Selam dostum,
Ben sahilde yürürken arkamdan sebebini anlamadığım bir şekilde, gereksizce bana, "aptal" demeni duydum ve buna sinirlenerek seninle tartışmaya girdim. Devamında da sen bana "orospu çocuğu" diyerek koşmaya başladın. O sırada seni kovaladım ve dövdüm. Ki bu konuyu konuşmuştuk seninle PM üzerinden, sen bana hak vermiştin.
Rolando Yen ile aranızda olan rol umrumda değil, bu onun sorunu. Onunla aranızda çözmeye çalışın. Sizinle PM üzerinden bu konuyu konuştuktan sonra bana hak verip, akabinde bu konuyu açmanız absürt geldi. Kendi yaptığınız retarded roleplay ihlalini es geçiyorsun, fakat benim sana vurmamı şikayete yansıtıyorsun. Bravo, güzel hareket.
Ayrıca /ame ile saldırma emote'umu verdim, biraz role konsantre olsaydınız bunun farkına varırdınız. Şikayetin benimle olan kısmının savunmasını yaptım. Ki delillerde pek yeterli değil, daha açıklayıcı bir delil sunmanız sizin için daha iyi olurdu. İkinizi de bıçağıyla yere seren oyuncu Rolando, ben değil. Ben sadece yakalayıp iki yumruk salladım, "orospu çocuğu" diyerek kaçtığın için. Bıçak veya başka bir silah çekmedim.
Ek açıklamada ise, "kendilerine PM attım, geri dönüş alamadım" dediniz. Loglar ortada, yöneticiler bakabilir. Sizinle tam beş-altı dakika boyunca bu konuyu konuştuk ve sonuç olarak bana, benim sizi kovalamam hakkında hak verdiniz. Rolando'nun rolü onu ilgilendirir. Kendi aranızda sorununuzu çözün.
Bunun dışında, küfür etmemizi çokça kez belirtmişsin şikayet içeriğinde, fakat kendi ettiğin küfürü yazmamışsın bile. Bu yanlış bir hareket.