Konu: Maske_34052 [20.02.2022]  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 20.02.2022 13:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_34052

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatch

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: IC olarak Clementine karakterim fahişe rolü yapıyor, Ganton bölesindeki GYM salonuna girdim, çıktığımda sultan vardı, sebepsizce sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.upload.ee/image/13903790/sa-mp-209.png

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum, Kasparov diye herkese sıkma hakkı doğmaz.

#1 - 20.02.2022 14:25
Hood baskını esnasında sadece Buffalo Motorcycle Club üyelerinin izniyle çıkabileceğiniz bir çatıya çıkıyorsunuz. Ve bunu bahsi geçen oluşumun üyesi olan karakterinizin vurulmasının ardından oyundan çıkıp bu karaktere girdikten sonra yapıyorsunuz.

Kasparov oluşumunda olduğum için değil, sunucu politikaları olduğu için öylece kimseye sıkamam.

Ancak sadece Mixing, Metagaming ihlâlleri yapmaka adına girdiğiniz bir karakterle Discord ve türevi sesli programlar üzerinden bilgi vermek adına yan karakterinizle /baskının ortasında, o bölgenin içinde/ bulunursanız olacak olan sadece budur.

Alıntı
IC olarak Clementine karakterim fahişe rolü yapıyor, Ganton bölesindeki GYM salonuna girdim, çıktığımda sultan vardı, sebepsizce sıktılar.
Q attıktan hemen yedi dakika sonra sizi vuruyorum.

Ganton GYM'e girdiğini iddiaa ediyorsun. Çatılarda gezip bizi aradıktan sonra aşağıya düşüyorsun, ben de seni yakalayıp vuruyorum.

Ve vurulduğun sırada baskın yaptığımızın kanıtı

#2 - 20.02.2022 14:39
METAGAMING ihlali yapmadım, yapıcak olsam karakterimin düştüğü yerde bulunurdum, sizi orada beklerdim, /q attığımı zaten kabulleniyorum. DM atmakda üstünüze olmadığı için yan karakterimle en güvenli yer orayı hissediyorum, fakat siz yine gelip DM atıyorsunuz, sırf o bölgede bulunduğum için sıkma hakkın doğmaz, savunman bittiyse sonuçlanabilir.

#3 - 20.02.2022 17:52
METAGAMING ihlali yapmadım, yapıcak olsam karakterimin düştüğü yerde bulunurdum, sizi orada beklerdim, /q attığımı zaten kabulleniyorum. DM atmakda üstünüze olmadığı için yan karakterimle en güvenli yer orayı hissediyorum, fakat siz yine gelip DM atıyorsunuz, sırf o bölgede bulunduğum için sıkma hakkın doğmaz, savunman bittiyse sonuçlanabilir.
Silahlı adamlarla berabersin, bütün video ve görüntülerde de kanıt var zaten. Çatışma bitmemiş, ana hesabında vurulduktan hemen sonra oyundan çıkış yapıp alt karakterine geçiyorsun ve bir şey yapmadığını söylüyorsun. Fahişe rolünü silahlı adamların arasında mı yapıyorsun? Yoksa sadece denk mi geldi?

Ayrıca DM atmakta üstümüze olmadığını kimse söylemedi. Kendi başınıza başlatmaya uğraştığınız bir savaşta sebepsiz yere oyun dışı problemler yaratıp, kendi kafanızda kurduklarınızla bizi kışkırtmaya çalışıyorsunuz. Toksik olmaya gerek yok, sadece oyun oynuyoruz.  :garip: :vice: :sampanya:

#4 - 22.02.2022 11:56
Savunma yeterli görüldü.