Konu: Oyun açıklarından yararlanmak. @Recoltt  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 13.07.2020 16:30
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Rigola @Recoltt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11/07/2020 12:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
SPOILER: GIZLE
Oyun açıklarından yararlanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Diego_Rigola isimli karakter shotgun model silahın göğsünde gözükmemesi için araca bindiği zaman silahı eline alarak biniyor. Bu zaman silah hiç bir şekilde gözükmüyor.

KANITLAR: GIZLE
Bu iki ssde gördüğünüz gibi hiç bir şekilde silah gözükmüyor:
Daha sonra araçtan indiği gibi silah eline geliyor ve ardından bagaja koymak için arkaya doğru koşuyor:
Bagaja koyduğununa dair emote:
Ek açıklamalar(varsa): Yani silah gitmemesi için bu kadarın yapılması hoş değil.

#1 - 13.07.2020 17:39
Neden her ss i almadan önce ccmy çekiyorsun? Ben silahı bagaja koyduğum ss ler nerede? Neden böyle bir yalan şikayet açılıyor, neden ooc kin tutuluyor? Neyse burada yeterli bir kanıt yok, ben araca koyuyorum ccmy çekip ss alıyorsun :D Çok garip gerçekten.

#2 - 13.07.2020 17:42
Zaten büyük ihtimal loglara bakılacak, en son ss bak orada aracın bagajına koyduğuna dair emote var. Her ss almadan önce ccmy çekmedin seninle olan pmler mevçutdu o yüzden ccmy çektim kötü gözükmesin diye. Ortada yalan şikayet yok silah gitme korkusu yüzünden ne yapacağını bilmiyorsun.

#3 - 13.07.2020 17:42
Loglara bakıldığı zaman görülecek ondan önce bagaja koymadığını yani yalan atmaya gerek yok.

#4 - 13.07.2020 17:56
Tamamen şikayet açmak için açıyorsun. 2 kez hile den ban yiyen birisi hile, bug dan bana şikayet açması oldukcsa saçma, orada gidip de ss leri ccmy çekmeden atabilirdin pm konuşmaları bir şeyi ifade etmezdi, benim alehime kullanmaya çalışıyorsun ama, bu ss lerde oldukca yetersiz sürekli ccmy atıyosun çünki benim bagaja koyduğum yazıları göstermemek için :D neyse konuyu Yönetime devir ediyorum

#5 - 13.07.2020 17:59
diyorum ve uzatmıyorum, sen yazdıkca bir gülme gelmiyor insana değil, ban konusuna geldikde bir kez ban yedim hilede onuda bilgisayarın Teamwiever üzerinden yoklanmasını istedim, ticket attım ama yeni hesap açılmasını söylediler o yüzden uzatmadım hile açmadığım halde hileden ban yedim iki hile bana kalırsa ilk attıklarında oyundan atmamışdı o yüzden iki kez attılar.

#6 - 13.07.2020 18:01
Şuan ccmy bir önemi yok zaten loglara bakılacak. Bunları bana söyleyen birinin DM ban yemesi...

#7 - 13.07.2020 18:05
Tamamen şikayet açmak için açıyorsun.
Oyunu kuralına göre oynayın açmayalım.

#8 - 13.07.2020 18:10
Peki peki tarzında karşı koyarakda beni kışkırtmaya devam ediyorsun, kışkırtmadan dolayı da şikayet açılacak ekstra.

#9 - 13.07.2020 18:16
Peki peki tarzında karşı koyarakda beni kışkırtmaya devam ediyorsun, kışkırtmadan dolayı da şikayet açılacak ekstra.
Bir kışkırtma olduğunu düşünmüyorum normal fikrimi yazıyorum sanki sen biraz kışkırtılmak istiyorsun şikayet için ama kusura bakma eline öyle bir şey vermem.