Konu: [28.08.2025 Theo_Marez & Tyrone_Qubalas] Copbait + CR + Metagaming  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 29.08.2025 01:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo Ramez @Cluryhs   Tyrone Qubalas @Noires

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/08/2025 23:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tyrone Qubalas karakteri ile 1.26 durumundayken bir anda Theo Ramez karakteri dahil olmaya çalışıyor. Burada net olmamakla birlikte bir mix durumu olduğunu düşünüyorum. Başarısız birkaç cr denemesi sonucu Vanished garaj bölgesinde bir başarılı cr üzerine roadblock uygulayarak ihlal gerçekleştiriyor. Baktığımda aynı birliğe üye olduklarını gördüm bu da Theo Ramez'in amacını net şekilde açıklıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Yukarıda belirttiğim gibi Tyrone Quabas karakterinin Metagaming kuralını ihlal ettiğinden tam olarak emin olmamak ile birlikte bu kadar koordine hareket ettikleri için ekleme gereksinimi duydum.

#1 - 29.08.2025 04:06
@Cluryhs ve @Noires isimli kullanıcıların şikayete savunma yapmaları için 24 saatlik süreleri bulunmaktadır.

#2 - 29.08.2025 11:37
Mixing için bir şey yapmadığımı düşünüyorum, olayın başından beri arkalarından geliyorum ne olacak diye bu da metagamingi bitirir heralde çünkü kovalamanın öncesinden beri arkada takip ediyorum sadece Cr üzerine yapacak bir şey yok cezamı cr üzerinden çekerim de mixing ve metagaminglik bir şey yok bence önceden beri takip ediyordum

#3 - 29.08.2025 11:49
Orada videdonun en başında olduğu gibi Theo Ramez bizi takip ediyor, aynı birlikte olduğumuz için bana yardım ediyor ne var bunda. Zaten 1 saat boyunca beni kovaladı Theo ilk defa yardım etti bana, kovalama sürecinde zaten hep arkamızdaydı. Orada aklını kullanmış ve arada beklemiş, sende geçememişsin mixlik bir durum yok cr'den theoyu bilmem artık.
« Son Düzenleme: 29.08.2025 11:52 Noires »

#4 - 29.08.2025 18:08
Polisler agresif takipteyken takibe katılmaya çalışmak veya takipteki aracı kurtarmaya çalışmak gerçekleştirilmesi yasaklı rollerdendir ve gerçeklik dışıdır, Metagaming ve Mixing kapsamında yapılan savunmalar yeterli görüldü, takibin başından beri devamlı civar bölgelerde gözetleyen ve bulunan pozisyonda olan karaktere bu kapsamda bir ceza uygulanmayacak ancak takibin seyrini değiştirecek manevralar ve müdahaleler, işin ihlal boyutuna geldiği için Kolluk Kuvvetlerine Karşı Kurallar kapsamında cezalandırılacaktır.