Konu: Arnav_Khan-Çoklu kural ihlali(TROLLING)  (Okunma sayısı 120 defa)

#0 - 14.06.2025 14:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Arnav Khan https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=8876 @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Javier Benjamin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:13:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Trolling, car jack, car vdm, mixing

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Javier Benjamin adlı arkadaşımla giderken bu sorunlu arkadaşımız bize beş defadan fazla motorla car dm girişiminde bulundu, motordan mesafelerce uçmasına rağmen rol yapmadı.Buna kanıtım olmadığı için yukarıya yazmadım.Sürücü koltuğuna Javier geçeceği için durduk.Arnav Khan adlı arkadaşımızda burada duruyor, ve Javier Benjamin'e car jack atarak kaçıyor.Üstelikte arabayı geri almaya çalıştığımda trollüyor, İKİ kez car dm atarak yaralı haline getiriyor .DDD

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/64yd90z

Ek açıklamalar(varsa):İlgilenen adminin kanıtlara büyük dikkatla bakmasını rica ediyorum.Böyleleri neden hala bu sunucuda barınıyor?Forum hesabının bile yan hesap olduğu çok belli.Diğer çarınada bakılırsa toksik oyuncu.

« Son Düzenleme: 14.06.2025 14:58 hasanwick »

#1 - 14.06.2025 14:31
Şahitliğimi onaylıyorum, forum hesabına bakınca bana multi gibi geldi. Multi değilse bile yetersiz oyuncu profilinden yasaklanmalı. İyi günler dilerim.

#2 - 14.06.2025 14:43

Böyle bi insanı ciddiye alıp savunma yapmayacağım kısa tutucam, diyeceğim düz kontakla çaldım ve aracını almak için kırk takla attı küfür etmeye başlayınca da kudurtmuşum sanırım.

Saçma sapan rol dışı hareketler ve küfürlerinden ötürü cezalandırdım, yaralıya düşürdüm.

Yan çar multi falanda değilim admin anlayacaktır bu şahısında ayrıca ceza almasını istiyorum kimsenin böyle anasına bacısına sövemez sanal ortamda diye bu kadar rahat takılıcaksa adminden şuna güzel bir dakika atmasını istiyorum, keşke karşımda da edebilse o küfürleri sanal yerine.

#3 - 14.06.2025 14:50

Böyle bi insanı ciddiye alıp savunma yapmayacağım kısa tutucam, diyeceğim düz kontakla çaldım ve aracını almak için kırk takla attı küfür etmeye başlayınca da kudurtmuşum sanırım.

Saçma sapan rol dışı hareketler ve küfürlerinden ötürü cezalandırdım, yaralıya düşürdüm.

Yan çar multi falanda değilim admin anlayacaktır bu şahısında ayrıca ceza almasını istiyorum kimsenin böyle anasına bacısına sövemez sanal ortamda diye bu kadar rahat takılıcaksa adminden şuna güzel bir dakika atmasını istiyorum, keşke karşımda da edebilse o küfürleri sanal yerine.
Şuanda kendini ele verdin kardeşim, metagaming mi yaptın o zaman?OOC olayı neden IC'ye taşıdın?

#4 - 14.06.2025 14:52
senin gibilerin nesli tükenmeli.Altta kalmamak için orandan burandan yalanlar sallıyorsun, çok aciz .DD.Birde arabayı düzkontak yaptığını savunuyorsun.Attığın SSlerde saat gözüküyor kardeşim, rezil olmadan sil.
« Son Düzenleme: 14.06.2025 14:53 hasanwick »

#5 - 14.06.2025 14:55
Beyler bu şekilde saçma sapan şikayetler açıp haklı gibi görünemezsiniz, her şeyi bırakalım admin karar versin, mesela hala edepsizlik yapıyorsun forumda, hasan ismin sanırım. Jail yiyeceksin mesela o ettiğin küfürlere az bile olacak keşke tanışabilseydik.

#6 - 14.06.2025 14:57
Beyler bu şekilde saçma sapan şikayetler açıp haklı gibi görünemezsiniz, her şeyi bırakalım admin karar versin, mesela hala edepsizlik yapıyorsun forumda, hasan ismin sanırım. Jail yiyeceksin mesela o ettiğin küfürlere az bile olacak keşke tanışabilseydik.
Tanışalım kardeşim.Discord: handsomeagent. ekleyebilirsin.Alacağım ceza seninkinden az olacağını biliyorum, rahat ol?

#7 - 14.06.2025 14:58
Tanışalım kardeşim.Discord: handsomeagent. ekleyebilirsin.Alacağım ceza seninkinden az olacağını biliyorum, rahat ol?

Aynen kardeşim eminim ceza alıcağımdır falan, discord yok şuan sosyal medyanı paylaş istersen özelden ekleyeyim

#8 - 14.06.2025 15:01
Oyuncunun forum profiline girip ceza kayıtlarını incelerseniz anlarsınız, bu kişiyle konuşup seviyyemi düşürmeyeceğim.

#9 - 14.06.2025 15:02
Şikayet inceleniyor.