0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: end of the mobster era - 20.10.2025 22:43Alıntı yapılan: BatuhanC the Emperor - 20.10.2025 22:42Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:41araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canım utanmadın mı şunu yazarkenemirhan abilerin konuşurken sen lafa atlama
Alıntı yapılan: BatuhanC the Emperor - 20.10.2025 22:42Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:41araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canım utanmadın mı şunu yazarken
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:41araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canım
araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti
Alıntı yapılan: orange34 - 20.10.2025 22:34Herşey ortadayken hile değilim diyorsunuz şikayetle alakam olmadığı halde ben utandım kardeşlerim.gel sen de gel beşinci çakkkkka
Herşey ortadayken hile değilim diyorsunuz şikayetle alakam olmadığı halde ben utandım kardeşlerim.
Alıntı yapılan: BatuhanC the Emperor - 20.10.2025 22:42Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:41araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canımkaybettiğiniz savaşta günde kaç everyone çekiyordunuz
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:38Alıntı yapılan: orange34 - 20.10.2025 22:34Herşey ortadayken hile değilim diyorsunuz şikayetle alakam olmadığı halde ben utandım kardeşlerim.gel sen de gel beşinci çakkkkka birazdan yasaklanacaksın burdan hileci
Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:43Alıntı yapılan: BatuhanC the Emperor - 20.10.2025 22:42Alıntı yapılan: Gravano - 20.10.2025 22:41araya giren herkes de kendini kaptırmışsın diyor, kendini kaptırmayan alakası olmayan şikayette yanıtlara düşmesin herkes kendi işine baksın birlik discordlarında everyone çeke çeke 24 üye yaptınız red yiyecek şikayeti senin birkaç aylık birliğin için ne everyone çekeceğim canımkaybettiğiniz savaşta günde kaç everyone çekiyordunuzsob kullanan birlik üyelerin olmasına rağmen yine kötüsünüz kanka
Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir.