Konu: Griffin Aldridge | TROL  (Okunma sayısı 109 defa)

#0 - 20.08.2025 00:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Griffin Aldridge  @Luis_Andrew

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntüde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Trol, Cardm.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Boş bir alana aracımı çektim, şahıs yanıma geldi ve yoldan çık dedi belliki sorun arıyor umursamadım. daha sonra koşarak bir yere gittim gittiğim yerde boş bir alana geçtim ve şahıs tekrar geldi bu defa motorla kasıtlı şekilde isteyerek beni ezdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/i7dg4m

Ek açıklamalar(varsa): Neden böyle birşey yaptı anlam veremiyorum, cidden beni çok sinir etti.

« Son Düzenleme: 21.08.2025 17:41 ESKİYA_El_Pasha »

#1 - 20.08.2025 00:30
Merhabalar burada troll veya cardm olarak geçecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum arkadaşı kasıtlı ezsem bir sonraki geçişimde de ezerdim sadece denk gelmiş olay bundan ibaret iyi forumlar dilerim.

#2 - 20.08.2025 00:56
Merhabalar burada troll veya cardm olarak geçecek bir şey yaptığımı düşünmüyorum arkadaşı kasıtlı ezsem bir sonraki geçişimde de ezerdim sadece denk gelmiş olay bundan ibaret iyi forumlar dilerim.

Pek inandırıcı gelmedi dostum, Boş yolda park halindeki araca yanaşıyorsun ve saçma saçma konuşuyorsun ardından kasıtlı şekilde eziyorsun. İyi oyunlar.

#3 - 21.08.2025 17:55
Savunmayı bu seferlik kabul göreceğiz, dönüş açısı münasebetiyle gerçekten de tesadüf olabilme ihtimalini göz önünde bulundurarak ceza uygulamayacağız ancak bu tarz Car Ramming ihlali oluşturabilecek potansiyelde sürüşler konusunda @ESKİYA_El_Pasha isimli kullanıcı dikkatli olmalı ve gelcekte tekrar bu tarzda bir şikayete konu olduğunda bu şikayetin referans alınacağını unutmamalı.