Konu: Ardem_Zahir 24/08/2021, 05:19 "DM"  (Okunma sayısı 210 defa)

#0 - 24.08.2021 05:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 24/08/2021, 05:19

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A tırımı sürerken kafama mermi yedim.

#1 - 24.08.2021 05:29
Savunmamı yapacağım, olay bu şekilde değil...

#2 - 24.08.2021 05:31
Düzenlenmiyor şablon, kişi araca cr atıp hatalı emote verip dm attı

#3 - 24.08.2021 05:37
Öncelikle merhaba, ben buna avcılık adını veriyorum.
Trolling'in kitabını bir güzel okuyan dostlarımız sıklıkla benim karşıma çıkıyor, çıksın. Bu sefer altında kalmam.

Idlewood çevresinde MESLEK ARACINI KENDİ AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA KULLANIRKEN, duman çıkartıp beni rahatsız ediyor.
Başta "ne yapıyorsun" dediğimde, tırı biraz geriye alıyor ve bana çarpıp kaçarken "seni" diye bağırıyor. Hayır komik değil...

Kovalamaya başlamadan önce, "bırakayım gitsin, trolle gelmiş" diyorum ancak sinirlerim iyice oynuyor, ESC basıp vurmalar canımı iyice sıkıyor.

En sonunda dayanamayıp kovalarken, bir anda kaçtığımı farkediyorum. ÇÜNKÜ ADAM CAR DM ATIYOR, ARACIMA ÇATIR ÇATIR VURUYOR.

Aracımı hali şekilde gözüktüğü üzere.

En sonunda dayanamayıp silahımı çekiyorum ve ateşliyorum. Maksat DM falan değil, o kadar güzel oynayıp da DM'lere gireyim diye de girmem. DM işi benim şu roleplay ortamında oldum olası nefret ettiğim tek olay.

Savunmamı, "ben yapmam, ben etmem" şeklinde yapmıyorum. Bu resmen avcılıktır. Adam troll yapıyor, ne olursa olsun gecenin 5'inde benimle dalga geçiyor ve ses etmiyorum. Her şey rolsel. Silahlı bir adamın aracını bozarsanız, arkanızdan ateş bile açabilir.

Lütfen dikkate alın. Hatam varsa da bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler ve iyi forumlar.

(çok fazla yazım yanlışı yapmışım, bunun için üzgünüm.)
« Son Düzenleme: 24.08.2021 10:28 FUEGO EN CORAZÓN »

#4 - 24.08.2021 05:43
Düzenlenmiyor şablon, kişi araca cr atıp hatalı emote verip dm attı

Hatalı emote diyorsunuz. Deagle model silahım var, /me silahını çeker'den sonra sol tık'a basmam ATEŞLER anlamına geliyor.
CR attığım yok, kanıtlarımı sundum. DM falan da yok. Sen Trucker görevini yapmıyorsun ve o araç bana göre Trucker yapan bir adamın aracı değil. Aracıma saldırırsan sana ateş açarım, bu hakkı bana bir çok şey sağlıyor. Maksat seni öldürmek, sana zarar vermek bile değil. Tekerine ateş açıp yaralı rolümü uygulayacağım, çünkü içinde adam olan bir araç bir yere çarptığında mahvolur, aynı şekilde bir araçla bir araca çarparsan da aynısı olur. Şaka gibi.

#5 - 24.08.2021 05:45
SSlerin hiçbirinde benim vurduğumu görmüyorum, yönetim kandırma buyrun kanıt kendisi cr atıp dm atıyor.

#6 - 24.08.2021 05:47
SSlerin hiçbirinde benim vurduğumu görmüyorum, yönetim kandırma buyrun kanıt kendisi cr atıp dm atıyor.

YAHU VİDEONDA BİLE BANA ÇARPTIĞIN GÖZÜKÜYOR, NEREDE BUNUN DEVAMI? Dalga mı geçiyorsun, videonun devamını istiyorum. Car DM falan yok, resmen trollüyorsun.

#7 - 24.08.2021 05:50
Ortada CARDM yok, aracımın hasarlı olduğunu videoda da görebilirsiniz. Aracıma iyice zarar verip kullanılamaz hale getirmek için devam ediyor. Video'nun devamındaki kısım;
Spoiler: GösterGizle

Hiçbir suçum yok. Videoda CAR-DM atmıyorum, onu durdurmak adına önünü kesiyorum. Adam meslek aracını kendi amaçları için kullanıyor, Trucker görevini yapsa bir şey demeyeceğim. Daha fazla savunma yapmayacağım, boş yere doluyor. Her şey açık...

#8 - 24.08.2021 05:51
sığınabilidiğin şey bumu meslek araç kullanımı?
videonun devamını yok orda kapattım neden senin savunman için video hazırlıyayım ki? ben söyliyecğeimi saldırımı yaptım sıra sende savunmanı yap.

#9 - 24.08.2021 05:54
sığınabilidiğin şey bumu meslek araç kullanımı?
videonun devamını yok orda kapattım neden senin savunman için video hazırlıyayım ki? ben söyliyecğeimi saldırımı yaptım sıra sende savunmanı yap.

Kaza rollerinde yapılmaması gereken bir şey olduğunu biliyorum, ancak sırf eğlenmek için yapıyor. Şikayetçinin tutumundan ve tavırlarından bunu anlayabilirsiniz. Adamın benimle dalga geçip, aracımı bozup kaçması bunları doğurdu. DM veya insanların oyun zevkini bozmayı hiçbir zaman yapmadım, yapmam ve yapmayacağım da.
Asıl takıldığım nokta, zorla kendini kovalattırıp sinirimi bozması, gecenin 5'inde dalga geçmesi.
Lütfen değerlendirmeye alınsın.

Savunmamı yaptım. Yetkili incelemesi için bekleyeceğim, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 24.08.2021 06:59 FUEGO EN CORAZÓN »