Konu: Leigh Wenkus - Blozzy - YETERSİZ ROL BİLGİSİ  (Okunma sayısı 346 defa)

#0 - 13.05.2021 20:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leigh Wenkus @Blozzy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsünde mevcut.

6-) DEATHMATCH:

Alıntı
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla motor ile dolaşıyorduk. Ganton motelin önünde beş saniye civarı durduk. Aniden böyle bir emote atarak bize saldırdı. Ekran görüntüsünü FPS modunda aldığım için net bir şekilde anlaşılmıyor. Olay anında @Masiva 'da vardı. Durduk yere saldırdığını doğrulayabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha dün NC atmamıza rağmen böyle bir şey yaptı. Kaldı ki, önceki karakterlerimde de Leigh Wenkus ile
rol yapmadım. Kısacası trolledi.
« Son Düzenleme: 13.05.2021 20:56 cheesy »

#1 - 13.05.2021 20:58
Merhaba,

Gün içerisinde mahallede yaşanan baskınlar ve diğer gerginlikler sebebiyetiyle Leigh Wenkus karakteri epey bir gergindi. Çevresine bunu hissettiriyordu. Mahalleye gelen ve role girme çabasında olan siyahi/beyaz herhangi bir insana dahi aynı agresifliği gösteriyordu.

Baskınlar esnasında genelde Sanchez marka motorlar tercih edildiği için sizleri de onlardan bir üye zannederek otomatikman bir agresifliğe büründü. Role girip girmemiz ile alakalı bir durum değildir.

Bu arada başlıkta kocaman ''Yetersiz Rol Bilgisi'' yazmanız aşağılayıcı geldi. Üzüldüm.

#2 - 13.05.2021 21:06
Merhaba,

Gün içerisinde mahallede yaşanan baskınlar ve diğer gerginlikler sebebiyetiyle Leigh Wenkus karakteri epey bir gergindi. Çevresine bunu hissettiriyordu. Mahalleye gelen ve role girme çabasında olan siyahi/beyaz herhangi bir insana dahi aynı agresifliği gösteriyordu.

Baskınlar esnasında genelde Sanchez marka motorlar tercih edildiği için sizleri de onlardan bir üye zannederek otomatikman bir agresifliğe büründü. Role girip girmemiz ile alakalı bir durum değildir.

Bu arada başlıkta kocaman ''Yetersiz Rol Bilgisi'' yazmanız aşağılayıcı geldi. Üzüldüm.

Yolun ortasında birkaç saniye durduk, motordan bile inmedik. Karşılıklı hiçbir rolümüz olmamasına rağmen böyle bir şey yapmamalıydın. Rolün devamını da biliyorsun zaten. Durduk yere silahla yaralıya düştüm. Daha fazla uzatmayacağım, yetkili kararını bekliyorum.

#3 - 13.05.2021 21:12
Merhaba,

Yolun ortasında birkaç saniye durduk, motordan bile inmedik. Karşılıklı hiçbir rolümüz olmamasına rağmen böyle bir şey yapmamalıydın. Rolün devamını da biliyorsun zaten. Durduk yere silahla yaralıya düştüm. Daha fazla uzatmayacağım, yetkili kararını bekliyorum.

NC atıldı ise kurallar dahilinde silah kullanımı yasak. (48 saat.)

#4 - 13.05.2021 21:19
Silah kullanılmadı zaten. Olay anında üstümde silah vardı. Sen saçma bir şekilde bize saldırınca "silahını çeker." emoteu attım ve hiçbir şekilde ateş etmedim. Durduk yere seninle brawl rolüne girmek istemedim. Silahtan bir mermi bile çıkmadı.

Savunma yapmak yerine olayları farklı yere çekmemelisin. Hatalı bir durum var ise şikayet oluştur.
« Son Düzenleme: 13.05.2021 21:22 cheesy »

#5 - 13.05.2021 21:27
Şahitliğimi onaylıyorum ancak duruma şöyle bir açıklık getirmek gerekirse, karakterim o saatten beri Rk'lı. Yanınızda bulunan arkadaşınız tarafından düşürüldüm ve siz hala bir mermi bile çıkmadığı konusunda iddialarda bulunuyorsunuz. @Blozzy'nin size saldırdığı doğru, tarafımca silah çektiğiniz için rk'landığınız göz önünde bulundurulursa Blozzy'nin de söylediği gibi "NC atıldı ise kurallar dahilinde silah kullanımı yasak. (48 saat.)" kuralı geçerli olduğundan yetkililer tarafından bununda incelenmesini talep ediyorum.

#6 - 13.05.2021 21:31
Şahitliğimi onaylıyorum ancak duruma şöyle bir açıklık getirmek gerekirse, karakterim o saatten beri Rk'lı. Yanınızda bulunan arkadaşınız tarafından düşürüldüm ve siz hala bir mermi bile çıkmadığı konusunda iddialarda bulunuyorsunuz. @Blozzy'nin size saldırdığı doğru, tarafımca silah çektiğiniz için rk'landığınız göz önünde bulundurulursa Blozzy'nin de söylediği gibi "NC atıldı ise kurallar dahilinde silah kullanımı yasak. (48 saat.)" kuralı geçerli olduğundan yetkililer tarafından bununda incelenmesini talep ediyorum.

Silah çekme emoteundan sonra direkt olarak bana ateş ettin. Bu durumda ne yapmamızı bekliyordun? Ortada trollemeye çalışan biri var, bize saldırıyor. Brawl rolüne girmek istemiyorum ve silah emoteu atıyorum. Karşılık olarak da sen (Yajeel Griffin) bana ateş ediyorsun. Yanımdaki kişinin de oturup senin beni vurmanı mı izlemesi gerekiyordu?

#7 - 13.05.2021 21:35
Son olarak bir şey daha belirtip şikayetin sonuçlanmasını bekleyeceğim. Silahımdan bir mermi bile çıkmadığını hala savunuyorum, bana ateş etmene rağmen.

#8 - 13.05.2021 21:35
Bu olayda kural ihlali yapmadığını mı iddia ediyorsun tam olarak anlamış değilim. Sonuç olarak emote verip silah çıkartıyorsun, ben senin sıkıp sıkmayacağını tahmin edemem, yada rol esnasında bunu sana soramam öyle değil mi? Olaylara biraz daha mantık çerçevesinde ve karşı tarafın yerine kendinizi koyarak düşündüğünüzde taşlar yerine oturacaktır. İyi forumlar :)

#9 - 13.05.2021 21:52
Trolleyen bir tip yüzünden silahımı çekiyorum, olay tamamen bu. Sonuçlanabilir.