Konu: Agresif Rol Laymore_Hodges  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 28.04.2022 18:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kozlov Laymore_Hodges

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'te görünmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Agresif rol.
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araba kazası yaptık ve kendisi küfürler savurdu. Gereksiz bir agresif rol sergiledi. Karakterim bir yerden sonra sinirlendiği için sadece ''sikerim'' dedi. Konuyu uzatmamaya çalıştıkça küfürler etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 28.04.2022 20:26
Merhabalar, iyi günler. Araba kaza rollerinde böyle roller serbest, bu tarz rollere girişilebilir. Kişi de ben nasıl rol esnasında yürüyorsam, o da o şekilde geliyor. Bu tarz roller serbest olarak biliniyor, bunda bir kusur görmüyorum, ek olarak hood bölgemde böyle rollere kalkışıyor, fear desen yok bir şey yok, agresiflik olay yok. Araba kazasında böyle rollere girişilebilir, iyi forumlar.

#2 - 28.04.2022 20:27
Arkadaş geldi aracıma çarptı, ıc olarak aracımı seviyorum. Sadece IC şekilde kışkırtıcı küfürler ettim, araba kazası sonuçta :)

#3 - 28.04.2022 20:33
Merhabalar, iyi günler. Araba kaza rollerinde böyle roller serbest, bu tarz rollere girişilebilir. Kişi de ben nasıl rol esnasında yürüyorsam, o da o şekilde geliyor. Bu tarz roller serbest olarak biliniyor, bunda bir kusur görmüyorum, ek olarak hood bölgemde böyle rollere kalkışıyor, fear desen yok bir şey yok, agresiflik olay yok. Araba kazasında böyle rollere girişilebilir, iyi forumlar.

Burasının senin bölgen olduğunu sanmıyorum, küfür edip hooduna kaçıp ss almak bilmiyorum. Hood bölgene girmedim orada durdum, devamına gitmedim. Ss'lerim var, şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 28.04.2022 20:36 Rawzedna »

#4 - 28.04.2022 20:38
Ters şeritten geldiğinin kanıtı, isterlerse video'u atabilirim buraya.
« Son Düzenleme: 28.04.2022 20:45 Rawzedna »

#5 - 29.04.2022 01:19
Selamlar,

Kaza rollerinde bu gibi agresif roller olabiliyor, her iki taraf da agresif kelimeler kullanmış. Her ne kadar kaza rollerinde agresif roller olabiliyor olsa bile bunun dozunu kaçırmamanız gerekiyor. Ceza alan taraf olmayacak, rollerinizde daha dikkatli yaklaşımlar sergileyin lütfen.