Konu: [29.11.2021 - Tamonte_Webb] Retertad Rp + Noob Dm  (Okunma sayısı 135 defa)

#0 - 30.11.2021 00:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tamonte_Webb - @kerim

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.11.2021 - 23:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retertad Rp + Noob Dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk'yım, hiç röle girmeden vuruyor. Afk olduğum için sonra bir daha gelip vuruyor ve şahıs beni orada rk ediyor. Emote, Rol vb. hiçbir şeyde yapmıyor. Sonra ise hiçbirşey olmamış gibi başka bir yerde rol'e giriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın gereken cezayı almasını ve bir daha böyle ihlaller sergilememesi için uyarılmasını istiyorum.

#1 - 30.11.2021 11:39
@kerim Savunmanızı yapınız lütfen.

#2 - 30.11.2021 18:12
Sokağın saygın kişisinin evinin önüne tezgah açıp, park alanına aracını çekmişti. Rolü izliyordum ve evin önünden James karakteri kovuldu, uyarıları dinlemeyen James karakterini dövmem söylendi ve ben de sürekli rp kurallarına uyarak dövdüm. Sonradan fark ettim ki afkymş. Bildiğim kadarıyla aktif rol ortamlarında afk bırakılmaz, bırakılsa da sürekli rp döner. Sokağın saygın kişisinin emriyle birlikte de James karakterini dövdüm. Ortada rolsüzlük bir durum yok.

#3 - 30.11.2021 18:34
Evin önüne tezgah açtım ama o evin sahibinin bundan haberi vardı ve sonradan da afk bırakmıştım bir yirmi dakikalığına, geldiğimde bir baktım arkadaş beni yumrukluyor. Biraz bekledim ve sonucunda rk etti. İlk öncelikle, bir kanıtı var mı beni dövmen gerektiğini söylendiğinin? İkincisi ise hiçbir şekilde emote vb. vermedin. İlk önce bana vurdun, sonra vurmayı bıraktın afk olduğumu anladın. Ardından bu afk zaten diyerekten gene dalıp rk ettin. Sürekli roleplay diye bir şey var evet ama bu senin bahsettiğin gibi birşey değil. Sen uyuyan bir adamı hiçbirşey demeden dövüyor, sonrada hiçbirşey olmamış gibi yanındaki kişilerle konuşmaya giriyor musun?
Ve rölü detaylıcana inceledim afk'lıktan sonra. Orada beni kovmadılar, hatta o saygın kişi dediklerin bile bana bir kez vurmadı. "Uynamasını bekliyoruz" dedi. Aynı şekilde sadece tezgah açtığım için bu rp döndü ve sen rp de yoktun. Hiçbir rp kuralına uymadın Tamonte.

#4 - 01.12.2021 00:09
Geri çekildi.