İyi akşamlar, attığınız SS'ler 6-7 ay öncesine ait bu tarz şikayetlerde adımın geçmesini doğru bulmuyorum, ayrcıca senide tanımıyorum. Bana olan OOC kinini geçmişte yaşanan savaşlarımıza ve senin kin tutmana veriyorum. Attığın SS'ler 6-7 ay öncesinde olmuş olaylara dayanıyor ki ben bunun için zaten ceza aldım, Admin ekibinden atıldım. Loglarım kontrol edildiğinde zaten hiç bir zaman elime bu kadar silah geçmediğini göreceklerdir. Senin 6-7 ay önce yaşanmış bir olayı şuanda getirmen kadar saçma bir konu yok dostum. Adımı birdaha bu tarz şikayetlerde geçirmezsen ve bana OOC kin tutmazsan sevinirim. Benim her aldığım silah her aldığım para rol gereğiyle alındı yapıldı. NOT:AARKADAŞIN ATTIĞI SSLER 6-7 AY ÖNCESİNDE DAYANMAKTA ZATEN BUNUN İÇİN JAİL ALDIM. Video zaten eğlenme amaçlı olduğu belli yasaklı kullanımımız olduğunda kanıt olarak alabilirler. Ben kullanmayacağıma kefilim ban atabilirler.

Ceza aldığımın kanıtı ektedir, yönetim kadrosunda ki arkadaşlarda bunu sorabilirler, iyi forumlar herkese.