Konu: Roberth Makarovich - Alber Schimnd { Agresif Rol, DM, Metagaming]  (Okunma sayısı 294 defa)

#0 - 13.07.2020 20:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roberth_Makarovich @FletcheRSAMP - Alber Schimnd @AtaahnZTRK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2020 19:30

Agresif rol - DM- Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normal şekilde yolda gidiyordum Roberth karakteri yolda bunny yapıyordu, ona çarptım ve ne yapıyorsun orosp* çocuğu yazıp anlık bir tepki verdim. Bu tepkimin normal olduğunu düşünüyorum sonuç olarak bir kişiyi öldürüyordum, onun hatası üzerine. Birden 200 ile giden Infernus'un altından çıkar Roberth karakteri bana mı küfür ettin falan diyip koştura koştura 150 metre ilerdeki Buffalo marka aracına gitti ve pompalısını alıp yanıma geldi. Daha sonra arkadaşı Albert'de uziyi çekti. Hiçbir silahlık bir rol yokken Albert karakteri Infernusun lastiklerine sıktı. Ondan sonra Roberth PM attı, şikayet açabilirsin gerekli savunmamı yapacağım dedi. Bende tamam diyip geçtim fakat arkadaşın daha önce de bu tarz vukuatları olduğu için şikayet açmak istedim. Geçenlerde çok uyarı almış bunlarla ilgili ve bende ceza almasının zamanı geldi diye düşünüyorum. Sanırım her annesine küfür yediğinde pompalı ve uzi çekiyorlar, ateş ediyorlar. Ve ek olarak bunuda ekleyeyim daha sonra Sinners oluşumundasın diye sıktım falan dedi sanırım mategaming ile benim o oluşumda olduğumu öğrendi. Hiçbir şekilde o arkadaşla role girmemiştim. Gerekli cezayı almalarınızı istiyorum teşekkür ederim iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 13.07.2020 20:18
Gerekli savunma yapacağım, ateş etmedim admin kandırmayı bırakın kanıtlarla birlikte olayı açıklayacağım birazdan.

#2 - 13.07.2020 20:19
Gerekli savunma yapacağım, ateş etmedim admin kandırmayı bırakın kanıtlarla birlikte olayı açıklayacağım birazdan.

Infernus'un lastiği patlaktı ya sen ya da Albert ateş etti. Hatta yanınızdaki kadın karakteri canlandıran arkadaşta kovanı topladı.

#3 - 13.07.2020 20:34
Öncelikle iyi günler, yaklaşık olarak iki gün önce aramızda ic bir savaş oldu birlikler olarak. Bu olaydan sonra herkes köşelerine çekildi. Az önce yaklaşık yedi, sekiz kişi arkadaşlarımla toplandık ve yüzme rolüne gideceğimizi söyledik. Ardından arkadaşımın evinin önüne gittim ve bende çarpma falan gözükmedi. Kişi geldi bana ailevi küfür etmeye başladı. Daha önce kişinin Sinners ekibinde olduğunu gördüğüm için başka bir sebebi var sandım ve tartışmaya başladık, kişinin bana ateş edeceğini düşündüğüm için silahımı çıkarttım ancak hiç bir şekilde ateşlemedim, doğrultmadım ardından gittim ve silahımı geri koydum. DM diyerek ateş etti diyerek amacınız ne tam olarak anlamış değilim, bunu yapmadığıma dair de mermilerimin kanıtını bile atacağım birazdan. Daha 2 gün önce benimle çatışan birliğin üyesisin, bunu ic olarak Sinners'in partisinde gördüm ve bana bir anda küfürler ediyorsun bana saldıracağını ya da bir şey yapacağını düşünmemden doğal bir şey yok. Olayları çarpıtarak, etmediğim halde ateş etti diyerek ne yapmaya çalıştığınız belli, gerekli karar adminlerin.

Not: Bu arada dikkat bile etmemiştim şuan gördüm adamlar Car Surfing yapıyor infernusun çatısına oturmuş öyle gidiyor..

#4 - 13.07.2020 20:49
Öncelikle car surfing olayına değineyim, kişi ile pek fazla rol ortamımız yok. Yolda dururken yanıma geldi ve beni bırakır mısın dedi. Ben de 2 level olduğu ve oyuna yeni başladığı için koltuğumu rolde öne çektim ve arka koltuğa aldım. Bunda bir sorun olacağını sanmıyorum zaten kişiyi 1 dakika sonra falan gideceği yere bırakmıştım.

Diğer konuya geleyim, yalan söylemenizi size yakıştıramadım şöyle can barınızıda bırakayım;

https://cdn.discordapp.com/attachments/675749940361691172/732291352749932554/unknown.png

size araç ile vurunca canınız böyle azaldı. Diğer konuya geçersek ben yalan söylemedim, @Sevincu yani Lenka karakteride mermi aldığını onaylayabilir. Eğer o da yalanlarsa Loglara bakılmasını ve OOC yalandan dolayı ceza verilmesini istiyorum. Ya siz ateş ettiniz ya da Albert adlı arkadaş. Benim savunmam bu kadar Adanada yaşamıyorsunuz önünüze gelene pompalı çekemezsiniz. Agresif roldür bu.

Ek olarak Renzoya da silah çekmişsiniz, her önünüze gelene silah çekemezsiniz böyle bir rol yok. Bunun yüzünden @Manifesto  tarafından ceza aldığınızı hatırlıyor gibiyim, yanlışım olabilir.

https://cdn.discordapp.com/attachments/714959219400376350/732289754959183912/unknown.png

#5 - 13.07.2020 21:02
Öncelikle car surfing olayına değineyim, kişi ile pek fazla rol ortamımız yok. Yolda dururken yanıma geldi ve beni bırakır mısın dedi. Ben de 2 level olduğu ve oyuna yeni başladığı için koltuğumu rolde öne çektim ve arka koltuğa aldım. Bunda bir sorun olacağını sanmıyorum zaten kişiyi 1 dakika sonra falan gideceği yere bırakmıştım.

