Konu: Faust_Rabenschlag | [04.08.2025]  (Okunma sayısı 262 defa)

#10 - 04.08.2025 17:03
Evet arkadaşlar siz müthiş rolcüsünüz, bizim videoda gözüktüğü üzere çok müthiş rol yapmışsınız bizim gibi hatalı rolcüleri sizin gibi müthiş rol yapan rolcülerin arasına sokmuşlar.  :garip: Şikayetle alakası olmayan arkadaşım yine yırtık dondan fırlar gibi fırlamış. @NightWish rolü izliyordu zaten hiç kimse gidip de senin saçma rolünden dolayı silahını kaptırmak zorunda değil. Gidip kendine başka oyun oynayacak adamlar bul dostum.

Bu arkadaşlar zaten Radkov birliğinden kalma oyuncular belli log kayıtları incelenebilir. "Yetersiz Oyuncu Profilinden" banlanmalarını talep ediyoruz. Ayıretten hepsinin alt karakteri "Hatalı Alt Karakter Kullanımından" alt karakterlerinin yasaklanmalarını talep ediyoruz.

https://streamable.com/vmz17p
« Son Düzenleme: 04.08.2025 17:06 Skysurge »

#11 - 04.08.2025 17:55
Evet arkadaşlar siz müthiş rolcüsünüz, bizim videoda gözüktüğü üzere çok müthiş rol yapmışsınız bizim gibi hatalı rolcüleri sizin gibi müthiş rol yapan rolcülerin arasına sokmuşlar.  :garip: Şikayetle alakası olmayan arkadaşım yine yırtık dondan fırlar gibi fırlamış. @NightWish rolü izliyordu zaten hiç kimse gidip de senin saçma rolünden dolayı silahını kaptırmak zorunda değil. Gidip kendine başka oyun oynayacak adamlar bul dostum.

Bu arkadaşlar zaten Radkov birliğinden kalma oyuncular belli log kayıtları incelenebilir. "Yetersiz Oyuncu Profilinden" banlanmalarını talep ediyoruz. Ayıretten hepsinin alt karakteri "Hatalı Alt Karakter Kullanımından" alt karakterlerinin yasaklanmalarını talep ediyoruz.

https://streamable.com/vmz17p

Şimdi senin şikayetle ne alakan var bilerek sayfa kasıyorsun ki şikayet uzasın jail beklesin :) yok size artık o. Kimseye bir ooc kinim yok scilimiz temiz RADKOV larda iken yalvarıyordunuz birliğe gelin birliğe gelin diye yazık.  :manifdog :manifdog :manifdog 

#12 - 05.08.2025 11:56
Tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir. Skysurge zaten küçük bir video göndermiş troll oldukları hakkında.Şimdi gördüm arkadaş benim tertemiz sicilime laf ediyor, kendisi 5 günde 7 jail yemiş. Yaklaşık 6000 dakika. O:-) 6 günün 4 günü jaildeymiş, alt karakteriylede troll peşinde.  :garip:

« Son Düzenleme: 05.08.2025 12:12 swordart »

#13 - 05.08.2025 12:15
Tarafımızca daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir. Skysurge zaten küçük bir video göndermiş troll oldukları hakkında.Şimdi gördüm arkadaş benim tertemiz sicilime laf ediyor, kendisi 5 günde 7 jail yemiş. Yaklaşık 6000 dakika. O:-) 6 günün 4 günü jaildeymiş, alt karakteriylede troll peşinde.  :garip:

Konuyu çalkalamana gerek yok dostum, DC den mesaj atmayın rahatsız oluyorum ayrıca dini değerlerime ettiğiniz küfürler hoş değil.
ek olarak Aynı günde atılan 3 jail hatalı @behzatc4530 isimli yöneticinin bilgisi var. Konuyu dağıtma savunması bitmiş arkadaşların sonuçlanabilir.

#14 - 05.08.2025 12:29
  :D :D Sen kimsin de ben senin discorduna yazacağım. Böyle iftirarla gel bana eskiyaaa. Dini değerlerine küfür etmişmişiz. Nereden geliyor bunlar aklına? O:-) Kendinizi bir bok sanmayı bırakın, attığın iftiraya bak.

Sana söyleyeceklerim;
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 05.08.2025 12:40 swordart »

#15 - 05.08.2025 12:41
:D :D Sen kimsin de ben senin discorduna yazacağım. Böyle iftirarla gel bana eskiyaaa. Dini değerlerine küfür etmişmişiz. Nereden geliyor bunlar aklına? O:-) Kendinizi bir bok sanmayı bırakın, attığın iftiraya bak.

Dostum şikayet uzamasın istiyorum illa yazdırıyorsun sonra ben işlem görüyorum. YAV YALVARIYORDUNUZ ASLAN DAYIYI BİZE VERİN DİYE. hala ne anlatıyorsunuz?
Birliğe gel şöyle yaparız böyle rol veririz diye kaç kere yalvardınız? ille konuşturuyorsun insanı dc den mesaj atıp dini değerlerime sövüp sonra mesajları silip engellemek tam sizlik hareket. Üslubuna dikkat et ezerim seni. iyi forumlar. iyi günler.  :-*

Yorum dilenmek kaçıncı seviye? Şöylerim atarlar.  ::) ::)
« Son Düzenleme: 05.08.2025 12:46 ESKIYA »

#16 - 05.08.2025 12:45
Allah bilir kimin multisi bu arkadaş ne radkov olaylarindan haberim var, ne de bahsettigin kisiyi taniyorum. Olayı sapıtma, başka yerlere çekme, bırak sonuçlansın can kardeşim benim.

