Konu: Crunk Devils MC R20 Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 462 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 20.10.2025 22:44
araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin
herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti  :D
senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canım
utanmadın mı şunu yazarken
emirhan abilerin konuşurken sen lafa atlama
seni kim abi yaptı  :D :D :D :D

#31 - 20.10.2025 22:44
Herşey ortadayken hile değilim diyorsunuz şikayetle alakam olmadığı halde ben utandım kardeşlerim.
gel sen de gel beşinci çakkkkka
:( birazdan yasaklanacaksın burdan hileci  ::)

#32 - 20.10.2025 22:44
araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin
herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti  :D
kaybettiğiniz savaşta günde kaç everyone çekiyordunuz
sob kullanan birlik üyelerin olmasına rağmen yine kötüsünüz kanka

#33 - 20.10.2025 22:45
abi r19umu versene ya  :D :D :D :D :D :D :D :D

#34 - 20.10.2025 22:45
Herşey ortadayken hile değilim diyorsunuz şikayetle alakam olmadığı halde ben utandım kardeşlerim.
gel sen de gel beşinci çakkkkka
:( birazdan yasaklanacaksın burdan hileci  ::)
hmm

kaybettiğiniz savaşta günde kaç everyone çekiyordunuz
sob kullanan birlik üyelerin olmasına rağmen yine kötüsünüz kanka
aç şikayet
kaybettiniz diye bu kadar kinlenmeyin sadece oyun

#35 - 20.10.2025 22:47
utanmadın mı şunu yazarken
emirhan abilerin konuşurken sen lafa atlama

düne kadar r20 bahtiyardan r19 dilenen adam da abi olmuş

akegodu yalarken iyiydi  ???

#36 - 20.10.2025 22:49
Şikayette tartışan tüm üyeler forum üzerinden 100 uyarı puanı alacak. Böyle devam ederseniz oyun içerisinden de ceza alabilirsiniz.

Alıntı
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir.

#37 - 20.10.2025 23:03
Şikayeti arşive atıyorum, düzgün şikayet oluşturmaya ve yanıt vermeye başlarsanız değerlendirilir.