Konu: Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 15.08.2025 04:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mia_Mercy @ardaelpar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pedro_Stajanovic @schwanz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04:18 15.06.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Yanımdaki arkadaşım ile birlikte toplam 10 bin dolar para verdik. Resimlerde gördüğünüz gibi kazandık, bana tekrar geri 10 bin dolar verdi. Normalde 20 bin dolar atması gerekiyor. İkimize pay edildiğini varsayarsak yanımdaki kişiye beş bin, bana da beş bin dolar toplamda ikimize on bin dolar vermesi gerekiyor. Bu akıllı arkadaşımız sadece bana 10 bin dolar atıyor, arkadaşıma vesaire bana parasını atmıyor. Aklı sıra on bin dolarımızı çalmaya çalışıyor, insanı enayi yerine koyuyor. Paramızın geri iade edilmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/8sw9t9s

Ek açıklamalar(varsa): Bizi dolandırdığı paramızın geri iade edilmesini istiyoruz.

#1 - 15.08.2025 04:51
Şahitliğimi onaylıyorum ayrıca, on bin dolar o kadar önemli değil insanı enayi yerine koymaları sinir bozucu birşey.

#2 - 15.08.2025 04:54
Şahıslar ss'de göründüğü üzere toplam 10 bin dolar atıyor şahısların ikiside 19 çekti bana biri beş biri beş vermişti toplu bir BJ masasıydı beş beş verdiler Pedro isimli şahıs benim yerime ona ver dedi bende 10 bin dolar'ı o şahısa attım burada sorun nerede onu anlamadım?

EK AÇIKLAMA; biri beş biri beş verdi kazanana on verdim sorun nedir?

#3 - 15.08.2025 04:58
Güzel kardeşim, bu blackjack oyununda kasa oyuncuya karşı olur 2vs1 gibi düşün. Kendi aramızda biz düello atamayız, öyle bir durum yok.
Ayrıca arkadaşım sana demiş "Benim kazancımı ona at" diye. İkimizde 5+5 verince ne oluyor? 5x2=10  5x2=10 = 20
Matematik dersi görmediğini düşünüyorum, olabilir her insanın kafası matematiğe basacak değil. Ben de burada sana oturup matematik dersi vermeyeceğim, demek istediğimi anlamışsındır sonucu yetkililere bırakıyorum.

#4 - 15.08.2025 05:04
Yetkili arkadaşlar ne derse onu yapacağım benim bildiğim bu.

#5 - 15.08.2025 14:40
Yetersiz kanıt.