Konu: Bekbolat_Berbatov Shakzod_Berbatov İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 17.04.2023 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bekbolat_Berbatov @Vegas Shakzod_Berbatov @HaloDayi0000

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tariq_Monteiro Renan_Pinto

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Sslerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: BunnyHop + NonRP + Rk Kural İhlali + NON RP + Car Jack

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM Giderken arkadaşlara denk geldik bir maç atalım dediler, tamam dedim arkadaşa vuramadan direk emotu atıp beni yere serdi arkadaşımı çağırdım onla kavga ettiler, arkadaşım aldı kendileri zoruna gitti, arkadaş diğer adamı vurmaya çalışırken gitti bunnyhop kendisini ne zannediyor anlamadım galiba arkadan diğer arkadaşı çilek yiyip gelmiş koşarak vahiymi indi artık bilmiyorum orasını gelip dövmeye çalıştı arkadaşım gene dövdü bunları tam giderken adam geldi bana jack attı pm attım şikayet oluşturacağım diye aracımı verip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Düştüğünün kanıtı Bunnyhop Bunnyhop Rk Kural İhlali
Car Jacked

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların ciddi cezaya çarptılırmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 17.04.2023 22:06 xqsxmih »

#1 - 17.04.2023 22:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 17.04.2023 22:23
Şahitliğimi onaylıyorum. :manifdog

#3 - 18.04.2023 00:06
@Vegas @HaloDayi0000 yirmi dört saat içerisinde savunmanızı yapın.

#4 - 18.04.2023 04:51
Bekbolat_Berbatov olarak savunmam şu şekilde öncelikle bizi bu arkadaş ringe çağırdı ve dövüştük ardından arkadaş düşünce yediremeyip arkaşını çağırdı ve ringde dövüştüler ardından benim arkadaşım düştü ve şahıs ringden indi ve bana saldırdı durduk yere sonra küçük düşürücü sözler etmeye başladı durduk yere bende kaçmaya başladım 2 3 defa zıpladım onu ss almış zaten arkadaş onun dışında rk non rp felan bir olay durumu yok varsa zıplayak koştuğum vardır ve arkadaşlarla bi düşmanlığımız yok pompalıyla bana sıktılar bende kaçtım olay bundan ibaret eğer hatamız varsa cezamı çekebilirim.

#5 - 18.04.2023 11:58
Bekbolat_Berbatov olarak savunmam şu şekilde öncelikle bizi bu arkadaş ringe çağırdı ve dövüştük ardından arkadaş düşünce yediremeyip arkaşını çağırdı ve ringde dövüştüler ardından benim arkadaşım düştü ve şahıs ringden indi ve bana saldırdı durduk yere sonra küçük düşürücü sözler etmeye başladı durduk yere bende kaçmaya başladım 2 3 defa zıpladım onu ss almış zaten arkadaş onun dışında rk non rp felan bir olay durumu yok varsa zıplayak koştuğum vardır ve arkadaşlarla bi düşmanlığımız yok pompalıyla bana sıktılar bende kaçtım olay bundan ibaret eğer hatamız varsa cezamı çekebilirim.
Dostum, ilk öncelikle yedirmemezlik bir durum yok arkadaşım benden sistemsel olarak  güçlü olduğu için arkadaşımı çağırdım onla kapıştılar arkadaşım aldı, bana aşağılayıcı sözlerinizi arkadaşıma söyledim, arkadaşımda gelip seni dövmeye çalışırken bunnyhop yaparak kaçmaya başladın diğerine gelirsek arkadaşın 15 dakka rk süresi varken nasılda 2 dakkada çilek yiyip geliyor çilek yediği ssde var zaten elimde dostum sıkıntı yok, onuda geçtim Car Jack atıyorsunuz, savunmazını geçerli yapın, iyi forumlar.

#6 - 18.04.2023 16:05
Senin attığın sslere göre dostum benim sadece bunnyhop var uzatmaya gerek yok durduk yere bize saldırdınız ve arkaşıma söyledim felan gerek yok yani cezam neyse çekebilirim ss lere göre sadece bunnyhop gözüküyor.

#7 - 18.04.2023 17:10
Senin attığın sslere göre dostum benim sadece bunnyhop var uzatmaya gerek yok durduk yere bize saldırdınız ve arkaşıma söyledim felan gerek yok yani cezam neyse çekebilirim ss lere göre sadece bunnyhop gözüküyor.
Dostum sen sadece Bunnyhop'dan yiyeceksin arkadaşına diyorum ben.

#8 - 18.04.2023 21:21
Selamlar, yanlışlıkla f tuşuna bastım arkadaşa car jack attım ardından motordan indim ve yoluma devam ettim. OOC olarak bölmemek için de /b dell, delete gibi birşey yammak istemedim. Ek olarak Rk dediği şey silahla vurulmuyorum birşey olmuyor, sadece box maçında düştüm geri kalktım eğer bu rk ya giriyorsa arkadaşın bizi kovalamasıda, yakalama emotesi atmasıda yki ye giriyor. Savunmam bu kadar iyi günler.

#9 - 19.04.2023 03:29
Selamlar, yanlışlıkla f tuşuna bastım arkadaşa car jack attım ardından motordan indim ve yoluma devam ettim. OOC olarak bölmemek için de /b dell, delete gibi birşey yammak istemedim. Ek olarak Rk dediği şey silahla vurulmuyorum birşey olmuyor, sadece box maçında düştüm geri kalktım eğer bu rk ya giriyorsa arkadaşın bizi kovalamasıda, yakalama emotesi atmasıda yki ye giriyor. Savunmam bu kadar iyi günler.
Yanlışlıkla f basmak ve İdlegas tarafına yakın bir yere kadar gidip arkadaşım şikayet açıcam dedikten sonra inmen, ayrıca aktif bir brawl rolündesin ve can yenileyip Tariq_Monterio adlı kişye saldırmanda ayrı birşey
https://cdn.discordapp.com/attachments/1050811411531579462/1098042448476901381/ada.png