Konu: Matsag_Assarian/Barzam_Rashidi DM  (Okunma sayısı 420 defa)

#0 - 08.09.2022 23:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matsag_Assarian @rollinpeace Barzam_Rashidi @knarre

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok, NRB'nin garajının oradaydım. (NRB birliğinden değilim.)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/09/2022 22:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: NRB garajında araç yaptırmak için alt tabda afk şekilde bekliyordum çatıda. Şahıslar ben afk'yken bana dm atmışlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar yüksek ihtimalle savunmalarında Kaparov birliğinin aktif olarak savaşta olmasını öne sürecek. Ancak bildiğim kadarıyla NRB birliğinin savaşa dahil değil. Önüne gelene sıkmaları komik. İyi forumlar, en kısa zamanda sonuçlanırsa sevinirim.

#1 - 08.09.2022 23:20
KATONE birliğinin yüksek rütbelisin, edinilen bilgilere göre KATONE birliğine mensup tüm oyuncuları vuruyoruz. Dün hatta r20'yi Idlewood'da vurduk. Kendisi bir şikayette bulunmadı. Biz gelince c bastıp eğildin video kaydını atarım birazdan, vurulacağını bile bile oynuyorsun.

#2 - 08.09.2022 23:46
KATONE birliğinin yüksek rütbelisin, edinilen bilgilere göre KATONE birliğine mensup tüm oyuncuları vuruyoruz. Dün hatta r20'yi Idlewood'da vurduk. Kendisi bir şikayette bulunmadı. Biz gelince c bastıp eğildin video kaydını atarım birazdan, vurulacağını bile bile oynuyorsun.
Komik bir savunmaymış, KATONE birliği IC olarakda gittiğinin haberini yaydı. OOC olarakta birlik kapandı. Rika karakteri sivilde, yakında nc atıcam zaten. Artı olarak afk durumdaydım, eğilme vesaire yok. R20'yi şikayete dahil ettiniz, o da konuşabilir. @Wali00 (Kazuo_KenIchi) (R20 karakteri)

#3 - 08.09.2022 23:47
Artı olarak Katone birliği ile Kasparov'un herhangi bir bağı muhabbeti olmayan apayrı birlikler, acaba üst yetkilileriniz ne amaçla sizin Katone birliğine dm atmanızı istedi?  :D

#4 - 08.09.2022 23:50
Komik bir savunmaymış, KATONE birliği IC olarakda gittiğinin haberini yaydı. OOC olarakta birlik kapandı. Rika karakteri sivilde, yakında nc atıcam zaten. Artı olarak afk durumdaydım, eğilme vesaire yok. R20'yi şikayete dahil ettiniz, o da konuşabilir. @Wali00 (Kazuo_KenIchi) (R20 karakteri)

Dün akşam 21.00'da birliği kapattığımı belirttim. Bundan önce Kasparov ile bir savaşa girmedim/girmedik. Bunun üstüne dün birliği kapattığım gibi son rollerimi yapıp karakterim şehri terk etti kanıtları;
[img width=1000 height=562]https://media.discordapp.net/attachments/991660036738789386/1017142385425272832/kazu_veda.png[/img
@Wali00
Ayrıyetten dün beni İdlewood'da felan vurmadınız, iyi forumlar. Sizinle rolüm olmadı.

#5 - 09.09.2022 00:12
Karıştırmışız, bize KATONE birliğinin Castucci ittifağında bulunup savaştığı bilgisi IC olarak geldi fakat çok önemli Rika karakterinin gittiği bilgisi gelmedi.

#6 - 09.09.2022 00:19
Karıştırmışız, bize KATONE birliğinin Castucci ittifağında bulunup savaştığı bilgisi IC olarak geldi fakat çok önemli Rika karakterinin gittiği bilgisi gelmedi.
Gelseymiş keşke, şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 10.09.2022 06:45
Kojiro Kenshinmiş bu arada vurduğumuz arkadaş, vurulunca nc atmış zaten. Durumlar belli, KATONE birliği karşı ittifağın safında bulundu. Ardından kapandı ama karakterler nc atmadı, sonucunda vuruldular.

#8 - 10.09.2022 23:45
Kojiro Kenshinmiş bu arada vurduğumuz arkadaş, vurulunca nc atmış zaten. Durumlar belli, KATONE birliği karşı ittifağın safında bulundu. Ardından kapandı ama karakterler nc atmadı, sonucunda vuruldular.
Yazarak değil, kanıt sunarak savunma yapalım lütfen.

#9 - 11.09.2022 00:54
Bu nasıl bir yanıt? Kanıt sun ne dostum, savaştaydınız işte. Bunu FM ekibide biliyordur zaten, senin savaşta olduğunun kanıtını neden alayım ben?