Konu: Joshua_Young Non-RP/MG/R20 aşağılayıcı rol.  (Okunma sayısı 229 defa)

#0 - 18.10.2021 22:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua_Young @RevanChista

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Presnel_Toussaint @ukicik Turner_Weiss @gunesilhan9

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gereksiz bir şekilde küfür etmekte ve Kurt_Bowman karakterini aşağılayıcı şeyler yazmakta. /do ile sorduğum soruya icden küfür ederek cevap vermekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bir uyarıyla geçmesini istemiyorum, en ağır ceza ne ise o verilsin lütfen.

#1 - 18.10.2021 22:41
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaş belli ki troll için giriyor.

#2 - 18.10.2021 22:41
Trolling'de var, şikayete ekledim.

#3 - 18.10.2021 22:45

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Presnel_Toussaint @ukicik Turner_Weiss @gunesilhan9

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gereksiz bir şekilde küfür etmekte ve Kurt_Bowman karakterini aşağılayıcı şeyler yazmakta. /do ile sorduğum soruya icden küfür ederek cevap vermekte.

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin bir uyarıyla geçmesini istemiyorum, en ağır ceza ne ise o verilsin lütfen.

Screenshots'da da görüldüğü gibi arkadaşın IC olarak soruyu sormuş burayı nasıl görüyorsun diye bende ona karşılık veriyorum ICden sorun ne kanka yetkiliyimi kandırmaya çalışıyorsunuz? :D
Ayrıca kodesinizdeki Timur adlı karaktere gereksiz agresif roleplay yaptınız ayrıyetten adamında bu sergilediğiniz rol karşıtına ''-'' vermesine rağmen bunu yapmaya devam ettiniz bende kendi imkanlarımla farklı bir kodesten sizinle iletişime geçtim arkadaşımı rahat bırakmanız gerektiğini belirten ikazlar doğrultusunda herşeye şikayet açıp hüngür hüngür ekrana bakmaya devam mı ?

#4 - 18.10.2021 22:50
hala kışkırtmaya devam ediyorlar buda kanıtıdır açtıkları şikayet gereksiz ''boş'' ayrıca Kurt demişim sadece köpek olan  O:-) o anlamda kullandım siz ne anladınız
« Son Düzenleme: 18.10.2021 22:56 RevanChista »

#5 - 18.10.2021 22:56
hala kışkırtmaya devam ediyorlar buda kanıtıdır açtıkları şikayet gereksiz ''boş''

Gereksizliğini "boşluğunu" sen karar vermiceksin  O:-), Yetkililer gereken kararı verir.

#6 - 18.10.2021 22:56
tm knk O:-)

#7 - 18.10.2021 22:57
hala kışkırtmaya devam ediyorlar buda kanıtıdır açtıkları şikayet gereksiz ''boş''

Spoiler: GösterGizle

O kadar tehdit ve hakaretin ardından "kara prenses" dememizi mi garipsiyorsun?

#8 - 18.10.2021 22:58

Alıntı

Screenshots'da da görüldüğü gibi arkadaşın IC olarak soruyu sormuş burayı nasıl görüyorsun diye bende ona karşılık veriyorum ICden sorun ne kanka yetkiliyimi kandırmaya çalışıyorsunuz? :D
Ayrıca kodesinizdeki Timur adlı karaktere gereksiz agresif roleplay yaptınız ayrıyetten adamında bu sergilediğiniz rol karşıtına ''-'' vermesine rağmen bunu yapmaya devam ettiniz bende kendi imkanlarımla farklı bir kodesten sizinle iletişime geçtim arkadaşımı rahat bırakmanız gerektiğini belirten ikazlar doğrultusunda herşeye şikayet açıp hüngür hüngür ekrana bakmaya devam mı ?

Hüngür hüngür ekrana bakmak mı? Mantıklı düşünce kankam benim.

#9 - 18.10.2021 22:58
doğruları sıkmışım kanka hüngür hüngür bakmayamı takıldın ya  ??? :'(