Konu: Leonard_Green - Revazi_Charkviani - Chris_Pries - Narquise_Blake  (Okunma sayısı 222 defa)

#10 - 27.10.2024 21:54
"Sunucunun kalitesini düşürmeyin." cümlesine takıldım real de yapılan yelek alma olayını burada yasaklı olması roleplay kavramı dışına çıkıyor asıl kaliteyi bu düşürüyor kardeşim benim sizin gibi eline deagle çekip hava atan bir kaç çocuk değiliz elham

O zaman bu rolleri yapmadan önce kuralları okuyacaksın dostum, burada insanlar birlik açıyor ve insanlar arasında ayrı bir üstünlüğe ulaşmış oluyor. Bir oluşum, motor kulübü, sokak sahibi, mafya lideri oluyor. Kurallar olmazsa sizin gibi her sivil istediğini yapıp insanların birliklerinin kapanmasına kolay yol açsın o zaman.

ben sivil değilim kardeşim birliğim var

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#11 - 27.10.2024 21:55
"Sunucunun kalitesini düşürmeyin." cümlesine takıldım real de yapılan yelek alma olayını burada yasaklı olması roleplay kavramı dışına çıkıyor asıl kaliteyi bu düşürüyor kardeşim benim sizin gibi eline deagle çekip hava atan bir kaç çocuk değiliz elham

O zaman bu rolleri yapmadan önce kuralları okuyacaksın dostum, burada insanlar birlik açıyor ve insanlar arasında ayrı bir üstünlüğe ulaşmış oluyor. Bir oluşum, motor kulübü, sokak sahibi, mafya lideri oluyor. Kurallar olmazsa sizin gibi her sivil istediğini yapıp insanların birliklerinin kapanmasına kolay yol açsın o zaman.

ben sivil değilim kardeşim birliğim var

İleti atmayacağım dedim, fakat kendini oldukça komik bir duruma düşürmüşsün. Umarım bunuda fark etmişsindir, birliğini bile daha yeni açmışsın. Sistemsel sivil gözüküyorsun ve, birlik açsan bile illegal yasağın var. Kurallara hiçbir şekilde hakim değilsin. İyi akşamlar.

Mea

*
#12 - 27.10.2024 22:01
Arkadaş bu işlemleri sivil bir şekilde yaptı, sivil DM ve illegal kural ihlali kapsamında cezalandırılmasını istiyorum. Birlik açtığını söylüyor ve sivil olmadığını iddia ediyor. Madem öyle, illegal kural ihlali kapsamında birliğinin uyarı almasını ve kişinin şahsi olarak cezalandırılmasını talep ediyorum.

#13 - 27.10.2024 22:05
 :) :) birliğimi açmadan önce aldım yeleginizi

#14 - 27.10.2024 22:24
Arkadaş bu işlemleri sivil bir şekilde yaptı, sivil DM ve illegal kural ihlali kapsamında cezalandırılmasını istiyorum. Birlik açtığını söylüyor ve sivil olmadığını iddia ediyor. Madem öyle, illegal kural ihlali kapsamında birliğinin uyarı almasını ve kişinin şahsi olarak cezalandırılmasını talep ediyorum.
İlk iletiden son ileti'ye kadar, savunma yapmayacağım diyorsun, sonrasında yazmaya devam ediyorsun.  ;)

Mea

*
#15 - 27.10.2024 23:19
Arkadaşların ne kadar vasıfsız ve gereksiz olduğunu görmekteyiz, iyi forumlar.

#16 - 28.10.2024 00:06
:sampanya: Kendisi ingiltere prensesi, kadar vasıflı.

Mea

*
#17 - 28.10.2024 01:45
:sampanya: Kendisi ingiltere prensesi, kadar vasıflı.

Ne oldu CK yedikten sonra bir içerlemiş gibi duruyorsun?

#18 - 28.10.2024 04:08
Merhaba, şikayet incelendi.

Kurallar gereğince birliklere ait kültürel eşyaları alma/zarar verme gibi rollere girişemezsiniz. Kurallarda açık ve net bir şekilde yazmakta. Birlik açtım diyorsunuz, birlik açarken oyun kurallarını ve özellikle illegal kurallarını okuyup anladığınızı varsayıyoruz.
Jeremiah_Keene İllegal Kural İhlali ve tutumları sebebiyle Şikayet Kuralları kapsamında ceza alacak.
@Mea ve @ThexxoV  kullanıcıları tutumları sebebiyle forum susturması alacaklar, bu seferlik oyun içi ceza atmıyorum.
@SaKi34 Hatalı Emote Kullanımı için bu seferlik uyarıyorum, bu uyarı ek olarak roldeki herkes için geçerli.
@Merh0 PM üzerinden "Şu kişiye söyle de giriş yapsın." şeklinde kimseye PM atmayın, oyuna girdiği zaman role girebilirsiniz. Rolde /q attıysa şikayet açabilirsiniz.

K&A