Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klaus_Rostislavovich
@KlausMr Olaya dahil olan şahit karakter adı: Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet forumda yaşanan veri kaybından dolayı silinmiş yeniden açıyorum
@RECOLT inceliyordu karşılıklı savunmalar yapılmıştı, en son recolt şüpheli şahıstan video kaydı istemişti sistemi düşük olduğundan video kaydı almadığı şeklinde savunma yaptı hızlıca sonuçlanırsa sevinirim.
Aranma kaydım falan yoktu videoda da göründüğü gibi polis takibinde de değildim arkadaşımla şehirden uzak pd'nin devriye atamayacağı bir noktada rollüyorduk pd esp ile üzerimdeki silahı görüp yanıma geldi ve devriye atıyormuş gibi yaptı ve silahıma el koydu. Videoda her şey detaylıca mevcut. Aranma kaydım olsaydı sirenleri yakıp gelirdi ve aranan suçlu şu konumda görüldü tarzında telsiz geçerdi ama videoda gördüğünüz gibi direkt gun ihbarı veriyor. Ayrıca o yoldan geçmenin hiç bir mantığı yok başka bir yola falan da bağlamıyor kestirme de değil denk geldim bahanesi pek mantıklı değil.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Ek açıklamalar(varsa): Silahımın iadesini istiyorum ayrıca Vice gibi bir sunucuda PD'nin hile açması hiç hoş değil en ağır cezayı almasını talep ediyorum.