Konu: [31.08.2021 - Rey Diaz ve Tuco Sabez] DM & Birlik Kural İhlali  (Okunma sayısı 218 defa)

#0 - 31.08.2021 22:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rey Diaz @EmirKls , Tuco Sabez @GeraltRoger

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ontrel Mcneil, Kordell Burgess

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.2021 - 22.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Alıntı
Yeni açılan oluşumlara bir ay boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Ancak birlik gerekli fearı göstermezse veya kendi isteğiyle diğer birliklere karşı agresif tutum, illegal role girerse, kural iptal olur. Fear konusunda söz hakkı FM ekibindedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rollin 40s Crips rolü yapıyoruz, düşman setimiz(Hoover)in üyesi bir kızı dövüyoruz. Bölgemizde rolümüzü sürdürürken bu iki arkadaş olaya dahil olmaya çalışıyor. Bölgemize gelip araçtan saçma sapan bağırıyorlar. Elise karakteri ile bir bağları yok, karışmayın dediğimizde "size yakışmaz" vs. yazılar yazıyorlar. En sonunda Ontrel kovunca inip Shotgun ile ateş açıyorlar. Roleplay amacı güden tek durum yok, tamamen bizim rolümüzü baltalamaya gelmişler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.08.2021 22:49
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.08.2021 22:50
erkekle sidik yaristirin knk

bu sözden belli DM aradıkları:D ::)

#3 - 31.08.2021 22:52
Yetkiliye sorduğumda aldığım cevap, ayriyetten şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 31.08.2021 23:06
Merhabalar, öncelikle olayı anlatıyorum ardından SS`leri buraya bırakıyorum. Öncelikle söylemek istediğim şey bizim onlara kadını dövüyor diye sıkmış olmamız değil, biz onlara hakaret etmememize rağmen bize hakaret ediyorlar ve bunun üzerine onları vuruyorum.

Aşağıya bıraktığım SS`lerde IC küfürleri mevcut neden onlara sıktığım anlaşılabilir.

Spoiler: GösterGizle

fotoğraflarını çekiyorum rolsel şekilde diğer arkadaşlarıma göstermek için ancak sonrasından "annenin tattığı şeyi" diyerek kendi Penisinden bahsediyor ve burada sabrım taşıyor ve vuruyorum, ayrıca ondan sonra attığım sms`ler ise onlara sıkarken silahın dibine girip aracımı çalıyor yanda Tuco arkadaşım varken, pompalının dibine nasıl giriyor orası ayrı konu.

Kendisi burada vdm atıyor benim üstümden 3-4 kere geçiyor ve /b`den "?" atıyorum.

Her şey ortada, her mermi yediğinizde DM diyip şikayet açmayı bırakın. Ve olan olayları düzgün anlatın dostum iyi forumlar.

#5 - 31.08.2021 23:10
Orada 3 kişi bir kızın başında durduğunuzu ve kızın yaralı olduğunu görüyoruz ve yardım amacıyla kızın yanına geliyoruz. Kızı dövdüğünüzü görünce bırakın kızı gitsin diyoruz. Kızın gitmesini bekliyoruz kız gidince tam biz gidecekken aranızdan birisi küfürler yağdırıyor. Onu bir kaç kere uyarıyoruz. Hala küfür edip bizi kovmaya çalışıyor, Rey adlı oyuncuda silahını çekiyor iki kişi Rey'e yumruk atması üzerine Rey silah ile ateş açıyor sizi düşürüyor. Ardından arabadan ben iniyorum Ontrel adlı oyuncu bana ve Rey'e cr atıyor. Polisler geliyor ve biz uzaklaşıyoruz. Ortada dm ve birlik kural ihlali yok. Tarafımca daha savunma gelmeyecektir, iyi oyunlar.

#6 - 31.08.2021 23:11
Orası benim birlik bölgem, baskın atıyorsun. Saçma sapan gelip bizimle uğraşırsan küfürden başka ne yazmasını bekliyorsun?  Tüm Vice şehrinin kurtarıcısı mısın sen arkadaşım? Orası bir çete bölgesi. Defalarca sana gitmeni küfürsüz bir şekilde söylemiş zaten. Olaydan sonra olan şeyleri savunma diye atmışsın.
Amacınız arabayla gezip DM aramaktan farklı bir şey değil. Ne anlatıyorsun sen?
« Son Düzenleme: 31.08.2021 23:13 Lexter »

#7 - 31.08.2021 23:19
Orası benim birlik bölgem, baskın atıyorsun. Saçma sapan gelip bizimle uğraşırsan küfürden başka ne yazmasını bekliyorsun?  Tüm Vice şehrinin kurtarıcısı mısın sen arkadaşım? Orası bir çete bölgesi. Defalarca sana gitmeni küfürsüz bir şekilde söylemiş zaten. Olaydan sonra olan şeyleri savunma diye atmışsın.
Benim çete bölgem? 9 kişi toplayıp kapanan Hoover yerine geçince sizin bölgeniz olmuyor. İlk öncelikle olay kız değil kız umrumuzda bile değil, bize karşı biz giderken yaptığınız küfürler. "Orospu çocuğu" dediğinizde bile sakinliğimi koruyup "H-mm" yazıyorum. Ancak hala penisini kast edip annenin tattığı şey diyorsunuz. Karakterim bu lafların altında kalabilecek birisi değil, kimseye DM amacı gütmem tertemiz rollerimi yaparım SS`lerde gözüktüğü gibi. Her şey ortada iyi forumlar.

YETKİLİ KARARI

#8 - 31.08.2021 23:20
Benim çete bölgem? 9 kişi toplayıp kapanan Hoover yerine geçince sizin bölgeniz olmuyor. İlk öncelikle olay kız değil kız umrumuzda bile değil, bize karşı biz giderken yaptığınız küfürler. "Orospu çocuğu" dediğinizde bile sakinliğimi koruyup "H-mm" yazıyorum. Ancak hala penisini kast edip annenin tattığı şey diyorsunuz. Karakterim bu lafların altında kalabilecek birisi değil, kimseye DM amacı gütmem tertemiz rollerimi yaparım SS`lerde gözüktüğü gibi. Her şey ortada iyi forumlar.

YETKİLİ KARARI

Ne anlatıyorsun hala birader? Kız umrunda değilse niye role giriyorsun? Kendinle çelişiyorsun sadece.

#9 - 31.08.2021 23:22
Anlamıyorsun galiba dostum, biz süper kahraman gibi kızı kurtarmaya çalıştığımız falan yok. Rol gördük damladık bence dersini aldı bırakabilirsiniz dedik ve gidiyorduk ancak küfürlerinize devam ettiniz SS`lerde gözüktüğü gibi. Daha fazla yanıt kirliliği yapmadan yetkili kararı bekleyelim.