Konu: [30.08.21] Jervonte Rees / YKİ  (Okunma sayısı 211 defa)

#0 - 30.08.2021 04:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jervonte Rees@BatuhanKasal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Fam43

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar,
Fazla uzatmayacağım, saat 02:58'i gösterdiği esnada Jervonte Rees adlı karakter Ganton civarında yaşanan çatışmada yaralı durumuna düşüyor. Saat 03:19'u gösterdiği esnada arkadaşlar bizi yaralı durumuna düşürüp interior içerisine alıyorlar. Yapılan rolde Jervonte Rees rol süresi boyunca hiçte yaralıya düşmüş gibi hareketler sergilemiyor. Bizi yere yatırıyor, yaralı karakterler üzerinde boks yapıyor. Rolde Eivor karakterine "Git" demelerinin ardından çıkmaya çalışıyorum ancak arkadaş epey hırslanmış olacak ki karakterime saldırma emote u vermeden bizi yolcu etmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

« Son Düzenleme: 30.08.2021 04:54 Whistler »

#1 - 30.08.2021 15:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 30.08.2021 16:13
Savunmamı en kısa sürede yapacağım, bu arada garajda Kurt'u aramanız ne kadar mantıklıydı ek olarak da koşa koşa kendi hoodunuza gitmeniz de mantıklı sayılmaz.

#3 - 30.08.2021 16:25
Merhabalar hooda en baştan giriş yaptığınız andan itibaren anlatıyorum,
Hoodumuz içerisinde olan Baronyan'ı görüyorsunuz, hemen aracınızla hoodumuzun en ortasında sıkmaya başlıyorsunuz. Onaylı hood baskınına giriyor, ek olarak mahallede onlarca kişi var ve siz dört kişi ile hoodda ateş açmaya başlıyorsunuz ardından hoodun içerisinde düşürülüyorsunuz.

Sizi bir evin içerisine götürüyoruz ve sizi orada tutsak tutuyoruz.

Yaptığım animasyon da zaten pek çok emek sarf edilen bir eylem değil.

Ensene vurmak için hiç bir zorluk yok, ayaktasın ve ensene vuruyorum.

Seni yatırmam için de herhangi bir engelim yok iken yaralı olduğum için seni /dene ile yatıyorum ahbap.

Savunmam bundan ibaret, iyi roller dileriim.

#4 - 30.08.2021 16:55

Baygın durumda değilim, kolumdan vuruldum. Telefonuma elde koyulmadı aramamda bir sakınca yok. Varsa bir şikayetin gidip şablonu doldurabilirsin. Jefferson köprüsüne kadar yürüdüm. Asılsız ithamlarda bulunup yönetimi kandırmaya çalışmayın komik oluyor.  ::)

Daha fazla yanıt atmayacağım, admin kararı.

#5 - 30.08.2021 18:14
Selamlar,

Kanıtlar incelendi, Jervonte Rees karakteri yaralı olduğuna dair herhangi bir rolsel içerik yada emote vermediği için ceza alacak, aksine ''yarasından bastırarak, zorlanarak adamı yere düşürmeye çalışır.'' gibi emoteler verseydi herhangi bir sorun olmayacaktı. İyi günler.