Konu: Andres Casillas-Hatalı karakter kullanımı  (Okunma sayısı 317 defa)

#10 - 04.05.2022 20:13
bütün el coronayı karşıma aldım, hadi ooc savaş başlatalım :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#11 - 04.05.2022 20:15
Alıntı
bütün el coronayı karşıma aldım, hadi ooc savaş başlatalım :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Biz rolümüzü OOC yapmıyoruz, IC'de yaşanan IC'de kalır. Sanırım yaptığınız ihlallerden sonra açtığımız haklı şikayetler çok zoruna gitmiş.
Savunma zaten yapıldı, yukarıda görüldüğü gibi. Bence daha fazla uzatmaya gerek yok, sonuç bekleyelim en iyisi.

#12 - 04.05.2022 20:21
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Kanka seni niye yediremiyeyim :DDDDDDDDD oyunu çok içerliyorsunuz, umarım okullar hızlıca açılır, kafamız rahatlar
Şimdi birader, bu @yuseff  adına da değil. Senin sorunun ne? Şikayet açmışsın, savunma yapıyoruz ve hala daha içerliyorsunuz muhabbeti yapıyorsun.
Okul muhabbeti konusunda bence de haklısın, okuldan kaçıp savaşa katılan arkadaşlarınla birlikte biraz salın bu ortamı, biz de rahatlayalım ne dersin?
Yaş muhabbeti yapmak istiyorsan buyur discordum FİRAT#4484 üniversite hedefin falan varsa yardımcı da olurum, kötü insanlar değiliz merak etme.

özel hoca mısın neyde yardımcı olcan dost

#13 - 04.05.2022 20:26
Yuseff kim, cross mu, eyes bilmem ne mi, yoksa Andres Casillas mı?  :-\ Rap anlamında söylüyorum
?

#14 - 04.05.2022 20:45
Sanırım şikayeti forumda toxiclik yapmak için açmışsın, sonuçlanabilir.

#15 - 04.05.2022 20:54
Yorum atan herkes ceza alacak. Şikayet kapatıldı.