Konu: Jerico_Santigo / Alejandro_Sabez / Santito Gonzalez  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 16.11.2019 12:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @YurdunAkay Alejandro_Sabez / @KAYSERILI Jerico_Santigo / Santito Gonzalez @RedBlaxeSS
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/11/2019 / 11:25 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: YETERSİZ RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdiğimizden beri saçma sapan bir şekilde bizi kovalamaya başladılar, düşürüp öldürmemize rağmen kalkıp tekrar saldırmaya başladılar. Kovalama sırasında sürekli NON-RP şekilde araç kullandılar ve OOC kanaldan "aslanım, sen ss almayı öğrendin mi?" gibi sözlerle kışkırtmaya çalıştılar. Sunucunun huzurunu bozuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

#1 - 16.11.2019 13:09
Benlik bir ss yok ortada savunma yazma geregi duymuyorum

#2 - 16.11.2019 13:15
1. ekran görüntüsünde ismin gözüküyor, yani 2. ekran görüntüsünde arkada ismi gözükmeyen mavili sensin. Bıçaklanarak yaralandıktan 5 dakika sonra bulunduğum yere gelmişsin ki yazın benim ekranıma yansımış, birde küfür edip gülüyorsun. Bunu açıklayabilir misin? Birde kendisini zeki sanmaları yok mu, çok komik.

#3 - 16.11.2019 13:36
1. ekran görüntüsünde ismin gözüküyor, yani 2. ekran görüntüsünde arkada ismi gözükmeyen mavili sensin. Bıçaklanarak yaralandıktan 5 dakika sonra bulunduğum yere gelmişsin ki yazın benim ekranıma yansımış, birde küfür edip gülüyorsun. Bunu açıklayabilir misin? Birde kendisini zeki sanmaları yok mu, çok komik.
Yani?

#4 - 16.11.2019 13:36
Hiç bir ss'de bir şey yok, savunma yapma gereği bulmuyorum.

#5 - 16.11.2019 13:44
Benlinkte birşey yok sadece son ss de bisiklet ile gözüküyorum okadar.

#6 - 16.11.2019 14:23
Hiç bir ss'de bir şey yok, savunma yapma gereği bulmuyorum.
Dakika 25 de bıçaklanmış yaralı şekilde yerde  yatıyorsun, yaralı süresi bittiği gibi bıçak ile kovalıyorsun. Bu çok mu normal?
Benlinkte birşey yok sadece son ss de bisiklet ile gözüküyorum okadar.
Diğer arkadaşının yaptığı gibi yaralı süreni bitirdin ve bisiklet ile beni ezmeye çalıştın, daha fazla yazı yazmayacağım bu şikayetin altına. Zaten ne kadar yetersiz olduğunuz ortada.

#7 - 16.11.2019 14:26
Alejandro Sabez 600 Dakika Refuse RP/OOC Hakaret
Jerico Santiago - 200 Dakika /Non-RP

sürelerinde ceza aldı. Eğer oyunu freeroam gibi görüp önünüze gelen herekse saldırmaya, diğer tüm oyunculara ve birliklere rahatsızlık verip son derece agresif roller yapmaya devam ederseniz karakterleriniz ve birliğiniz kalıcı olarak kapatılacaktır. Bu size son uyarımız.

@YurdunAkay @KAYSERILI