Konu: [Eqwaak_William] /b - Sürekli roleplay kural ihlali  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 18.01.2021 18:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eqwaak_William - @KaanBayçınar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısın kavga ettiği kişi benim arkadaşımdı IC olarak rol çevirmiştik, daha sonrasında uzakta duruyordum. SS almadım fakat emote vererek olayı inceledim ve oraya doğru hızlı adımlarla ilerledim, önce onlara "Hey" diye seslendim, durmadığı taktirde arkadaşımı korumak için ona saldırdım, /b kanalından rolü böldüğünde ve bana hakaret ettiğinde sistemsel olarak bile düşürmedim, ona şikayet oluşturacağımı bildirdim. Aşşağıdaki ekran görüntüsündede görüldüğü gibi bana "Tamam oluştur umrumdamı" tarzında kelimler kullandı ve gerçekten bu olay rol zevkimi kaçırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın daha fazla insanların rol zevkini kaçırmaması için ve hatasını anlaması için ceza almasını talep ediyorum. :)

« Son Düzenleme: 18.01.2021 18:14 Syeezow0 »

#1 - 20.01.2021 14:34
Savunma da yapılmamış, şikayet de arkadaşın belirttiği gibi "umrunda değil" ise, cezalandırılacak.