Evet öncelikle selam
Birinci ss de
Garrett Mcknight karakterini bana karşı prison rolünde sorduğu izin. Olumlu versem neler olurdu acaba, neyse devam edelim.

İkinci ss
Garret Mcknight karakterinin benim karakterimi dışarıda gördüğü bir zamanda bana verdiği emote, bana kışkırtıcı diyorlar ama ben kimseye böyle saçma sapan rol ve bir şey yapmadım, kendileri videoyu nasıl anladılar anlam veremdim açıkcası neyse devam edelim

Evet gelelim prison rollerinde yaşanan olaylara, gerekli ssleri iyice bakılıp dm olmadığı çok rahat bir şekilde gözükebiliyor.

Evet şimdi birlik bilmem r kaçı ise koğuşta tek başına bir adamı kıstırıp, salak saçma rol yapıyorlar ssin birin de ise ''Gece görüşürüz'' diye bir laf geçiyor, bunu neresinde bir dm olduğunu anlamak istiyorum, sizin yaptığını roller sanki çok doğru ve mantıklı olduğu için benim yaptığım rolleri sorguluyorsunuz, burada kim haklı?
Video konusuna gelirsek eğer siz ile ilgili bir durum yok, yaşadığım rolü dmleri videoya alıp edit yapıp kendi Youtube kanalım da paylaşıyorum, burada size karşı bir kin veya küçük düşürme diye bir durum yok.
Ortak nezaket konusuna gelir isek kimin ne yapıp yamadığı gözüküyor roller de, yaptığınız saçma rolleri unutup beni yaptığım rollere bakıyorsunuz, prison rollerinde /do Taciz rolü izin var mı diyen birisin ve bana ortak nezaketen bahsediyorsun, ahbap, cidden yazık
Savunma bu kadardı, Vice yetkilileri gerekli cezayı vereceğinden hiç şüphem yok.