Konu: David Piazza  (Okunma sayısı 1484 defa)

#0 - 21.10.2023 15:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: David_Piazza @Red Army Prime

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.
Örnekler
- Bir ödeme içeren sözleşmeye/anlaşmaya uymamak (IC anlaşma olmak zorundadır, OOC anlaşmalar geçersizdir. Ancak sözleşmenin içeriği etik değilse yetkililer tarafından esnetme uygulanabilir.)
- Ruhsatlı bir kumarhane içerisinde borçlanmak veya kaybettiği parayı ödemeyi reddetmek
- Taksiye binip taksimetre ücretini ödememek
- Hastanede tedavi olup tedavi parasını ödememek
- Özel avukat tutup avukatın parasını vermemek
- Araca modifikasyon ekletip tamirciye parasını ödememek
- Taksitle bir mülk edinip daha sonra parasını ödememek (Mülkler için yapılan dolandırıcılıklar tamamen yasaktır. Mal varlığı silinmesi, yasaklama gibi ağır yaptırımlar uygulanabilir.)
- Mülk satışında önden para isteyerek dolandırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yaklaşık 3 ay önce Piazza birliğindeydim ve birlik liderinin getirdiği sevkiyattan 2 tane deagle aldım 1 tanesini teslim etti diğerinide daha sonra teslim edeceğini belirtmişti. Birlikten çıktım çıkarken istediğimde sevkiyatta vereceğini belirtti tamam dedim bu günlerde yazdığımda cevap alamadığım için şikayet açma gereği duydum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli silahın verilmesini ve ceza almasını talep ediyorum, birliğinde güven verdi ve sonradan bunu yaptı.

#1 - 21.10.2023 17:21
Dolandırıcı da olduk, savunma 24 saat içerisinde gelecek o süreç boyunca dolandırıcı olarak görünebilmem için burada kalsın bu konu.

#2 - 21.10.2023 17:33
Yani dolandırıcı olsa benide dolandırırdı reelde buluştum gayet yakışıklı adam allah allah garip

#3 - 21.10.2023 17:43
Savunma gelene kadar daha yanıt gelmeyecektir, Lütfen şikayetle alakası olmayan kişiler ileti atmasın.

#4 - 21.10.2023 17:54
Yani dolandırıcı olsa benide dolandırırdı reelde buluştum gayet yakışıklı adam allah allah garip
Öyle deme hesabın yarısını sana ödettim orda senide dolandırmıştım.

#5 - 21.10.2023 17:55
cevat aga bizim de içeride iki deagle kaldı ya ooc planlar yapıp aldığın verebilirsen müko olur
« Son Düzenleme: 21.10.2023 18:07 unknownbard200618 »

#6 - 21.10.2023 18:06
beni de dolandırdı bana crew mekanını parayla aldırdı mekanı vermedi 500kmı geri ver, abi birde 3dg vardı onları da şey yaparsak O:-)
« Son Düzenleme: 21.10.2023 19:30 Eswiper »

#7 - 21.10.2023 18:06
David Piazza ( Temsili )

#8 - 21.10.2023 18:07
oha dolandırdı......!!!

#9 - 22.10.2023 17:11
Savunmanızı en kısa sürede iletin. Ek olarak şikayette adı geçmeyen ama yorum yapan kişilere %100 uyarı puanı verildi.