Konu: Trevor_Haven Travone_Schroeder [07.03.2022]  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 07.03.2022 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trevor_Haven @Eswiper Travone_Schroeder @everbodykiller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Avon_Davis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch, Bug, Fear-rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benzinliğe doğru ilerlerken şahıslar önümü kırdı, sebepsizce araçla vurmaya başladı, IC küfür edincede sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/13943437/sa-mp-292.png

https://www.upload.ee/image/13943439/sa-mp-293.png

Ek açıklamalar(varsa): IC küfür ettim diye sıkma hakkı doğmuyor, c-bug yaptığı ortada, hood içinde sıkıyor.

« Son Düzenleme: 07.03.2022 18:13 LaLa »

#1 - 07.03.2022 18:50
Savunma yapacağız, Avon Davis adlı arkadaşı koşu yarışmalarına alabiliriz.  ::)

#2 - 07.03.2022 18:54

Hoodumuzun arkasındaki evde soygun yapıyorlardı, Tyler Hunter karakteri soygunu engellemeye çalışmış fakat Tyler Hunter'i dövmüşler. Fotoğrafta her şey net gözüküyor, sıkma sebebimiz var. Arkadaş üstünde zaten silah taşıyormuş, büyük ihtimalle vurulacağını anladı. Soygun yapan birisi üstünde silah taşımaz. Arkadaşların yaptığı rol sıkma hakkımızı doğuruyor, iyi günler dilerim. Üstelik hood sizin değil, istediğim gibi sıkarım. Şikayet sonuçlanabilir.

#3 - 07.03.2022 19:12
Soygun yapmıyorduk dostum neyden bahsediyorsun? Kanıtın yoksa yazmana gerek yok boşa, orada benim ve kız kardeşimin evi var, Tyler karakteri soyucaktı evet, bizde gerekeni yaptık. Hood senin olsa bile istediğin gibi sıkmazsın, Avon karakteri ayrıca kendi hoodundaydı.

#4 - 07.03.2022 19:14

Bizim forumumuzda arkadaşın birliği böyle gözüküyor fakat biz birlikteki üyelere baktığımızda Avon Davis diye biri yok, ben o arkadaşın o birlikte olduğunu bilemezdim. Bu konuda uyarılabilirim, haksız olabilirim fakat kuralına göre oynadık. Bilerek bir şey yapmadık.

#5 - 07.03.2022 19:18
Kurallarına göre oynamadın, zaten çok açık ve net c-bug yaparak 20 mermi atıyorsun, bu daha gülünç durum tabiki. Ceza almasını talep ediyorum.

#6 - 07.03.2022 19:23
Yaptığım c-bugın bir üstünlük sağladığını düşünmüyorum. Arkadaş koşarak on beş tane mermiyi falan engelledi zaten, bu kadar abartmaya da gerek yok. Ayrıca yanlış konudayız.
« Son Düzenleme: 07.03.2022 19:27 everbodykiller »

#7 - 07.03.2022 19:58
Yaptığım c-bugın bir üstünlük sağladığını düşünmüyorum. Arkadaş koşarak on beş tane mermiyi falan engelledi zaten, bu kadar abartmaya da gerek yok. Ayrıca yanlış konudayız.

Sen bana ateş açarken kolaylık olsun diye, hareketsiz kalıp beni vurmanı mı bekleyecektim? Şahitliğimi doğruluyorum. Kendi onaylı hood bölgeme kaçtım, orada da tek başına ateş açtın.

#8 - 07.03.2022 19:59
DM söz konusu değil. @vlone Tyler_Hunter karakteri rolde dövüldüğünü ve birlikten birisinin (R19)evinin soyulduğunu üstelik EL CORONA bölgesinde soyulduğunu IC bir şekilde belirtince böyle bir hamlede bulunmaya karar verdim. İyi forumlar.

#9 - 07.03.2022 20:01

Sen bana ateş açarken kolaylık olsun diye, hareketsiz kalıp beni vurmanı mı bekleyecektim? Şahitliğimi doğruluyorum. Kendi onaylı hood bölgeme kaçtım, orada da tek başına ateş açtın.

Bak canım kardeşim, senin bölgen olduğunu bilmiyorduk. Zaten birliğin bizde başka bir birlik olarak gözüküyor, bizim birlikte gözüküyorsun fakat yoksun yani forum birlik panelin buga girmiş. Zaten birliğimizde böyle bir oyuncu yoktu, seni o yüzden vurduk. Benim hatam değil, yukarıda fotoğraflarda var zaten.