Konu: [28.04.2021 - Toplu şikayet] Birden fazla ihlal.  (Okunma sayısı 630 defa)

#0 - 28.04.2021 13:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher_Raywood @spearly Bob_Wade @Muzlu DeShawn_Williamson @emirdemirt Melvin_Carrell @grinchy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rontay_Copeland @changingstyles Clayton_Adams @Burakgökçe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2021 11:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming, Car DM, Yaralı Kural İhlali, Powergaming, Non-RP Driving, Türkçe Terim Kullanımı, Yetersiz Rol Bilgisi.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, iyi günler. Bugün saat 11.42 sıralarında bir brawl rolü içerisine girdik. Rolün sebebi ise rol arkadaşımı aralarına almış dövüyorlardı, bende rol arkadaşımı aracıma alıp bölgeden uzaklaştırdım. Şahısları tekrardan bir bölgede gördüm, aracımı önlerine çektim ve aracımdan indim. Şahıslar da araçlarından indi ardından brawl rolü başladı, rol içerisinde aralarından üç kişiyi yaralı duruma soktuk. Christopher Raywood isimli şahıs aracıma bindi ve arkadaşını bölgeden uzakklaştırdı. Geriye Melvin Carrell isimli şahıs, DeShawn Williamson isimli şahıs ve Bob Wade isimli şahıs kaldı. DeShawn Williamson karakteri kalktığı gibi aracına ilerledi ve bindi. Bölgeden uzaklaştı. Melvin Carrell isimli karakter ise ayağa kalktığı sırada bir-iki saniye yerde oturarak arkadaşlarının gelmesini bekledi. Arkadaşları geldiği sırada birden araca doğru koşmaya başladı, bindi. Aşağıya bıraktığım kanıt videosunun 0:00 ile 0:33 saniyeleri arasında şahısın yaptığı Yaralı Kural İhlali gözükmekte. Bob Wade isimli şahıs da ayağa kalktıktan sonra onun boğazını sıkma rolüne girdim, kaçmasını engellemeye çalıştım fakat şahıs hiçbir emote vermeden benden kurtuldu, araca doğru koştu ve içerisine bindi. Aşağıya bıraktığım kanıt videosunun 1:11 ve 1:16 saniyeleri arasında şahısın yaptığı ihlal belli olmakta. DeShawn Williamson isimli şahısa gelecek olursak, şahıs bölgeden uzaklaştı ardından mavi renkli Sultan model aracı ile Clayton Adams adlı karakteri ezmeye başladı, Car Dm attı.Aşağıya bıraktığım kanıt videosunun 0:34 ile 0:57 saniyeleri arasında şahısın yaptığı rol hatası belli olmakta. Christopher Raywood karakteri ise benden çaldığı siyah, Sultan model araç ile ilerlerken aracı bozmak için mi bilmiyorum ama duvara sert bir biçimde çarptı. Realistik düşünecek olursak bir şahıs hali hazırda hasarlı bir araç ile duvara o hız ile çarpsa sarsıntıdan hareket edemez bile fakat şahıslar hiçbir şekilde bu durumu umursamayıp yoluna devam etti. Aşağıya bıraktığım kanıt videosunun 0:58 ile 1:04 saniyeleri arasında belli olmakta. Tekrardan Christopher Raywood karakterinin yaptığı bir ihlale değinecek olursak, birden fazla kez Car Ramming girişiminde bulundu. Bölgeden ayrılırken aracı ile dümdüz yolda ilerliyordu, önünde de altımda Sanchez model motor ile ben vardım. Birden arkadan durduk yere bana çarptı ardından bir süre sonra Pizza Stack bölgesine doğru ilerlerken bana tekrardan çarptı, arkasında kaldım ve şahısı takip etmeye başladım. Tam şahısa yaklaşmışken geri geri geldi, rotasyonunu değiştirdi ve benim önüme çıkıp beni düşürmeye çalıştı. Aşağıya bıraktığım kanıt videosunun 1:04 ile 1:10 saniyeleri arasında belli olmakta.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://cdn.discordapp.com/attachments/835194956150865950/836923177065644072/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların yaptığı tüm ihlaller kanıt videosunda belli olmakta, şahısların gerekli cezayı almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 28.04.2021 14:14 yasinsagin »

#1 - 28.04.2021 13:39
Şahitliğimi onaylıyorum arkadaşa pmden sordum niye yaptın unuttum vb kelimeler söyledi gerekli cezalarını almalarını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 28.04.2021 13:48 Burakgökçe »

#2 - 28.04.2021 13:54
Merhaba,

@Burakgökçe @Burakgökçe, öncelikle ben orada emote vererek aracı üstünüze sürdüm, kanıtı da ektedir. Ama RK konusunda haklısınız, zaten ben o yüzden orada size pizza paranızı da verdim, ondan sonra da zaten devam etmedim, sanıyordum ki biz sizin ile o olayı PM'den konuşurak çözmüştük. Birliğindeki bazı kişiler seni şikayet açman için yönlendirmiş ve OOC kininiz var, şikayeti üstelerseniz de bunlar üzerinden şikayet açma davranışına gireceğimizi belirtmek isterim. Ek olaraktan da orada car dm yapılmadı, benim amacım orada adamı ezmekti.

