Konu: [24.08.2021 - Reyes Guerrero] Rolden kaçmak için bağlantı kopartmak.  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 24.08.2021 19:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reyes Guerrero - @Misterio'

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alice Stanley - @BanS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.27 - 24.08.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reyes Guerrero karakteri elinde pompalı tüfekle El Coronada dolaşıyordu, onu fark edip yaklaşarak sireni açtığım anda oyundan çıkış yaptı. 5 dakikadan daha fazla beklememize rağmen oyuna geri dönüş yapmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin silahınında silinmesini talep ediyorum.

#1 - 24.08.2021 19:07
Aracımı sattığım için silah elimde kalmıştı, direk çıkış yapmıştım, oyuna girip etrafa bakıp tekrar çıkacaktım, sizin arkamda olduğunuzu bile görmedim, direk q attım, şanssızlık olmuş biraz

#2 - 24.08.2021 19:35
Aracımı sattığım için silah elimde kalmıştı, direk çıkış yapmıştım, oyuna girip etrafa bakıp tekrar çıkacaktım, sizin arkamda olduğunuzu bile görmedim, direk q attım, şanssızlık olmuş biraz

Bizi görmediğinizi iddia ediyorsunuz, aşağıya bir ekran görüntüsü bırakacağım. Görüntüde görüldüğü gibi önce bizim olduğumuz tarafa doğru geliyorsunuz, sonra biz sirenimizi açıp size doğru gelince tam tersi yöne koşmaya başlayıp bir ara sokağın girişinde oyundan çıkış yapıyorsunuz. Düşük bir ihtimal olsada bizi görmediğinizi varsayacak olursak siren sesini nasıl duymadığınızı tam olarak anlayamadım. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

#3 - 24.08.2021 19:45

Bizi görmediğinizi iddia ediyorsunuz, aşağıya bir ekran görüntüsü bırakacağım. Görüntüde görüldüğü gibi önce bizim olduğumuz tarafa doğru geliyorsunuz, sonra biz sirenimizi açıp size doğru gelince tam tersi yöne koşmaya başlayıp bir ara sokağın girişinde oyundan çıkış yapıyorsunuz. Düşük bir ihtimal olsada bizi görmediğinizi varsayacak olursak siren sesini nasıl duymadığınızı tam olarak anlayamadım. Yönetici kararını bekleyebiliriz.

Siren açmadınız, ben siren sesi vs. duymadım, dediğim gibi etrafa bakmak için girdim, daha sonra q attım, o sıra siz beni görmüşsünüz, biraz kötü zamana denk gelmiş, sonuçlanabilir.

#4 - 25.08.2021 11:18
Şikayet incelendi.

Rol sürekli devam eder, eğer silahınız saklanmayacak durumdaysa tenha noktalara gidersiniz. Bu bakımdan savunma geçerli değil.

Reyes_Guerrero cezalandırılacak ve silah silinecek.