Konu: Khalil Alizadeh - Godmode  (Okunma sayısı 265 defa)

#0 - 15.07.2023 15:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khalil Alizadeh - @bestgunslinger
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Raphael Colombo - @Uzgun
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.07.2023 - 17.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, bildiğiniz üzere Poschevo birliği ile aktif bir savaştayız. Arkadaşlar hood'u basıyor, içeriye giriyoruz. Akıllı arkadaşlarımız önden godmode kullanan bir oyuncusunu göndererek bizi oyalıyor, arkasından da esas oyuncuları geliyor. Nereye kadar gidicek bu win sevdanız?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin yasaklanmasını istiyorum, bir kez yapan bir daha yapar.

#1 - 15.07.2023 15:35
Öncelikle spawnkill ve yemek ihlalleri yaptığınız için teşekkürler. Şu an dışarıdayım arkadaşlar söyledş geçince 2 dk yapayım 2 hit atabildiğin gözüküyor zaten videoda
« Son Düzenleme: 17.07.2023 04:31 bestgunslinger »

#2 - 15.07.2023 15:42
https://streamable.com/l1em14 sesinizde patlamış benim yeterli kanıtım var eve şimdş geçiyorum, ki açmadım fakat şikayetleri açarken az diğerlerini örnek alın

#3 - 15.07.2023 15:45
Öncelikle spawnkill ve yemek ihlalleri yaptığınız için teşekkürler. Şu an dışarıdayım arkadaşlar söyledş geçince 2 dk yapayım 2 hit atabildiniz zaten
2 hit  :garip: kendi açından görüntün varsa atarsın, 2dk yap bakalım

#4 - 15.07.2023 15:47
Öncelikle merhaba

Sunucu içerisinde Spawnkill yapılıyor olsa bile sunucunun kendisinin bir spawn koruması var, ilk girdiğimde kimse bana hit atmıyor zaten. Ben ikinci girişimde koşmaya başlıyorum, koşarken ilk hitimi yiyorum ve yediğim anda dışarı koşuyorum, çıkıyorum. Savaşa girmeden önce uyuşturucu içtim ve canımı 150-160'a kadar çıkarttım bu sayede. Bana atılan ikinci hit, tam kapıya koştuğum anda olan. Bu tamamen sizin ekranınıza hit olarak gözüküp ama bende hit olarak gözükmeyen bir senkron sorunundan ibaret. Kısaca bana sadece 1 hit attınız, o hitin hemen ardından da ben zaten içeriye kaçtım.

#5 - 15.07.2023 15:53
Spoiler: GösterGizle
Arkadaşın dediğine göre 140 can ile içeriye giriyor sadece benim ekranımda gözüken 3 hit var, arkadaşlarımda kişiye hit atıyor ama onu göze almıyacağım. Bildiğiniz üzere deagle 45 gibi bir hasar vuruyor, tam emin değilim yanlışım var ise düzeltirsiniz. 3x45=135  ediyor. Hadi arkadaşın canını 140 değil de 160 olarak düşünelim, geriye 25 canı kalır. Yani her türlü can barında bir oynama yaşanması gerekiyor.

#6 - 15.07.2023 16:03
halo kim bro

« Son Düzenleme: 15.07.2023 20:21 bestgunslinger »

#7 - 15.07.2023 16:04
arkadaşlarıma yazdıkların

#8 - 15.07.2023 16:06
Her neyse boşa toxicleşme başkasının editlediği ssleri atma senşn yanıtına bir karşılık vereceğim. Hayatımda sadece 1 kere hile kullanmış adamım ondan sonrada hiç kullanmam çevremdekilerde beni tanır oyun dosyam bile boştur. 30 fps oynarım 2 aydır bu oyunu yani

Senin ekranında 10 hit gelse bile bir şey fark etmez, önemli olan benim ekranım. Ayrıca belirtmekte önem var ki bana 3 hit attığını(?) savunuyorsun lakin ilk attığın hit spawnkill korumasına düşüyor yani işlemiyor, ayrıca bana vurduğunuz son hit senkron sorunu yüzünden SENİN ekranında vurmuş gibi gözüküyor olsa bile ben o anda interior dışına çıktığım için herhangi bir hit almıyorum. Önemli olan senin değil, benim ekranım.

#9 - 15.07.2023 16:07
Gereksiz iletilerden toxic mesajlardan kaçının, şikayetle alakası olmayan iletiler silinecektir. Savunmanızı yaptıktan sonra kişisel tartışmaya girmeyin.