Konu: James Palmer - Fear RP - /b flame  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 24.08.2022 16:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Palmer -  @HükümsüzYaveri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Şikayette mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
James Palmer ve arkadaşlarını vurup esir düşürüyorum. Etrafında kalabalık bir grup ve silahlı bir şekilde karşımızda ki yaralı kişiyle rol yaparken sanki hiç kurşun yememiş, racon kesmeye gelmiş gibi roller sergiliyor.
Karakteri 3 kurşun yemesine rağmen Fear RP yapmak yerine, bizi tehdit edip bizden korkmadığına dair roller yaptı.
"Mümkünse seni başka yerde de göreceğim." - "Seni s*klemiyorum, beni çok alakadar etmiyorsun" - "Silahtan korktuğumu mu sanıyorsun?" gibi rollerine tanık olduk.
Anlamadığım şey /b üzerinden (Ben mafya lideriyim, silahtan mı korkacağım?) gibi söylemleri oldu.
Normal şartlarda bu tarz rollere giren oyuncuların CK olması gerekiyor. Yönetimden de bunu istiyoruz, rolde admin tarafından şikayet açılması söylendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Fear RP
1:
(Burada kendisi ile konuşurken bir anda "seni başka yerde de göreceğim, mümkünse orada da böyle konuş" tarzında laflar ediyor, karakterin karşısında silahlı Castucci üyeleri var.
Spoiler: GösterGizle

Karşılığında kendisine uyarı amaçlı bacağına bir kez sıkıyorum. Fear RP yapmayı sürdürmesi için.

2:
(Chatte oluşturduğu role bakacak olursanız, kendisini vuran karaktere karşı sergilediği rollerle birlikte karakterime karşı umursamaz roller sergilemekte.)
"Boş konuşuyorsun, sen git üstün gelsin. " - "Seni tanımıyorum, beni çok alakadar etmiyorsun. "

3:
(Burada son olarak kendisine ayağa kalkmasını söylüyoruz, rolde yaralı olduğunu belirtiyor ve kalkmıyor. Biz de bir kaç kelime etmesini söylüyoruz, söylemesi gerekenleri söyleyip kafasına silah dayıyoruz. Aşşağılayıcı bir rol yok, birine küfür etmesini söylüyoruz.)
Kendisi bu sözlerimizi reddedip, kafasına silah dayanmasına rağmen "Silahtan mı korkacağım?" diyor. Yani normal şartlarda burada sürekli rol kavramı ile James Palmer karakterinin ölmesi gerekiyor. Korkusuz rolü sergilediği ve bunu sürekli sürdürdüğü için.
[11:58:45] * Maske_33965 silahını çeker, ona doğrultur.
[11:58:48] * James Palmer silaha bakar, Nick'e döner.
[11:59:06] James Palmer: Silahtan korktuğumu falan mı düşünüyorsun? Ahh!

>Gelelim son düzlüğe, arkadaşlar rollere çok sinirlenip b üzerinden flame atmaya başlıyor. Söylediği şey de şu ki;
•[12:09:41] (( [47] James Palmer: Kardeşim fear yapıyoruz, karakter silahtan korksa mafya da üst rütbeli bir konumda olur mu sence mantıklı düşün? ))
Arkadaşımız mafya karakteri yönettiği için silahtan asla korkmuyormuş, başına silah dayansa dahi asla R yapmayacağını söylüyor ve Ck hakkını asla vermeyeceğini belirtiyor.
Kimse ölümsüz değildir, 3 adet kurşun yarası ile karşınızda bir sürü silahlı adam varsa R yapmak zorundasınız. Ölüm korkusu ile herkes bunu yapmak zorundadır. Tanrı rolü sergilemek normal değil.
[11:59:06] James Palmer: Silahtan korktuğumu falan mı düşünüyorsun? Ahh!

Gerekli kanıtlar:

Ek açıklamalar(varsa): Yönetimden CK hakkının verilmesini istiyorum, kafasına silah dayanmış bir karakter "Ben mafyayım, silahtan korkmam" gibi rollere girip, dizilerin etkisi altında rol yapıldığını düşünüyorum.
Gerçek hayatta böyle şeyler yok hiç kimse ölümsüz değildir. Bu yüzden karakter o rolde ölmeliydi, bu hakkı yönetimden istiyoruz.

« Son Düzenleme: 24.08.2022 16:32 meriawam »

#1 - 24.08.2022 19:06
Yasaklı oyuncu K&A.

#2 - 25.08.2022 12:46
Arşiv.