Konu: Fernando Sanchez, Otto Buciaratti ve Maske_33021 Dm  (Okunma sayısı 611 defa)

#0 - 15.10.2021 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Fernando Sanchez[ @Tuncaycan ] , Otto_Bucciarati[ @Roza_Gilen  ], Maske_33021

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Abraham_Sentinal, Alvaro_Salazar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 15.10.2021 Saat 23:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: — Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A  Holdingimizin önünde duruyordum, kapıya birisi gelmişti iş arıyorum hakkında arkadaşımla konuşuyordu ve bende o sırada araçtaydım ve ileride bekliyordum. Ve o anda yanımıza bir sultan geldi ve emote vesaire vermeden ateş etmeye başladılar, ardından gittiler. Bence bir kişiye dm atmak bu kadar kolay olmamalı, İyi akşamlar dilerim. [ Ceza almalarını talep ediyorum]

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://cdn.discordapp.com/attachments/782018734830125126/898668367337099304/sa-mp-003.png - https://cdn.discordapp.com/attachments/782018734830125126/898668405861810236/sa-mp-002.png

Ek açıklamalar(varsa): Bu kişiler,Antonio_Salazar'ı hiç bir türlü rol planı ve rol ss'i olmadan mix yaparak ve hiç bir türlü ss atmadan hatalı bi rol üzerinden kişiyi ck etti.[ Bu konu hakkında da gerekli ssleri atacağız]

« Son Düzenleme: 16.10.2021 00:53 4EVO »

#1 - 16.10.2021 00:12
Selamlar ! Rolde ben olduğum için konuya dahil olmak istiyorum :

Carmen adlı şahısa bu olay öncesinde sms'den Temple taraflarında gezindiğimi ve haber alamassanız gelmeniz gerektiğini söyledim ve sonrasında, Salazar Holding'e IC Olarak düşmanlığımız olduğu için, Abraham Sentinal ve Emilio Luciana Adlı şahıs Abraham'ın yanına geldiği için onu kaçırmadık aracı bozup kaçtık ve sonrasında Abraham adlı karakter, ben burgershot tarafına koşarken beni kovalamaya başladı ve sonrasında, " Tanışmak istiyordun değil mi? " Gibi bir cümle kurdu, Carmen,Fernando,Otto Oradan geçerken, beni ve Abraham'ı farkettikten sonra ateş açtılar ve sonrasında şahıs yaralı rolü yapmadan evlerin arasına kaçtı ve sonrasında Carmen,Fernando,Otto Abraham'ı kovaladıktan sonra, tekrardan vurdular busefer bayıldı ve abraham adlı şahısın bunun da üzerine YKİ Yani yaralı kural ihlali yaptı.

YKİ İhlaline dair SS : https://www.hizliresim.com/nzp8gkq

Emoteler verildiğine dair SS : https://www.hizliresim.com/hmrpajr

Ve sonrasında, Carmen,Fernando,Otto oradan abraham'ı araca bindirerek uzaklaştılar, ben pompalıyla vurulduğum için yaralı rolüme devam ettim ve Bayılmadığım için sürünme emotemi vererek dene attım ve başarılı geldi sonrasında köprünün oradan giderken, Karakterim carmen'e zorlanarak konum attı ve sonrasında carmen konumu farkettimi bilmiyorum ancak, farkettiğine göre gelip beni kucaklayıp araca bindirdiler " Otto ile beraber " Sonrasında hastaneye gidip, Doktor olmadığı için yerel doktorlar yani " /tedaviol " Sisteminden tedavi oldum.
« Son Düzenleme: 16.10.2021 00:16 emirhantuncer02 »

#2 - 16.10.2021 00:46
Merhabalar ben olaya şahit tarafım Polo adlı kişi bizim mekanımıza gelerek role girmek istedi, bende kişiyi umursamamaktadır diye emote attım. Ardından arabalı bir kişi gelerek Emilio karakterini tanımadan etmeden sıkmaya başladı, artı olarak burası bir holding başka kişilerle toplantı ve mekan açılışları olabiliyor. Nerden bir anda gelip'de sorgulamadan ve tereddüt etmeden sokağın ortasında sıkabiliyorlar? Bu rolde bariz bir şekilde mixing var. Bu konu hakkında söyleyecek başka birşeyim yok.
Artı olarak kişiler benim yan karakterim olan Antonio'yu ise hiç bir türlü haberleşmeden ve önceden tuzağın rol planını yapmadan karakterimi ck ettiler ama hiç bir türlü kişilereden rol ssi istenmedi yaptığına dair.
Antonio karakterim ck olurken kişilerin mix ile gelip hiç bir türlü rol öncesi plan yapmadan sadece sesli bir şekilde rol yapmaları dair ssler;
https://cdn.discordapp.com/attachments/656057504052150272/898686785398394940/samp_09_10_2021_19_54_28.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/656057504052150272/898686785801056256/samp_09_10_2021_19_55_43.png

