Konu: [30.04.2022] Maske_37696  (Okunma sayısı 1506 defa)

#0 - 30.04.2022 00:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 37696
Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi baskın sırasında 1 hit bile kaçırmadan, hiç bir şekilde sekmeden beni vurdu. Hitlerin yarısından fazlası kafa, ak ile böyle rahat vuramazlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):yok

#1 - 30.04.2022 01:32
Şimdi kontrol ettim, @akaGrower 'mış. Şikayetten haberdar olmanız için etiketliyorum.

#2 - 30.04.2022 02:17
Olayı yeni fark ettim. Hood baskını sırasından tam tependen kafana sıktım, aim veya başka bir şey olsam tüm mermiler kafana geliyorken neden kalçana ve ayağına gelsin? Kitlenmem gerekiyor, ama kitlenmiyorum. Dediğim gibi tam tependen oturarak kafana tek tek sıktım. Bunca samp hayatım boyunca adım hiç bir yerde hile ile anılmadı, hiç bir sunucudan hile ile yasaklanmadım, hilelerden anlamam demiyorum, ama kesinlikle kullandığım bir şey değil.

#3 - 30.04.2022 02:25
Silent olmasanız bile renko olabilirsiniz, videomu izlerseniz 1 tane bile mermi kaçırmıyorsunuz. Halk tabirinde biz buna f1 f2 f3 diyoruz. Bu da bir arkadaşınızın videosu, bana nereden sıktığınızı gösteriyor. Oradan bırak art arda 3 kafa vurmayı, 2 tane ayakta o kadar uzakta vursan bile şanslısın. Her şey ortada. Yönetici attığım iki videoyu da izleyerek aradaki mesafe farkını görebiliriz.

Bunca samp hayatım boyunca adım hiç bir yerde hile ile anılmadı, hiç bir sunucudan hile ile yasaklanmadım, hilelerden anlamam demiyorum, ama kesinlikle kullandığım bir şey değil.
Daha önce de bu sunucudan hile sebebiyle yasaklanmışsınız, bence yalan söylemeye gerek yok.

#4 - 30.04.2022 02:36
Silent olmasanız bile renko olabilirsiniz, videomu izlerseniz 1 tane bile mermi kaçırmıyorsunuz. Halk tabirinde biz buna f1 f2 f3 diyoruz. Bu da bir arkadaşınızın videosu, bana nereden sıktığınızı gösteriyor. Oradan bırak art arda 3 kafa vurmayı, 2 tane ayakta o kadar uzakta vursan bile şanslısın. Her şey ortada. Yönetici attığım iki videoyu da izleyerek aradaki mesafe farkını görebiliriz.

Bunca samp hayatım boyunca adım hiç bir yerde hile ile anılmadı, hiç bir sunucudan hile ile yasaklanmadım, hilelerden anlamam demiyorum, ama kesinlikle kullandığım bir şey değil.
Daha önce de bu sunucudan hile sebebiyle yasaklanmışsınız, bence yalan söylemeye gerek yok.

Başta saydığın o şeylerden hiç birisinin ne olduğunu bilmiyorum bile (f1,f2 vs vs)  aramızdaki mesafe çok uzun değil, attığın videoda da göründüğü üzere orada başka birisine ateş ediyorum, videodaki karakter Enzio'nun arkasından çatıya çıkıyorum ve arkandan sıkıyorum. Yani orada ayakta sana sıkmıyorum, oturup sıkıyorum. Diğer ekran görüntüsüne gelecek olursak, o ekran görüntüsü ne onu bilmiyorum bile, böyle bir ekran görüntüsü olsa neden ban yemeyeyim, neden ban kaydım yok? Daha önce hiç ban taleplerinden yararlanmadım, hile karakter zaten unBan yapılmaz. Neden bu ekran görünsüsü çekildiğinde banlanmadım?  Daha önce hileden banlanıp banlanmadığımı zaten yetkililer görecektir.

#5 - 30.04.2022 02:42
O sıra orada olan başka kimse yoktu,

Bana sıktığınız yer yakın falan değil, oradan ilk 5 mermi dışında sektirirsin, yukarıdan sıkmış olamazsın, zaman bile uymuyor. Daha fazla yalana gerek yok, anladığım kadarıyla videonuz da yok. Kısaca yönetici kararını bekleyebiliriz.

« Son Düzenleme: 30.04.2022 03:31 Vicolays »

#6 - 30.04.2022 02:58
Ortada yalan falan yok. İkinci videoda görüldüğü üzere başka birisine üç mermi atıp yukarı çatıya yöneliyorum, 3 mermide zaten düşürmem imkansız. Daha sonra da tam üstünden sana sıkıyorum. Söylediğim her şey doğru, yetkililer nihai kararı verecektir. Aim veya başka bir şey kullanmış olsam silah kafana sabitlenir, tüm mermiler kafana isabet ederdi, fakat sabitlenen bir aim neden kalçana ve bacağına isabet ediyor? Konuyu da daha falza uzatımanın anlamı yok, yetkili kararı bekleyelim.

#7 - 30.04.2022 03:08
Benim üstümden bana sıkma ihtimaliniz yok, duvara sıfırım, ilk hit bende gövdemden yerken sende kafa olması ayrı trajikomik bir durum.

Ayrıca ilk hiti yediğim yerin üstünde ayrıca merdiven var.

« Son Düzenleme: 30.04.2022 03:31 Vicolays »

#8 - 30.04.2022 05:41
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128930.0
hile olduğunu ve banlanacağını bildiği için arkadaş tüm ihlalleri yapmış.

#9 - 30.04.2022 12:36
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128930.0
hile olduğunu ve banlanacağını bildiği için arkadaş tüm ihlalleri yapmış.
Yaw kardeşim amma boş yaptınız. Yok banlanacak diye kural ihlalleri işliyor falan filan, bakın işinize.

Videonun ikinci sayesinde merdivenin tam olarak altına geçiyorsun işaretlediğim yerden kolayca görülebilecek yer. Sen benden hitleri tam buraya geçtiğinde alıyorsun çünkü görüş hizama giriyorsun. Tependen çok kısa bir mesafeden hızlı hızlı bas çek yaparak sana sıkıyorum. 10 başarılı isabette ak47 atış oranına göre hesaplarsak 200 canının gitmesi gerekiyor ki. O mesafeden direkt kafanı isabet almam çok kolay. Aşağı doğru koşarken de kalçana ve ayağına çalışıyorum. Dediğim gibi aramızdaki mesafe çok kısa ve ak47 başarılı atışlarda 20 hasar puanı götüren bir silah. Videoda görüldüğü üzere canın bir süreklilik halinde değil parça parça ilerliyor. İki saniyede o mesafeden canının düşmesi ve bulunduğum konumda kafana isabet eden birkaç mermi olağan bir durum. Eğer aimbot olsaydım sadece kafana focuslanırdı hitlerim ve aç kapa yaptığımda canındaki akışın değişikliliği fark edilirdi. Fakat video başlattığın gibi son buluyor.