Şimdi öncelikle iyi forumlar, kendi savunmamı yapmak için bu yazıyı yazıyorum, İlk olarak Piersilvio_Bellomo'nın başta anlattığı gibi Valentinenin telsizi üzerine bölgeye geldim, telsizde kural ihlali gerçekleştiren araç için '55 verdi ve destek gerekebilir dedi, bende destek talebini yanıtladım ve olay yerine vardığımda araçtan indim ve Valentine yakın telsizden kişi direniyor alacağız dedi, bende onu korumak adına yanında durdum ve Valentine Piersilvio_Bellomo'ı araçtan indirip aracın kaputuna yaslayıp tam kelepçe takacaktıki, Piersilvio_Bellomo o esnada dirseğiyle Valentine'ye suratına vurdu ve bende taserimi çekip adamı taserladım, kartuş değiştirme olayından bahsetmişsiniz, ben ikinci taserimi nereden baksanız 5 dakika belki daha fazlasından sonra attım, bunuda bilmenizi isterim, ve kişinin üzerine çıkıp dirseğiyle baskı uygular emotesi vererek Piersilvio_Bellomo'yı kelepçeledim ve üstünü aradım, üzerinden bıçak çıktı ve Valentineye teslim ettim, daha sonrasında adamı omuzlarından kaldırır emotesi verdikten sonra Piersilvio_Bellomo Nora Torres'e vurmaya başladı ve o esnada /me den geri savrulur emotesi verdim ve karakterimi geri savurdum, daha sonrasında Valentine adamı alıcakken tekrar kaçmaya ve direnmeye vurmaya başlayınca tekrar taserladım ve Piersilvio_Bellomo karakteri iki defa taser yemesine rağmen halen eski formunu koruyarak kaçmaya deva direnmeye devam etti, her neyse departmana vardık ve departmanın içerisinde rolsel düşündüğümüz zaman Çok fazla sayıda memur bulunur, Piersilvio_Bellomo karakteri kodeslerde Valentine'ye vurmaya memurlara tükürmeye devam etti, ve bizde sevkini gerçekleştirdik, ve aşırı güç aşımı kullanan kişi var ise oda Piersilvio_Bellomo'dur, tekrardan iyi forumlar.