Konu: Christabel Nediel - Car Ramming / OOC bölme  (Okunma sayısı 116 defa)

#0 - 27.01.2022 22:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christabel Nedie - @Beagle

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Car Ramming / OOC bölme

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Fotoğrafta açık açık her şey gözüktüğünü düşünüyorum. Arkadaş OOC bölüyor ve beni eziyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :)

#1 - 27.01.2022 23:22
Soygun yaparken aracımızı çalıyorsun, yanınızda ben varken düz kontak atıyorsun. Artı olarak apartmanın önünde aracımı çalınca size bağırıyorum araçtan inince ise aracıma binip gitmeye çalışıyorum arkadaşımı almaya geliyorum araca doğru koşunca sana çarpıyorum yaralı rolüne girmek yerine kalkıp koşuyorsun "/me araçtan atar." yazıp hem Power Gaming + Car Jacking ile araçtan indiriyorsun. Benim fikrimi söylüyorum bence bu rolden ne sen keyif aldın, ne ben.
« Son Düzenleme: 27.01.2022 23:35 Beagle »

#2 - 27.01.2022 23:45
Soygun yaparken aracımızı çalıyorsun, yanınızda ben varken düz kontak atıyorsun. Artı olarak apartmanın önünde aracımı çalınca size bağırıyorum araçtan inince ise aracıma binip gitmeye çalışıyorum arkadaşımı almaya geliyorum araca doğru koşunca sana çarpıyorum yaralı rolüne girmek yerine kalkıp koşuyorsun "/me araçtan atar." yazıp hem Power Gaming + Car Jacking ile araçtan indiriyorsun. Benim fikrimi söylüyorum bence bu rolden ne sen keyif aldın, ne ben.
Ben ne diyorum sen ne anlatıyorsun? başlığı altında bir şikayet oluşturdum sana. Car Ramming atarken yaralı rolü yapmam için yaptın ya neden emote vermedin o halde?  :)
« Son Düzenleme: 27.01.2022 23:47 knarre »

#3 - 27.01.2022 23:56
Ek olarak arkadaş  Car Ramming yaptığını kabul ediyor.  :D

#4 - 28.01.2022 11:28
Merhabalar, ne olursa olsun aktif rolü bölmemelisiniz. Karakter ceza alacak.