Olayda God'lık bir durum yok. Gerekli sslerde benim canımın gittiği kesin, bir defa vuruyor sonra şikayet açmak için o vurduğu hitmarker ile farklı yerlerden 2 tane ss alıyor. Gerçekten oyunu böyle sebeplerden oynamayın komik gözüküyorsunuz. Sana İC'de küfür ettim diye sıkıyorsun DM atıyorsun ve sonra gelip bana god diyorsun.
video yok fakat kanıtlar gayet açık ve ortada zaten ? 2 hit yiyor ve canı düşmüyor. 2 hitte kendisine değiyor. 2 hitten fazlasını vurdum, arabası patladı hatta kendisine bir şey olmadı. Log kayıtları incelenirse zaten ortaya çıkacaktır, geçmiş çok şikayette log kaydı incelenip banlanabiliyor. @ByRevenge 3-4 hit attım, 2sinin SS'i var zaten ilk sste değmesine rağmen canı düşmemiş, ikinci sste vurmama rağmen yine düşmüyor. Şahitte bunu doğrulayacaktır. Bize inanmamanız takdirinde, log kayıtlarına bakıp anlayabilirsiniz. Hayırlı geceler.
Alıntı yapılan: koch the emperor - 29.03.2024 03:42video yok fakat kanıtlar gayet açık ve ortada zaten ? 2 hit yiyor ve canı düşmüyor. 2 hitte kendisine değiyor. 2 hitten fazlasını vurdum, arabası patladı hatta kendisine bir şey olmadı. Log kayıtları incelenirse zaten ortaya çıkacaktır, geçmiş çok şikayette log kaydı incelenip banlanabiliyor. @ByRevenge 3-4 hit attım, 2sinin SS'i var zaten ilk sste değmesine rağmen canı düşmemiş, ikinci sste vurmama rağmen yine düşmüyor. Şahitte bunu doğrulayacaktır. Bize inanmamanız takdirinde, log kayıtlarına bakıp anlayabilirsiniz. Hayırlı geceler.Kırpılmamış tam ekran görüntüleri mevcut mu? Mevcutsa iletin.