Konu: 4 temmuz 2021 Silvano_Ottaviano, Ortak nezaket kuralı, Video ile aşağılama  (Okunma sayısı 571 defa)

#0 - 04.07.2021 11:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Silvano_Ottaviano - @Samedroven

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın
Alıntı
1-) Ortak Nezaket
a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
6-) DEATHMATCH
a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Alıntı
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Prisonda tek başına bizim koğuşumuza giriyor. Biz de yabancı olduğu için ona yerleri temizle, tuvaletleri temizle gibi istekler bulunduk. Kendisi 8-10 kişiye karşı gereken fear-rp'i yapmadığı için biz de kendisine zorla tuvalet temizlettik. Prisondan çıktıktan 2 saat sonra hoodumuza gelip beni vuruyor.  Ondan sonra da birliğimde ki diğer arkadaşlarımı da vuruyor ve saçma sapan bir video editliyor. O video.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&ab_channel=Styles

Ek açıklamalar(varsa): Enforcer adam, yanına capo ve soldieri alıp adam vuruyor. Yetersiz rol bilgisi

« Son Düzenleme: 04.07.2021 11:12 bigseksi »

#1 - 04.07.2021 11:15

#2 - 04.07.2021 14:57
Gerekli savunmayı birazdan yapıcam

#3 - 04.07.2021 15:30
Evet öncelikle selam

Birinci ss de

Garrett Mcknight karakterini bana karşı prison rolünde sorduğu izin. Olumlu versem neler olurdu acaba, neyse devam edelim.

İkinci ss

Garret Mcknight karakterinin benim karakterimi dışarıda gördüğü bir zamanda bana verdiği emote, bana kışkırtıcı diyorlar ama ben kimseye böyle saçma sapan rol ve bir şey yapmadım, kendileri videoyu nasıl anladılar anlam veremdim açıkcası neyse devam edelim

Evet gelelim prison rollerinde yaşanan olaylara, gerekli ssleri iyice bakılıp dm olmadığı çok rahat bir şekilde gözükebiliyor.

Evet şimdi birlik bilmem r kaçı ise koğuşta tek başına bir adamı kıstırıp, salak saçma rol yapıyorlar ssin birin de ise ''Gece görüşürüz'' diye bir laf geçiyor, bunu neresinde bir dm olduğunu anlamak istiyorum, sizin yaptığını roller sanki  çok doğru ve mantıklı olduğu için benim yaptığım rolleri sorguluyorsunuz, burada kim haklı?
Video konusuna gelirsek eğer siz ile ilgili  bir durum yok, yaşadığım rolü dmleri videoya alıp  edit yapıp kendi Youtube kanalım da paylaşıyorum, burada size karşı bir kin veya küçük düşürme diye bir durum yok.

Ortak nezaket konusuna gelir isek kimin ne yapıp yamadığı gözüküyor roller de, yaptığınız saçma rolleri unutup beni yaptığım rollere bakıyorsunuz, prison rollerinde /do Taciz rolü izin var mı diyen birisin ve bana ortak nezaketen bahsediyorsun, ahbap, cidden yazık

Savunma bu kadardı, Vice yetkilileri gerekli cezayı vereceğinden hiç şüphem yok.

#4 - 04.07.2021 15:31
Rol ile bağlantısı olmayan insanlar lütfen buraya gelip laf kalabalığı yapmasın.

Yönetici açıklamasını beklemek en doğru karar.

#5 - 04.07.2021 15:43
Merhaba, koğuşlarımız yan yanaydı. Bütün olanları bende gördüm verilen bütün emoteler benimde chatime yansıdı. Arkadaşlar hood onaylı bir oluşumun üyesinin kafasını klozete sokup dövebilicek kadar yürekliyseniz. Akşam sokağınızı basıp sizi vurmalarını doğal karşılamanız gerekiyor. İC bakımda sizden daha üstünüz. Bigseksi arkadaşımızın olanları yediremeyip TANITIMIMIZA sallamasıda işin cabası. Aktif rolde atmış olduğu /q, hatalı emoteler zaten şikayette aşikar. İyi forumlar.

