tamirciye ilk ben girdim, Kasparovdasın diye her haltı yiyebileceğini mi zannediyorsun? Tamire senden önce girdim diye silah emotesi veriyorsun, polisin geldiğini görünce sıkmaktan vazgeçiyorsun. Güzel yalanlar bunlar. Arabadan bilerek atmamış, yersen.  :D Sonuçlansın şikayet, arkadaşa da güzel bir terbiye verilmeli.

#4 - 07.05.2022 02:18
Kanıtınla gel arkadaş, laf babalığı yapma bana. Tamirciye ilk ben girdim, Kasparovdasın diye her haltı yiyebileceğini mi zannediyorsun? Tamire senden önce girdim diye silah emotesi veriyorsun, polisin geldiğini görünce sıkmaktan vazgeçiyorsun. Güzel yalanlar bunlar. Arabadan bilerek atmamış, yersen.  :D Sonuçlansın şikayet, arkadaşa da güzel bir terbiye verilmeli.
Aile babası gibi konuşmuşsun. Gerek yok, insanların açıklarıyla ilgilenip şikayet kanıtı ve savunması toplamıyorum. Sonuçlanırsa görelim.

#5 - 07.05.2022 02:36
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129483.0

Arkadaşın sorunlu olduğunu bu şikayetten anlayabiliriz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.  :sampanya:

#6 - 07.05.2022 03:21
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129483.0

Arkadaşın sorunlu olduğunu bu şikayetten anlayabiliriz. Gereğinin yapılmasını arz ederim.  :sampanya:
Hani nerede?

#7 - 07.05.2022 12:58
 :D

#8 - 13.05.2022 13:24
Merhabalar, car jack için hatalı olabilir bunun için net bir kanıt yok fakat ilk ben girdim diye silah çekmek Retarted RP'e girer. Bu sebep ile ceza alacaksınız.