Konu: Esp  (Okunma sayısı 497 defa)

#10 - 30.11.2023 18:20
arkadaş esp kullandığını kabullendi sonuçlanabilir

#11 - 30.11.2023 21:48
demek ki bizi de esp ile buluyorlarmış :d. Hem hile, hem de admin katkısı. Yönetici birliğinden böyle şeyler çıkması can sıkıcı  ???  :manifdog
« Son Düzenleme: 30.11.2023 21:49 freddy »

#12 - 30.11.2023 23:16
savaşlarda bulunmadım, ayrıca esp kullandığımıda kabul etmiyorum dostum, kaç haftalık ss bakarsan zaten ic olarak gece vaktinde yapılmış bir ss arkadaş öğlen atıyor ssi iki haftalık bir rolss zaten artık dm veya kin yapmadığım için pc'de bulundurmuyorum temiz bir oyun sergiliyorum sonuçlandırmaya çok heveslisin merak etme zamanı geldiğinde sonuçlanıcak zaten rollere odaklandığım için kaldırdım böyle dosyaları  :)

#13 - 30.11.2023 23:36
tamam kanka ne kadar temiz olman salman beni ilgilendirmiyor, dalgınlığına gelmiş espli ss atmışsın sonuçlanabilir

#14 - 01.12.2023 03:48
savaşlarda bulunmadım, ayrıca esp kullandığımıda kabul etmiyorum dostum, kaç haftalık ss bakarsan zaten ic olarak gece vaktinde yapılmış bir ss arkadaş öğlen atıyor ssi iki haftalık bir rolss zaten artık dm veya kin yapmadığım için pc'de bulundurmuyorum temiz bir oyun sergiliyorum sonuçlandırmaya çok heveslisin merak etme zamanı geldiğinde sonuçlanıcak zaten rollere odaklandığım için kaldırdım böyle dosyaları  :)

2 haftalık rol diyorsun karşında ki adam zaten 6-7 gün önce nc atmış, garip..

#15 - 01.12.2023 03:51
 ::)

#16 - 01.12.2023 06:01
bu arada eklemek istiyorum zaten arkadaşın yazdıklarını okursanız Esp kullandığını anlayabilirsiniz, arkadaş rol için sildim DMlerde kullanıyordum, artık rollere odaklandım sildim diyor fakat yine silmemiş. Silip silmemesini geçtim rol ssi kendi editliyor, gözünden kaçıyor foruma atıyorlar sonra kullanmadım diyor. Geçmişte katıldığı tüm DMlerde arkadaşın ESP kullandığı belli, kendi ağzıyla hatta parmaklarıyla yazıyor. Kısacası kendi dedikleri ile çelişiyor, bence yazdıklarını en azından bir oku. Dediklerin tamamen birbirini tutmuyor....

#17 - 01.12.2023 12:33
espnin yarısı nerde lan burry, yedin mi

#18 - 01.12.2023 12:41
Hep bi açık arama arayışı yazık, ikiside elinden gelenin fazlasini yapmaya calisiyo crystal acını anlıyorum dostum 700mblik oyun takma bu kadar fazla dışarıya çık hava al şu yazdiklarinizi inan okumaya bile üşeniyorum ülkeyi böyle savunmazlar hdsksjsj diyeceklerimi dedim yazacaklarimida yazdim arkadaş eski ssleri foruma atmis. şu toxicligi birakın artık  2024e giricez  inanin daha fazla şu sikayete girip bakmayacagim bile sizi muhattaba almam bile beni kahrediyo :(

#19 - 01.12.2023 15:29
Hep bi açık arama arayışı yazık, ikiside elinden gelenin fazlasini yapmaya calisiyo crystal acını anlıyorum dostum 700mblik oyun takma bu kadar fazla dışarıya çık hava al şu yazdiklarinizi inan okumaya bile üşeniyorum ülkeyi böyle savunmazlar hdsksjsj diyeceklerimi dedim yazacaklarimida yazdim arkadaş eski ssleri foruma atmis. şu toxicligi birakın artık  2024e giricez  inanin daha fazla şu sikayete girip bakmayacagim bile sizi muhattaba almam bile beni kahrediyo :(

ne bu tavırlar kardeşim,ne anlatıyon sen? Ne acısı.. eski ssler diyorsun adam 6 gün önce nc atmış 6 gün önceki şey eski mi? Bir şeyler geveliyorsun, ismimi cismimi bilmiyorsun konuşuyorsun yok hava al yok dışarıya çık, ne anlatıyon dostum sen? Çok boş yapıyorsun artık harbi diyorum seni burada kaale alıp cevapladığıma şükret yukarıda yazmışsın bir de discorddan 2000 tane mesaj attın da tınlamadım seni falan .d takıldığın adamlara  seni sorduğum halde adamlar bana seni tanımadığımı söylüyor hala gelmişsin bana bir şeyler anlatıyorsun, adam gibi savunmanı yap geç. Okumuyorum da şunları yapıyorum işlerini bırak yani bu edebiyatları, discordumu madem biliyorsun bana istediğin her şeyi oradan yazabilirsin, burada savunma yapman gerekirken hala bir şeyler geveliyorsun. Savunman bittiyse bitti de sonuçlansın.