Konu: 6.05.2021 / John Stanley Ortak Nezaket, OOC Üslup, OOC Kin  (Okunma sayısı 235 defa)

#0 - 06.05.2021 17:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Stanley @Infarkt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs öncelikle oluşumumuz ile dalga geçiyor OOC kin güdüp OOC üslup'unu bozuyor. Video'da her şey net belli bir şekilde, gözükmektedir. Gereken cezayı almasını talep ediyorum yetkili dostlarımdan. İyi forumlar dilerim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet edilen şahıs her hangi bir şekilde, bize DALGA geçer gibi şu rolü bırakıp şuna geçin diyemez.

« Son Düzenleme: 06.05.2021 17:18 Sokolov »

#1 - 06.05.2021 23:44

OOC olarak ne dini, ne ırki ne de şahıslarınıza yönelik hakaret edip saygısızlıkta bulundum. Bu tür davranışta bulunup kimseye gerçek hayatta kin besleyecek bir insan olmadım. Orada söylenen mix yaptığınız için yapılan bir kinaye, kinaye ile hakaretin arasında çok büyük farklar var bunu ayırt edebilirseniz çok sevinirim daha fazla size yanıt vermeyeceğim çünkü oyuncu şikayetlerinde bulunan şikayetinize şikayet açıyorsunuz.

#2 - 07.05.2021 02:59

OOC olarak ne dini, ne ırki ne de şahıslarınıza yönelik hakaret edip saygısızlıkta bulundum. Bu tür davranışta bulunup kimseye gerçek hayatta kin besleyecek bir insan olmadım. Orada söylenen mix yaptığınız için yapılan bir kinaye, kinaye ile hakaretin arasında çok büyük farklar var bunu ayırt edebilirseniz çok sevinirim daha fazla size yanıt vermeyeceğim çünkü oyuncu şikayetlerinde bulunan şikayetinize şikayet açıyorsunuz.

BİR DE UĞRAŞMIŞLAR O KADAR, RANDOM ATAMIYORUM CEZA YERİM DİYE ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN KANKA.

#3 - 07.05.2021 03:16
Siz SS için teşekkür ettiniz, ben de nasıl düşündüğünüzü gösterip kalitenizi ortaya koyduğunuz için teşekkür ederim.  O:-)
« Son Düzenleme: 10.05.2021 16:35 enesozcanv »

#4 - 07.05.2021 19:07

Aynen böyle işte mixing yapmadığımızı, kendi sesiniz kendi çektiğiniz video, kendi uğraşınız ile kanıtlayacaksınız. Bedavadan reklamımızı yapmışsınız ellerinize sağlık.  ;)
@enesozcanv para versek böyle reklamımızı yapmazlar dostum ben sana diyim.  :D
Seviyorum böyle menfaat'ını hiçe sayıp başkası için güzel şeyler yapan insanları.  8)
2. videoyu bekliyoruz, bu video'da bizim mixing yapmadığımızı efendice kanıtlamışsınız. Hatanızı anlamanız ne güzel.  :D :D :D :D
« Son Düzenleme: 07.05.2021 19:09 Sokolov »

#5 - 18.05.2021 18:29
Tekrarında sağ alt taraftan moderatöre rapor et butonunu kullanabilirsiniz. Karakteri yasaklı, forum üzerinden uyarı puanı eklenecek.