Merhabalar, şikayetin sinirle, misilleme olarak açıldığını düşünüyorum.
Gece geç saatlerde uykulu uykulu günün son rollerini yaparken her zamanki gibi gelip ihlal yaparak rolümüzü baltaladın. Brawl rolüne dahil olmadım, bunu emote vermediğimden anlayabilirsiniz. AFK oyunculara sürekli saldırdığın için benim de oyunum alttayken saldırdın. Cesar karakterini düşürüp beni de düşürmüşsün. Lütfen AFK olsan canın gitmezdi deme, Addon kullanıyorum. Dediğim gibi, AFK iken düşürdün fakat oyuna döndüğümde yaralıya düştüğümü gördüğüm için tekrardan seni arama, saldırma rolü vesaire gerçekleştirmedim. RK'lı olup olmadığımdan emin değildim. Cesar karakteri de uyaramadı çünkü yaralıya düşürülünce buga düştü. Her neyse, RK'lı olma ihtimalimi göz önünde bulundurarak agresif rollere dahil olmadım lakin sen geri döndün ve RK'lı olduğunu bildiğin karakterle tekrar brawl rolüne girdin. Ben de karşılık verdim, bunu ilk emoteu senin vermenden anlayabiliriz. Gerçekten artık senden çok sıkıldık, ağır bir ceza aldın ama hala akıllanmaya ve oynayış tarzını değiştirmeye karar vermedin sanırım.