Konu: Andres Casillas-Hatalı karakter kullanımı  (Okunma sayısı 315 defa)

#0 - 04.05.2022 19:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @yuseff

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Hatalı karakter kullanımı
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Andres Casillas ismi OOC'de Meksikalı bir ünlünün ismi, arkadaşın NC atması güzel olabilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9s_Casillas_de_Alba

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 04.05.2022 19:21
Dostum şikayet açmak için şikayet açmışsın, akşama savunma yapacağım.

#2 - 04.05.2022 19:22
Dostum şikayet açmak için şikayet açmışsın, akşama savunma yapacağım.
Şikayet açmak için açtım zaten, başka neden açayım? Yap savunmanı geç

#3 - 04.05.2022 19:23
 :-*

#4 - 04.05.2022 19:45
@yuseff adına savunma;
Casillas soyadı sunucuda olan 1 yıllık bir soyad ve bu attığınız kişi ünlü birisi değil.
Alıntı
"Meksikalı bir mimar."
Sanırım size açılan şikayetler çok zorunuza gitmiş ki bu şikayeti açma gereği duymuşsunuz.
Andres yaklaşık 1 yıllık bir karakter ve ünlü birisinin adı diye alınmadı. Böyle bir isim var ama kişi ünlü değil, ben bile ilk defa görüyorum.
Casillas soyadı zaten El Corona'nın en başında hikayemizde 4 kişiye ait olan tarafımızca oluşturduğumuz bir soyisim. Andres ise meksikada sıklıkla kullanılan bir isim.
Çok ünlü birisi olsaydı dediğini onaylardım.
Bir mimarın adını araştırıp da gidip karakter açacak değilim, soyadımız zaten baştan belliydi. Andres ismini ise gidip google üzerinden de araştırabilirsin.
Spoiler: GösterGizle

Bahsettiğiniz ünlü kişinin tanınma oranı;(Ben daha ünlüyüm bence, 1K takipçim var.)

Andres Casillas ismine ait kişilikler;

(Hispanik kökenli isim ve soyisim çok çeşitli değil. Bu yüzden isim ve soyisim aynı olan bir ton insan bulunuyor. Bahsettiğiniz kişi ünlü birisi değil.)
Herkese bol şans, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.05.2022 19:49 meriawam »

#5 - 04.05.2022 19:51
Kanka seni niye yediremiyeyim :DDDDDDDDD oyunu çok içerliyorsunuz, umarım okullar hızlıca açılır, kafamız rahatlar

#6 - 04.05.2022 19:55
Alıntı
Kanka seni niye yediremiyeyim :DDDDDDDDD oyunu çok içerliyorsunuz, umarım okullar hızlıca açılır, kafamız rahatlar
Şimdi birader, bu @yuseff  adına da değil. Senin sorunun ne? Şikayet açmışsın, savunma yapıyoruz ve hala daha içerliyorsunuz muhabbeti yapıyorsun.
Okul muhabbeti konusunda bence de haklısın, okuldan kaçıp savaşa katılan arkadaşlarınla birlikte biraz salın bu ortamı, biz de rahatlayalım ne dersin?
Yaş muhabbeti yapmak istiyorsan buyur discordum FİRAT#4484 üniversite hedefin falan varsa yardımcı da olurum, kötü insanlar değiliz merak etme.

#8 - 04.05.2022 20:11
şikayete bak :D

#9 - 04.05.2022 20:12
Alıntı
Şimdi birader, bu @yuseff  adına da değil. Senin sorunun ne? Şikayet açmışsın, savunma yapıyoruz ve hala daha içerliyorsunuz muhabbeti yapıyorsun.
Okul muhabbeti konusunda bence de haklısın, okuldan kaçıp savaşa katılan arkadaşlarınla birlikte biraz salın bu ortamı, biz de rahatlayalım ne dersin?
Yaş muhabbeti yapmak istiyorsan buyur discordum FİRAT#4484 üniversite hedefin falan varsa yardımcı da olurum, kötü insanlar değiliz merak etme.
Üniversiteyi falan geçeli çok oldu, yuseff savunma yapabilir.