#6 - 04.07.2021 15:59
Merhaba, koğuşlarımız yan yanaydı. Bütün olanları bende gördüm verilen bütün emoteler benimde chatime yansıdı. Arkadaşlar hood onaylı bir oluşumun üyesinin kafasını klozete sokup dövebilicek kadar yürekliyseniz. Akşam sokağınızı basıp sizi vurmalarını doğal karşılamanız gerekiyor. İC bakımda sizden daha üstünüz. Bigseksi arkadaşımızın olanları yediremeyip TANITIMIMIZA sallamasıda işin cabası. Aktif rolde atmış olduğu /q, hatalı emoteler zaten şikayette aşikar. İyi forumlar.

Teşekkür ederim kardeşim, yönetici kararını beklemek en doğru karar.

#7 - 04.07.2021 16:21
Prison rolünde aynı koğuşun içinde olduğum için bende buraya birkaç bir şey yazmak istedim, sizinle burada tartışmayacağım. Şimdi gelelim prison rolüne, realistik düşünürsek, herkes bir birliğin adamlarını(soldierler ve üstünden bahsetmiyorum bile) tanımak bilmek zorunda değil, bu nedenle kimlerden olduğunuda bilmeyebilir biz karakter aratma yerine kişinin ic ismini yazıp hangi birlikte,ne rol yaptığına bakıp rolümüze devam etmiyoruz. Koğuştayken, kendi birliğimizdeki kişilerle 4-5 kişiydik, Silvano karakteri de tek başınaydı, koğuşun kapısı kapalı olduğundan anlık olarak oradan çıkamıyordu zaten,  bu yüzden 4-5 kişinin arasında bize fear yapması gerekiyorduki ayriyetten bu kişi bir "Enforcer" yeminli bir üye bile değil, soldierlerin pis işlerini yapan, soldierlerin kullandıkları kişilerdir enforcerlar. Bir enforceri hırpaladıktan sonra "CAPO" ile caddeyi basmak açıkçası çok absürt bir durum. Bunu yaptıkdan sonra video çekip yüklemek, üstüne üstlük iğneleyeci bir başlık adı koyup, birde forumda sizi caddede vurmamız doğaldır demeniz gerçekten üzücü, yanıtım bu kadardı, yönetici kararı bekleyebiliriz.

#8 - 04.07.2021 16:49
Prison rolünde aynı koğuşun içinde olduğum için bende buraya birkaç bir şey yazmak istedim, sizinle burada tartışmayacağım. Şimdi gelelim prison rolüne, realistik düşünürsek, herkes bir birliğin adamlarını(soldierler ve üstünden bahsetmiyorum bile) tanımak bilmek zorunda değil, bu nedenle kimlerden olduğunuda bilmeyebilir biz karakter aratma yerine kişinin ic ismini yazıp hangi birlikte,ne rol yaptığına bakıp rolümüze devam etmiyoruz. Koğuştayken, kendi birliğimizdeki kişilerle 4-5 kişiydik, Silvano karakteri de tek başınaydı, koğuşun kapısı kapalı olduğundan anlık olarak oradan çıkamıyordu zaten,  bu yüzden 4-5 kişinin arasında bize fear yapması gerekiyorduki ayriyetten bu kişi bir "Enforcer" yeminli bir üye bile değil, soldierlerin pis işlerini yapan, soldierlerin kullandıkları kişilerdir enforcerlar. Bir enforceri hırpaladıktan sonra "CAPO" ile caddeyi basmak açıkçası çok absürt bir durum. Bunu yaptıkdan sonra video çekip yüklemek, üstüne üstlük iğneleyeci bir başlık adı koyup, birde forumda sizi caddede vurmamız doğaldır demeniz gerçekten üzücü, yanıtım bu kadardı, yönetici kararı bekleyebiliriz.