#3 - 16.10.2021 00:48
Merhabalar ben olaya şahit tarafım Polo adlı kişi bizim mekanımıza gelerek role girmek istedi, bende kişiyi umursamamaktadır diye emote attım. Ardından arabalı bir kişi gelerek Emilio karakterini tanımadan etmeden sıkmaya başladı, artı olarak burası bir holding başka kişilerle toplantı ve mekan açılışları olabiliyor. Nerden bir anda gelip'de sorgulamadan ve tereddüt etmeden sokağın ortasında sıkabiliyorlar? Bu rolde bariz bir şekilde mixing var. Bu konu hakkında söyleyecek başka birşeyim yok.
Artı olarak kişiler benim yan karakterim olan Antonio'yu ise hiç bir türlü haberleşmeden ve önceden tuzağın rol planını yapmadan karakterimi ck ettiler ama hiç bir türlü kişilereden rol ssi istenmedi yaptığına dair.
Antonio karakterim ck olurken kişilerin mix ile gelip hiç bir türlü rol öncesi plan yapmadan sadece sesli bir şekilde rol yapmaları dair ssler;
https://cdn.discordapp.com/attachments/656057504052150272/898686785398394940/samp_09_10_2021_19_54_28.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/656057504052150272/898686785801056256/samp_09_10_2021_19_55_43.png

Tekrardan selam !

Birinci olarak sürekli olarak aynı rollerin ve eski roller'in ss'ini atmana gerek yok, Mixing'e dair bir kanıtın varsa alabilirim, ben gerekli açıklamayı yaptım, diğer üyeler savunmalarını yaptıktan sonra, Yönetici kararına bağlı.

#4 - 16.10.2021 14:16
Selam, @emirhantuncer02 'nin attığı ss'lerde rahatça silah çekme emoteleri ve bazı /sdo'ların olduğunu görebiliyoruz. Herhangi bir DM durumu yok, ayrıca Alvaro_Salazar'ın olayla hiç bir alakası olmayan ss'ler paylaşmasını da anlamış değilim.

#5 - 16.10.2021 14:24
Selamlar ! Son kez yazmak istiyorum.

Alvaro ve Emilio adlı karakterin emoteleri : https://www.hizliresim.com/5w6cfpd

Öncelikle böyle emoteler " Do " Kanalından atılır, do kanalı ise durum bildirir, bilgine..

İyi roller, Yönetici kararı.

#6 - 16.10.2021 14:29
Bu mekan holding ve bazı işletmeler mevcut hiç bir türlü bizim birlikte olduğunu bilmeden ve tereddüt etmeden sıkmanız DM ve MİX'e girer. Karakterleriniz ne Abraham'ı tanımakta ne de Emilio'yu bu konu hakkında başka konuşmayacağım, yönetici kararını bekleyebiliriz.

#7 - 16.10.2021 14:51
Merhabalar, Alvaro Salazar'ın dediği gibi burası hem holding ve bazı işletmelerin olduğu bir mekandır. Bu mekana müşteriler de geliyor olabilir, buraya toplantı yapacak başka birlik ve liderleri de geliyor bu kişilerin hiç bir türlü tereddür etmeden sorgulamadn benim salazar holding de çalıştığımı nerden bilmektedir ve sıkmaktadırlar?Abraham'ı da kaçırmışlar, nerden olduklarını ve kim olduğunu tanımadan etmeden rol yapmaktadırlar. Artı olarak 2. bir konuya gelirsek Alvaro Salazar yan karakteri olan Antonio Salazar ck olduğunda, Mix-Dm'den şikayet açıldı ve şikayet reddedildi kişi rolü hakksızlığa uğradığını düşündüğü için yeniden şikayet açtı madem şikayetin sonucu biliyorsunuz niye bu kadar eski konuları açma gibi söylemlerde bulunuyorsunuz. Bu konu hakkında başka bir açıklama yapmıyacağım, Yönetici kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar iyi günler.

#8 - 16.10.2021 15:21
Merhabalar, Alvaro Salazar'ın dediği gibi burası hem holding ve bazı işletmelerin olduğu bir mekandır. Bu mekana müşteriler de geliyor olabilir, buraya toplantı yapacak başka birlik ve liderleri de geliyor bu kişilerin hiç bir türlü tereddür etmeden sorgulamadn benim salazar holding de çalıştığımı nerden bilmektedir ve sıkmaktadırlar?Abraham'ı da kaçırmışlar, nerden olduklarını ve kim olduğunu tanımadan etmeden rol yapmaktadırlar. Artı olarak 2. bir konuya gelirsek Alvaro Salazar yan karakteri olan Antonio Salazar ck olduğunda, Mix-Dm'den şikayet açıldı ve şikayet reddedildi kişi rolü hakksızlığa uğradığını düşündüğü için yeniden şikayet açtı madem şikayetin sonucu biliyorsunuz niye bu kadar eski konuları açma gibi söylemlerde bulunuyorsunuz. Bu konu hakkında başka bir açıklama yapmıyacağım, Yönetici kararını bekleyebiliriz. İyi forumlar iyi günler.
Önceki şikayetinizde de aynı iddialarda bulundunuz, ayrıca mekanınıza girmedik, mekanınızın yakınında oldu rol. Daha fazla konuşmak yerine yönetici kararını bekleyelim.

#9 - 16.10.2021 22:30
Önceki şikayetinizde de aynı iddialarda bulundunuz, ayrıca mekanınıza girmedik, mekanınızın yakınında oldu rol. Daha fazla konuşmak yerine yönetici kararını bekleyelim.
Mekanımızın az ilerisinde " Owerdose "garaj bulunuyor, orda çalışıp çalışmadığımızı bilemezsiniz mekanımızın yakınındaki her kişiyi bizden sayıp ona saldırıda bulunamazsınız. Bu savunmamdan sonra da yönetici kararını beklemeliyiz, iyi günler iyi forumlar.