İyi forumlar..

İyi forumlar...,
« Son Düzenleme: 04.05.2021 11:03 EmirViolent »

#3 - 28.04.2021 14:01
Pmden çözmedik sen bana yemek paranı verebilirim dedin ve ben ver dedim unuttum gibi cümleler kurdun. Yöneticinin kararını bekleyelim iyi forumlar.

#4 - 28.04.2021 14:02
Merhaba,

@Burakgökçe @Burakgökçe, öncelikle ben orada emote vererek aracı üstünüze sürdüm, kanıtı da ektedir. Ama RK konusunda haklısınız, zaten ben o yüzden orada size pizza paranızı da verdim, ondan sonra da zaten devam etmedim, sanıyordum ki biz sizin ile o olayı PM'den konuşurak çözmüştük. Birliğindeki bazı kişiler seni şikayet açman için yönlendirmiş ve OOC kininiz var, şikayeti üstelerseniz de bunlar üzerinden şikayet açma davranışına gireceğimizi belirtmek isterim.

İyi forumlar..

#5 - 28.04.2021 14:08
Merhaba,

Tüm kanıtlar tek bir videoda değil, kendi lehinize olan yerleri kesip kesip video yapmışsınız. Bu delil karartma, eksik delilden şikayetin kilitlenmesini istiyorum. Arkadaşlar devam etmek istiyor ise uzun bir sayfa savunma yazıp, sağlam kanıtlarla Clayton_Adams adlı karaktere non-rp driving, mixing, noob dm, fearrp kural ihlallerinden dolayı bir şikayet açacağız.

İyi forumlar dilerim.

#6 - 28.04.2021 14:09
Merhaba,

@Burakgökçe @Burakgökçe, öncelikle ben orada emote vererek aracı üstünüze sürdüm, kanıtı da ektedir. Ama RK konusunda haklısınız, zaten ben o yüzden orada size pizza paranızı da verdim, ondan sonra da zaten devam etmedim, sanıyordum ki biz sizin ile o olayı PM'den konuşurak çözmüştük. Birliğindeki bazı kişiler seni şikayet açman için yönlendirmiş ve OOC kininiz var, şikayeti üstelerseniz de bunlar üzerinden şikayet açma davranışına gireceğimizi belirtmek isterim.

İyi forumlar..

#7 - 28.04.2021 14:12
Merhaba,

İyi forumlar..

İyi forumlar...,

Emote'u vererek aracı sizin üzerinize sürdüm cümlesi bir kaçış yolu değil. Emote verseniz bile videoda gözüktüğü gibi şahısın pestili çıkana kadar ezemezsiniz +  olarak attığınız SS'de "Ananı" sözünü kullandığın gözüküyor. Şikayetime Türkçe terim kullandığını da ekleyeceğim. Şahısın yaptığı bu ihlalden dolayı da ceza almasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 28.04.2021 14:15 yasinsagin »

#8 - 28.04.2021 14:16
Merhaba,

Tüm kanıtlar tek bir videoda değil, kendi lehinize olan yerleri kesip kesip video yapmışsınız. Bu delil karartma, eksik delilden şikayetin kilitlenmesini istiyorum. Arkadaşlar devam etmek istiyor ise uzun bir sayfa savunma yazıp, sağlam kanıtlarla Clayton_Adams adlı karaktere non-rp driving, mixing, noob dm, fearrp kural ihlallerinden dolayı bir şikayet açacağız.

İyi forumlar dilerim.

Videoda kendimi ilgilendiren tüm kısımları, şahit olduğum tüm kısımları belirttim. Kendi gözünüzden de ayrıca bir video hazırlayıp şikayetin altına bırakmanızı rica ediyorum.

#9 - 28.04.2021 14:18
Merhaba,

Rolün başından sonuna kadar oradaydınız, yönetim ekibini kandırmaktan şikayet açacağım düzgün video paylaşmaz iseniz.

İyi forumlar.