Merhaba, koğuşun içerisinde Silvano karakterini sen hariç herkes tanıyor. Silvano karakteri Vann Ness sokağında daha önce sizin tarafınızdan da vurulmuş bir karakter. Tanımanıza kanıt olarak ''Çakma İtalyan'' demenizi gösterebilirim.

Enforcer- Soldier ilişkisi senin karışacağın bir ilişki değil. İşin OOC tarafıyla ilgilenme hem sen Silvano'nun Enforcer karakter olduğunu İC de nereden biliyorsun? Sana bunu kim söyledi? Meta-Gaming yapmaya devam kanki.

Enforcer karakter dövdüldüğü-aşağılandığı zaman ne yapalım? Enforcer istediklerini yapsınlar deyip bırakalım mı? Yoksa yapılan saygısızlığı mı çözmeye gidelim. Kendi tarafınızdan değil, empati yaparak bakın olaya.

Video falan demişsin, sana buraya savaşlarda çekilmiş onlarca video çekerim herkes birbirini vururken. Ne oldu kendi vurulduğunuzu görmek bu kadar mı içerletti? Bu oyun kanka vurursun, vurulursun. Vurulunca birisi video yapmış diye şikayet açmanız çok garip.

Koskoca yorum yapmışsın ama elle tutulur hiçbirşeyin yok sadece konuşmuşsun kanka.
« Son Düzenleme: 04.07.2021 16:54 umxtkabakci0 »

#9 - 04.07.2021 17:11

Merhaba, koğuşun içerisinde Silvano karakterini sen hariç herkes tanıyor. Silvano karakteri Vann Ness sokağında daha önce sizin tarafınızdan da vurulmuş bir karakter. Tanımanıza kanıt olarak ''Çakma İtalyan'' demenizi gösterebilirim.

Enforcer- Soldier ilişkisi senin karışacağın bir ilişki değil. İşin OOC tarafıyla ilgilenme hem sen Silvano'nun Enforcer karakter olduğunu İC de nereden biliyorsun? Sana bunu kim söyledi? Meta-Gaming yapmaya devam kanki.

Enforcer karakter dövdüldüğü-aşağılandığı zaman ne yapalım? Enforcer istediklerini yapsınlar deyip bırakalım mı? Yoksa yapılan saygısızlığı mı çözmeye gidelim. Kendi tarafınızdan değil, empati yaparak bakın olaya.

Video falan demişsin, sana buraya savaşlarda çekilmiş onlarca video çekerim herkes birbirini vururken. Ne oldu kendi vurulduğunuzu görmek bu kadar mı içerletti? Bu oyun kanka vurursun, vurulursun. Vurulunca birisi video yapmış diye şikayet açmanız çok garip.

Koskoca yorum yapmışsın ama elle tutulur hiçbirşeyin yok sadece konuşmuşsun kanka.
Silvano'yu tanıma konusunda haklı olabilirsin,Enforcer-Soldier ilişkisini birliğiniz olarak değerlendirmedim bu konuya neden tepkilendin inan bilmiyorum :garip:

Silvano karakterinin "Enforcer" olduğunu ic'de zaten bilmiyorum arkadaşım, ben olayları ooc olarak değerlendirip yorumluyorum Meta-Gaming yapmıyorum, yapmıyoruz beni kışkırtmaya devam etmen ayrı bir mesele...

Enforcer'in dövülme konusuna geçiyorum, bir Enforer hırpalandıysa, /me silahını çeker emote'si verip ateş etmekten ziyade başka bir şeyler yapabilirdiniz, bu kadar dm sevdalısı olduğunuzu inanın bilmiyordum.

Burada vurulmamız benim zoruma gitmedi zaten ben vurulmadım bile ancak nedense her yazdığımı farklı anlamlardan anlıyorsun, yanıtına cevap vermek istedim, nasıl anlamak isterseniz öyle anlayabilirsiniz, isterseniz 3-4 defa okuyabilirsiniz yazdıklarımı yanlış bir biçimde anlamazsanız çok güzel olur şahsen, iyi forumlar dilerim...
« Son Düzenleme: 04.07.2021 17:13 Mustafaern3 »