Diğer konuya geleyim, yalan söylemenizi size yakıştıramadım şöyle can barınızıda bırakayım;

https://cdn.discordapp.com/attachments/675749940361691172/732291352749932554/unknown.png

size araç ile vurunca canınız böyle azaldı. Diğer konuya geçersek ben yalan söylemedim, @Sevincu yani Lenka karakteride mermi aldığını onaylayabilir. Eğer o da yalanlarsa Loglara bakılmasını ve OOC yalandan dolayı ceza verilmesini istiyorum. Ya siz ateş ettiniz ya da Albert adlı arkadaş. Benim savunmam bu kadar Adanada yaşamıyorsunuz önünüze gelene pompalı çekemezsiniz. Agresif roldür bu.

Ek olarak Renzoya da silah çekmişsiniz, her önünüze gelene silah çekemezsiniz böyle bir rol yok. Bunun yüzünden @Manifesto  tarafından ceza aldığınızı hatırlıyor gibiyim, yanlışım olabilir.

https://cdn.discordapp.com/attachments/714959219400376350/732289754959183912/unknown.png

Car Surfing konusunda karşındaki kişi yeniyse onun kural ihlaline göz yummayacaksın, eşlik etmeyeceksin. Onu bu konuda bilgilendirmelisin. Düşmanlığımız bulunan birliktesin, bana ailevi küfür ediyorsun çarpma olayı bende gözükmedi, Lenka karakteri de aynı şekil söyledi siz gözüktü diyorsunuz. Her neyse 15 mermilik shotgunumla indim çünkü düşman birliğimdesiniz saldıracağınızı düşündüm ve namlu bile doğrultmadım 15 mermi ile geri bıraktım, loglarıma bakılabilir. Renzo karakteri bu olaylardan sonra yanımıza gelip arkadaki kızı silahla vurabileceğini söylerek tehdit ettiği için olaylar büyüdü. Agresiflik yapıyorsunuz diş geçiremeyince şikayet açıyorsunuz, üzülüyorum açıkcası.

https://cdn.discordapp.com/attachments/725053474592522292/732295390170185798/uzucu.JPG
https://cdn.discordapp.com/attachments/725053474592522292/732295395383705732/uzucu2.JPG
https://cdn.discordapp.com/attachments/725053474592522292/732295399691387020/uzucu3.JPG

#6 - 13.07.2020 21:06
Konuyu daha fazla uzatmayacağım her şey ortada, sakin şekilde okuyan yönetici iyi karar vereceğini düşünüyorum. İyi forumlar  :P :P :P

#7 - 13.07.2020 21:13
Adım geçtiği için ufak bir kesit yazacağım. Renzo karakteri Sinners of the City birliğinde rütbeli birisi ve sözü geçenlerden. O kadın böyle biri ile düzgün konuşmazsa karakterde tehdit eder gibi konuşabilir. Bunu geçtim, size orada örnek verdim. Her küfür edene silah çekmek yerine, birliğimizde bulunduğunu düşünüyorsanız bize gelebilirdiniz ve onun cezasını IC olarak biz kesebilirdik. Ama siz ona silah çektiniz, ben bir şey yapmadan banada çektiniz. Sizin birliğiniz ile bir düşmanlık olduğunu sanmıyorum bunu birlik liderinizde onaylar. Kan parası verildi, özür dilendi olay kapandı. Şöyle konuşulan SS'i bırakayım. Daha fazla uzatılmasına gerek yok çünkü...

Spoiler: GösterGizle

#8 - 13.07.2020 21:14
Adım geçtiği için ufak bir kesit yazacağım. Renzo karakteri Sinners of the City birliğinde rütbeli birisi ve sözü geçenlerden. O kadın böyle biri ile düzgün konuşmazsa karakterde tehdit eder gibi konuşabilir. Bunu geçtim, size orada örnek verdim. Her küfür edene silah çekmek yerine, birliğimizde bulunduğunu düşünüyorsanız bize gelebilirdiniz ve onun cezasını IC olarak biz kesebilirdik. Ama siz ona silah çektiniz, ben bir şey yapmadan banada çektiniz. Sizin birliğiniz ile bir düşmanlık olduğunu sanmıyorum bunu birlik liderinizde onaylar. Kan parası verildi, özür dilendi olay kapandı. Şöyle konuşulan SS'i bırakayım. Daha fazla uzatılmasına gerek yok çünkü...

Spoiler: GösterGizle

Bu konuları uzatan ben değilim. Yüzme rolüne gideceğiz adamınız gelmiş bana ailevi küfür edip agresiflik yapıyor, zaten size o konuda haksızsın demedim. Sadece size silah çekme sebebimi belirttim, ic sebepler olduğu ortada.

#9 - 13.07.2020 21:19
Yolda Roberth'la aynı hizada yürüyorduk o an. Araba hızla önümüzden geçti. Roberth'ın düştüğü bende de görünmedi. Sonraki olaylar zaten sslerde var. Kovan konusuna gelirsek de, bugün şehirde çok fazla polis geziyordu. Kimin ateş ettiğini görmedim. Yerde kovan gördüm ve işlek bir yerde olduğumuz için iki tarafa da sıkıntı çıkmaması için yerden aldım. Sonra da Michiko karakteriyle onların yanından ayrıldık.