Konu: Tyson Sherwood (30.05.2021) Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 446 defa)

#0 - 30.05.2021 21:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyson Sherwood @Jaweedx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Christoper Li

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.05.2021 21:00-21:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile Boks Kavgası rolümüz vardı, (Bizim Adamın Kas gücü :10 Dayanıklık : 7) (Karşı adamın Gücü Kas: 1, Dayanıklık 2.) Biz olaya gittik, Adam geldi ve Kavga başladı. Bizim Adam baya bi dövdü fakat canı hiç adamın canı hiç azalmadı. Video'da gözüküyor zaten. O kadar vurup bir kişinin bayılmaması İM-KAN-SIZ!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle kişiler Vice'da barınmamalı. :uzi:

#1 - 30.05.2021 22:46
Selam, konu ile alakam yok ama bu durumu sık sık yaşadığım için birkaç şey yazmak istedim. Kanıt olarak eklediğin videoda 'samp bugu' olarak adlandırdığımız olay gerçekleşiyor. Brawl atan arkadaşların ekranlarında, karşı tarafın karakteri yerde kendi karakteri ise vuruyor olarak gözüküyor, yani iki kişide de kendi ekranında vuran taraf kendisi olarak gözüküyor ve bu şekilde buglanıyor. 45-52. saniyeler arasına bakarsak iki tarafta hasar alıyor, yani vururken bug olmuyor, ardından ise tekrar bug oluyor ve iki tarafta hasar almamaya devam ediyor. Şahsi görüşüm bu yönde, olay tarafımca bu şekilde açıklanabilir.  :vice:
« Son Düzenleme: 31.05.2021 01:27 Dely »

#2 - 31.05.2021 00:01
Selam, konu ile alakam yok ama bu durumu sık sık yaşadığım için birkaç şey yazmak istedim. Kanıt olarak eklediğin videoda 'samp bugu' olarak adlandırdığımız olay gerçekleşiyor. Brawl atan arkadaşların ekranlarında, karşı tarafın karakteri yerde kendi karakteri ise vuruyor olarak gözüküyor, yani iki kişide de kendi ekranında vuran taraf kendisi olarak gözüküyor ve bu şekilde buglanıyor. 45-52. saniyeler arasına bakarsak iki tarafta hasar alıyor, yani vururken bug olmuyor, ardından ise tekrar bug oluyor ve iki tarafta hasar almamaya devam ediyor. Olay tarafımca bu şekilde açıklanabilir.  :vice:

+1 yani ben adama defalarca vurmama rahmen üstünde CAN barı çıkmıyor -10 falan yazmıyor. bu bir bug, yani sampdan kaynaklı bir bug. Örneğin ben adama vuruyorum adamı yere yatırıp tekmeliyorum, adama pmden yazıyorum ESC atma diyor, oda kanka neESCsi gard aldım diyor mesela, yani hile değil.

#3 - 31.05.2021 00:52
Tyson adlı karakterin videosunu dün almıştım, şikayeti açacaktım fakat açmadım, hile olduğunu düşünen zaten 5-10 kişi vardır, bugla alakası yok.

#4 - 31.05.2021 12:41
Selamlar, Tyson karakterini canlandıran benim  SAMP Bugu dediğimiz şeyin içinde hile şikayeti yemem gülünç duruma düşürdü biraz.    Herkesin ekranında farklı dövüş gözüküyor.  Hasar almadığımız süreç her iki ekrandan birbirimizi yumrukluyoruz ama size bir taraf üstün gözüküyor.   Kontrolü saldığımda videonun bir kısmında belirgin bir hasar aldığımı görmekteyiz.  Şahsıma açılan hile şikayetlerini son derece komik, üstüne asılsız buluyorum teşekkürler.  Her başarıyı kıskanarak çamur atmak yerine, rollerinize odaklanırsanız daha güzel olur.  -Tyson Sherwood  :)

#5 - 31.05.2021 17:24
Selamlar, Tyson karakterini canlandıran benim  SAMP Bugu dediğimiz şeyin içinde hile şikayeti yemem gülünç duruma düşürdü biraz.    Herkesin ekranında farklı dövüş gözüküyor.  Hasar almadığımız süreç her iki ekrandan birbirimizi yumrukluyoruz ama size bir taraf üstün gözüküyor.   Kontrolü saldığımda videonun bir kısmında belirgin bir hasar aldığımı görmekteyiz.  Şahsıma açılan hile şikayetlerini son derece komik, üstüne asılsız buluyorum teşekkürler.  Her başarıyı kıskanarak çamur atmak yerine, rollerinize odaklanırsanız daha güzel olur.  -Tyson Sherwood  :)

Pekii, İFT denilen olay ne?

#6 - 31.05.2021 17:37
GTA'nın orjinal dövüş animasyonlarını kullanıyorum, farklı bir dövüş animasyonu  kullanmıyorum. Kullandığıma dair bir kanıtın var mı?

#7 - 31.05.2021 17:40
Düştüğünüzde saçma sapan yerlerden insanları şikayet etmeyi değil, tebrik etmeyi öğrenin derim.  :)    Ayrıca bu bugdan dolayı şikayet açman da ayrı bir ironik.  Şikayete gerekli savunmayı verdiğimi düşünüyorum. Gerisini şikayetle ilgilenen yetkiliye bırakıyorum kolay gelsin.   ;)

#8 - 02.06.2021 05:49
konu Hileci/Bugger Bildirimi tarafına taşındı.

#9 - 17.06.2021 18:45
Kanıt yetersiz, Brawl, bug açısından çok müsait bir sistem. Şikayetlerde iki taraftan da video kaydı, sonuçlanması için gereken koşullardan birisidir. Ayrıca, brawl sırasında Constantio, bug içerisine düştüğü için Tyson hiç geriye gidemiyor. Bu da Tyson'ın oyunu açısından hiç darbe almadığını gösteriyor. Olay sadece bir perspektif meselesi.