Dostlarım bütün birlik aynı açıklamayı yaptınız hiçbiriniz de bir kanıt bir belge göremiyorum, ne yaşanıp bittiğini anlatmanıza gerek yok ki ben zaten aynı şeyleri anlattım , ne olup bittiyse boşuna video koymadım ki ben oraya bu konu olayı anlatmanız için açılmadı, kanıtlarınız ile beraber kendinizi savunmanız için açıldı lütfen aynı şeyleri tekrar edip yazı kalabalığı yapmayalım, yetkililer kolayca ilgilenebilsin. Olayın nasıl başladığını zaten şikayeti okursanız anlattım küfür ettiğimizi tehdit ettiğimizi ben zaten hepsini şikayette belirttim okumadan mı cevap yazıyorsunuz anlamış değilim. Olay zaten video'da var ki ben orada ister silah çeker istersemde kaçarım buna siz karar veremezsiniz karakterim karar verir, orada anlaşmalı bir Brawl rolü yok. Sayıca üstünüz Fear RP yapın diyorsunuz kusura bakmayın 25 kişilik bir oluşumun lideriyim, robot gibi durup sizin beni dövmenizi izleyemem üstelik benim mekanımda. Birazda Realistik düşünüp konuyu sonlandıralım. Düşünün gerçek hayatta belinizde bir tabanca var, il-legal olaylardasınız. Bir grup üstüne yumrukla koşarak gelirse gerçekten yerinde durup dövmelerini mi izler? grupa koşarak yumrukla karşılık mı verirsin? Tabancana dayanırsın değil mi? yapmam gereken durumu yaptığımı düşünüyorum lütfen Brawl Brawl... Emotesiz emotesiz... aynı yorumları tekrar tekrar almayalım. Hepinize rollerinizde başarılar dilerim.
Bu yazıdan sonra yazı atmazsanız mutlu olurum.