Konu: Maskeli_38104, silent, gs  (Okunma sayısı 266 defa)

#0 - 27.09.2023 17:10
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_38104
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Shane Peterson
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.09.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bagaja gelen mermilerle bize 3/3 atıyor arkadaş. Bir de alakasız hızlı sıkıyor. Cbug zaten sistemsel olarak engelli. Orada dt yapıp hızlı sıkabileceği bir yer de yok, gamespeedi 1.3 1.4'e çekmiş gibi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 28.09.2023 11:41
Videodaki benim.

Bölgede iki kişiydik birisi de benim evin yanında aşağıda mermi NPC'mizin sol tarafında bulunuyordu. Tek kişi tarafından ateş almadınız zaten bir daha geçerseniz vuracağımız niyetiyle hazırlıklıydık. Videonun 3. saniyesine bakarsanız görürsünüz tepeden sıkan benim, aracın tavanına geliyor mermi ve hiçbirinizin canı gitmiyor. Yine video boyunca karavana birçok mermi var.

04. saniyeden itibaren ikinci arkadaşımız da devreye giriyor.

Aşağıdaki görüntü de hali hazırda konuşlandığımızın görüntüsü. Kulüp başkanını korumak için @Jacker ile bölgedeydik. İki cepheden mermi aldınız.
Spoiler: GösterGizle

Silahımın mermi sayısına bakılacak olursa 6 mermi ateşlemişim ama silahım 50 mermiydi onu hatırlamıyorum ve video boyunca sadece 3 hit alıyorsunuz. Bu üç hit'den kaçı benim silahımdan çıktı hasarlar kaydınız olmadığı için o da görünmüyor. Fakat başta da dediğim gibi aracın tavanına sıkmama rağmen hiçbirinizin canı gitmiyor ve devamında da ateş ediyorum üç hit alıyorsunuz. Savunmam bu kadar.

@A L P H A ve @Jacker doğrulayacaktır.
« Son Düzenleme: 28.09.2023 11:44 lencarst »

#2 - 28.09.2023 15:12
İkinci arkadaş kendi ekranından video atarsa çekerim geriye. Gamespeed konusunda yanılmışım, ikinci bir kişi olduğunu görmemiştim. Silent konusu hala geçerli. Bize gelen hiçbir mermi yok, bagaja gelen mermi bizim canımızdan yiyor.

#3 - 28.09.2023 15:18
Ekran görüntüm veya videom yok fakat Raphael Russell karakteri, bölgede olduğumu onaylayabilir. Karakterin zaten IC konuşmasında belli etmiş "Beyaz Sanchez yüzde 90 silahlı" diye. Beni çevirmek için box'a almaya çalıştınız fakat beceremediniz. Bende Sanchez'in off-road'tada kullanıldığını bildiğim için Jefferson köprünün sağ alt tarafından otoyola geçiş sağladım ve kaçtım.

#4 - 28.09.2023 16:11
Yok demiyorum, orada olduğunu videoyu tekrardan izlediğimde ve lencarst'ın attığı sslerden zaten fark ettim. Oradasın ve ateş ediyorsun ama silent kullanarak ateş ediyorsun.

#5 - 28.09.2023 19:55
Silent dediğin şeyi pek bilmem etmem daha önce hiç hile kullanımından vesaire de işlem uygulanmadı. Çünkü hile kullanan birisi değilim, Silent olsaydı orada seni direkt indirirdik. Lencarst ın attığı ekran görüntüsünde de aracın bagaj kısmına giden mermi görülüyor.

#6 - 28.09.2023 21:16
kendi kendilerini doğruluyorlar, bayağı yazık :D

#7 - 28.09.2023 23:49
Silent dediğin şeyi pek bilmem etmem daha önce hiç hile kullanımından vesaire de işlem uygulanmadı. Çünkü hile kullanan birisi değilim, Silent olsaydı orada seni direkt indirirdik. Lencarst ın attığı ekran görüntüsünde de aracın bagaj kısmına giden mermi görülüyor.
sorun da tam olarak bagaja giden merminin gözükmesi. bagaja mermi gidiyor ama bizim hpmiz eksiliyor. Artık sen mi silentla sıkıyordun, çatıdaki lencarst mı sıkıyordu bilemem ama birisinin mermileri bagaja gelip bizim canımızı götürüyordu.

#8 - 14.10.2023 13:31
Yeterli kanıt bulunmuyor.