Konu: tunga - silent  (Okunma sayısı 355 defa)

#10 - 04.09.2024 13:25
silent'a savunma yap, savunma yapılacak bir şey yok tabii de

#11 - 04.09.2024 14:36
Şikayete improved eklenebilir, arkadaş kendi videosunda improved kullanıyor. videoyu yedekledim.

&t=3s

PUHAHAHAH ne improved'ı oğlum o video kırpılmış olduğu için öyle duruyor KPOASFÖALÖŞ arabadaki adam afk oyuna dönmesini bekliyoruz
öyle bir improved kurmuşum ki afk adamı oyuna sokup birde arabasını geri yolluyorum vay be :D Kaliteliymiş valla

Akşam savunma gerçekleşir :D

Zerre bilgin yok, videoda improved kullandığın açıkça belli bu kadar salağa yatmayın. Şikayeti açan arkadaşların muhtemelen bilgisi vardır, daha fazla sizinle ilgilenmeyeceğim. kuyruk acın varsa forum profilimde bulunan dc adresim üzerinden bana ulaşabilirsin

Puhahah kanka allah için videonun hangi kısmında tam olarak silahı yeniden elime alıyorum? Videonun her anında silah aimi doğrultulu şekilde devam ediyor zaten, aimi bıraktıp improved ile geri aldığım tek saniye bile yok çünkü aimi bıraktıktan sonra tamamen bitiyor ve diğer videoya geçiyor :D Muhtemelen tam 1. adamı vurduktan sonra 2.ye sıktığımız kısımı diyorsun, bu da çok net şekilde açıklanabilir bir durum. Video izlenirse ilk adamı vururken arabadaki adam alttabda ve afk. Ardından videonun ona döndüğü kısımda adam alttabda değil çünkü bariz şekilde video kesilmiş, hızlı bir geçiş olduğu içinde size improved gibi geliyor. Birde bana bilgin olmadığı belli diyorsun, göz var nizam var bende de sende pek yok gibi videoyu düzgün izleyemeyecek durumdasın :D içip içip girmeyin şu foruma kardeşim

Birde tehdit ediyor :D Ne yapacan kanki yuca abinle discorddan anama mı söversiniz :(((( Yuca abinle sese çekip bass fulleyip panel falan mı çıkartırsınız kanki? yabmain:(

İzle kardeşim, iyi izle. zerre bilgin olmadığını söylemiştim. attığım videoda herhangi bir kesilmiş yer yok, tamamen improved kullandığın klipleri koydum. Hala anlamamakta ısrar ediyorsun, çünkü bilmiyorsun
tanımadığın bilmediğin insanlara karşı iftira atmamanı öneriyorum, bir gram aklın yok  :)

#12 - 04.09.2024 14:48
Şikayete improved eklenebilir, arkadaş kendi videosunda improved kullanıyor. videoyu yedekledim.

&t=3s

PUHAHAHAH ne improved'ı oğlum o video kırpılmış olduğu için öyle duruyor KPOASFÖALÖŞ arabadaki adam afk oyuna dönmesini bekliyoruz
öyle bir improved kurmuşum ki afk adamı oyuna sokup birde arabasını geri yolluyorum vay be :D Kaliteliymiş valla

Akşam savunma gerçekleşir :D

Zerre bilgin yok, videoda improved kullandığın açıkça belli bu kadar salağa yatmayın. Şikayeti açan arkadaşların muhtemelen bilgisi vardır, daha fazla sizinle ilgilenmeyeceğim. kuyruk acın varsa forum profilimde bulunan dc adresim üzerinden bana ulaşabilirsin

Puhahah kanka allah için videonun hangi kısmında tam olarak silahı yeniden elime alıyorum? Videonun her anında silah aimi doğrultulu şekilde devam ediyor zaten, aimi bıraktıp improved ile geri aldığım tek saniye bile yok çünkü aimi bıraktıktan sonra tamamen bitiyor ve diğer videoya geçiyor :D Muhtemelen tam 1. adamı vurduktan sonra 2.ye sıktığımız kısımı diyorsun, bu da çok net şekilde açıklanabilir bir durum. Video izlenirse ilk adamı vururken arabadaki adam alttabda ve afk. Ardından videonun ona döndüğü kısımda adam alttabda değil çünkü bariz şekilde video kesilmiş, hızlı bir geçiş olduğu içinde size improved gibi geliyor. Birde bana bilgin olmadığı belli diyorsun, göz var nizam var bende de sende pek yok gibi videoyu düzgün izleyemeyecek durumdasın :D içip içip girmeyin şu foruma kardeşim

Birde tehdit ediyor :D Ne yapacan kanki yuca abinle discorddan anama mı söversiniz :(((( Yuca abinle sese çekip bass fulleyip panel falan mı çıkartırsınız kanki? yabmain:(
Ya bilader yaşın kaç bilmiyorum ama ne alaka hile şikayetinde gelip benim adımı geçiriyorsun adamın yazdıkları doğru videoda improved var o konuda beni ilgilendirmiyor hayır konunun benimle ne alakası var geçmişe dayanan bir karın ağrın varsa söyle?  Yok yuca abinle bana mı küfür edicen felan hayatım boyunca seste ergenler gibi hiç bir zaman sövüşmedim bile 3 iq seviyenle insanların adını geçirme cümlelerinde komik oluyorsun.

Ayrıca benim yanımda olan kardeşlerime hiç bir şey olmaz sen merak etme hile şikayetine savunmanı yap yapacak bir şeyin yokta ban yersin büyük ihtimalle buradan hadi kolay gelsin. Eğer varsa bir karın ağrın oyunda görüşebiliriz hatta sorun yok OOC ortamlardan insanların adını geçirerek sallama millete sanada bir abi tavsiyesi olsun

#13 - 04.09.2024 14:49
daha fazla şikayeti bulandırmayalım arkadaşlar, bir an önce sonuçlanmasını bekleyelim. sağ olun.

ayrıca arkadaşların loglarının kontrol edilmesini istiyorum, muhtemelen varlıklarını aktaracaklar.  :garip:
« Son Düzenleme: 04.09.2024 16:27 turkishgoldenhero »

#14 - 04.09.2024 21:03
daha fazla şikayeti bulandırmayalım arkadaşlar, bir an önce sonuçlanmasını bekleyelim. sağ olun.

ayrıca arkadaşların loglarının kontrol edilmesini istiyorum, muhtemelen varlıklarını aktaracaklar.  :garip:
Jaildeyken mal varligi aktariliyor mu ya 😀

#15 - 04.09.2024 21:16

Jaildeyken mal varligi aktariliyor mu ya 😀

seni takip etmiyorum güzel kardeşim, jailde olduğunu nereden bileyim. şikayeti daha fazla uzatma ve sonuçlanmasını bekle. @ByRevenge @Boreki

#16 - 04.09.2024 21:55

Arkadaş ban yiyeceğini anlayınca şimdi de toxicliğe başladı :DDDDDD

videona kalkıp kalkıp düştüğün yerleri de koy yavrum, oyun oynuyoruz bu kadar delirmene gerek yok  :-\
« Son Düzenleme: 04.09.2024 21:56 turkishgoldenhero »

#17 - 04.09.2024 22:04

arkadaş videosunda zaten kendini ele vermiş, önce benim kanıtlarıma bakın sonra videoyu izleyin. Improved kanıtlarına da @everybody hates me 'nin bahsettiği kanıtlardan başkaları eklendi.

#18 - 04.09.2024 23:01
Yasaklandı.