#17 - 05.08.2025 13:46
Merhaba arkadaşlar şikayete son kez yazıyorum. Bu attığın kanıt sizinle dostken herkesin yaptığı gibi birliğin ilk zamanlarıyken yorum istemiştim, sizde sağolun atmıştınız hay Allah.  :garip:

Burada hala nasıl konuşuyorsun mix hile bütün (ist bich limana gel ogliiiim - arabadaki sürücülerde ESP var rahat olun) gibi konuşmalarınız yayılmış az insanda utanma olur. İstersen sanada özelden atarım.

Geceleri bana yazıp ana bacı küfürler edip sese ekleyen sizler değil misiniz? Mesleğimle dalga geçen sizler değil misiniz? Bu arada işin garip tarafı sende askere gideceksin dostum, bende senin başında duran biri olabilirim komutanın olarak orada, kim bilir. Ettiğiniz küfürler umrumda değil, yaptığım meslek çok onurlu ve şerefli meslek. Bizim ne için oynadığımız belli. Sizin gibi 7/24 oyun başında amaçsızca durup millete salça olmuyoruz.

Normalde gidip discordddaki konuşmaları paylaşmam beni bilen bilir işlem göreceklerini de sanmıyorum, belki bir ihtimal diye atıyorum. Bu arkadaşların banlanmasını talep ediyorum.

Ayıretten aslan dayı mıdır bilmem o sizin birlikten çıktı bana gelmek için yazdı, bu kadar kurulacağınızı bilmiyordum dostum.  Zaten on lafından biri doğru kardeşim. Sizin gibi millete geceleri yazıp ana bacı küfür etmiyoruz. :D
Şikayet sonuçlanabilir şikayet iyice çarptırılmış. Başka yorum gelmeyecek. Görünen köy klavuz istemiyor her şey ortada.
« Son Düzenleme: 05.08.2025 14:01 Skysurge »

#18 - 05.08.2025 18:13
Türünün tek örneğisin Eşkiya. Geçenlerde oyuncu veya oluşum şikayetine baktığımda listeyi sadece senin doldurduğunu görmüştüm, insanlara kin tutmayı bırakıp hayatının keyfini çıkarmalısın dostum.

Ayrıca yan karakterden bu tarz rollere girmek ihlal değil mi?
« Son Düzenleme: 05.08.2025 18:21 xwin »

#19 - 07.08.2025 12:54
Taraflarca yapılan açıklamalar, kanıtlar ve forum üzerindeki uzun yanıtlaşmalar detaylı şekilde incelenmiştir. Her iki taraf da olay akışı boyunca çeşitli kural sınırlarında hareket etmiş olup, şikayetin kendisi kadar sonrasındaki iletişim biçimi de sağlıklı bir çözüm ortamını zorlaştırmış görünüyor. (Discord SS'leri kanıt niteliği taşımıyor, incelenmedi ve ele alınmadı) Öncelikle oyuncular arasında yaşanan gerginliğin RP dışı ifadelerle sürdürülmesi, /b kanalının amacı dışında kullanılması, /q ile aktif rolün kesintiye uğratılması, yaralı rolünün eksik yapılması gibi durumlar çeşitli ihlal başlıklarını kanıtta yeterince göstermektedir. Şikayet edilen oyuncunun roleplay ortamını birden fazla kez /q komutu ile bölmesi ve akabinde geri dönmesi, rol bütünlüğünü bozmuş ve bu durum hem rollerin akışına hem de karşı tarafın pozisyonuna doğrudan etki etmiş olarak görünüyor. Ayrıca /b kanalında hakaret, ortamı provoke edici söylemler ve süreci kişiselleştirme yönünde yapılan bazı yorumlar da ortak nezaket kurallarıyla tamamen zıt bir durumdur. Tüm bu davranışların, "ben haklıydım" veya "öncesinde şu oldu" gibi savunmalarla meşrulaştırılamayacağı, sunucu kurallarına aykırı tutumların sebebi ne olursa olsun tolere edilemeyeceği unutulmamalıdır. Kural ihlali varsa, takip edilecek yol karşılık vermek değil raporlamaktır veyahut forum üzerinden bir şikayet oluşturmak, talep oluşturmaktır. Şikayet konusu olayda bir ihlal durumu oluşmuş ancak tarafların karşılıklı provoke edici davranışları ve yorumları süreci karmaşıklaştırmıştır, bu kapsamda şikayet ile alakasız ileti atan ve karşılıklı flood içerisinde olan yanıtlara forum uyarısı işlenecek. Oluşan rol kayıplarının telafisi gerektiği durumlarda açılan şikayetler kapsamında kişiye zaten geri verilebilir, bunların geri dönüşü olabilir ancak ihlal varsa ihlale başka bir ihlal ile yanıt vermek ortaya bu senaryoyu çıkartmakta. Burada yetkililer olarak tarafsız bir bakış açısı ile oluşturulan şikayetleri değerlendirme altına almaktayız. Açılan şikayetteki kanıtlarda kural ihlalleri bulunmakta, bu ihlaller kapsamında Faust_Rabenschlag isimli karakter cezalandırılacaktır.