Konu: 24.01.2022 DM  (Okunma sayısı 362 defa)

#0 - 24.01.2022 18:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Hans Eward @bloddsmell  - Ruslan Rodvitovich @Automatic

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Lona MacQuell @Alakia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2022 / 17.56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla rolde IC olarak konuşurken öncelikle araca PIT attılar, sonrasında uzağa geçip aracımıza ateş etmeye başladılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Karakterim, alt karakter olduğundan dolayı düşmanlığın söz konusu bile olmadığını düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 24.01.2022 18:42 Benjamin_Rowe »

#1 - 24.01.2022 18:45
Şahitliğimi onaylıyorum.
Sandking marka aracımla, arkadaşımla yolculuk ederken, birden çevreleyip sıktılar. Ben durup bir şeyler söyleyecekler sandım fakat inanın hemen emote verip ateş açmaya başladılar. Bu tarz olaylar rol zevkimizi kaçırıyor, kişilerin en ağır cezayı almalarını umuyoruz. :garip:

#2 - 24.01.2022 18:59
North Park birliğiyle aktif savaş içindeyiz. Sandking marka araç sürekli bizi takip edip duruyordu, aktif çatışma ortamlarına giriyordu. Karakterin boynuna asılı "kamera" aksesuarı var, info verebileceklerinden şüphelendik. Ganton'a girdik, mahalleden de üstüste geçtiler. Şüphelerimizden dolayı ateş açtık. Ek olarak bu savaş süresince sürekli her iki taraf da birbirini takip ediyordu. Dolayısıyla ateş açılma sebebi de onlardan zannetmemizdi. Zaten bu rollerin sonrasında Ruslan Hetmanov karakteri tarafından tedavileri yapıldı, iyi bir şekilde ağırlandılar. Yöneticiler eğer ki takip ettiklerine dair kanıt istiyorsa yazabilirler atacağım. Savunmam bu kadar Vice ile kalın  :vice:

#3 - 24.01.2022 19:05
North Park birliğiyle aktif savaş içindeyiz. Sandking marka araç sürekli bizi takip edip duruyordu, aktif çatışma ortamlarına giriyordu. Karakterin boynuna asılı "kamera" aksesuarı var, info verebileceklerinden şüphelendik. Ganton'a girdik, mahalleden de üstüste geçtiler. Şüphelerimizden dolayı ateş açtık. Ek olarak bu savaş süresince sürekli her iki taraf da birbirini takip ediyordu. Dolayısıyla ateş açılma sebebi de onlardan zannetmemizdi. Zaten bu rollerin sonrasında Ruslan Hetmanov karakteri tarafından tedavileri yapıldı, iyi bir şekilde ağırlandılar. Yöneticiler eğer ki takip ettiklerine dair kanıt istiyorsa yazabilirler atacağım. Savunmam bu kadar Vice ile kalın  :vice:
Merhaba, arkadaşımın yazdıklarını destekliyorum. Sürekli aynı bölgeden defalarca geçtiniz savaş halindeyiz fakat bunu bilmemeniz gayet normal. Sürekli geçtiğiniz için sizi düşmanlardan zannettik. O yüzden böyle bir olay yaşandı.

#4 - 24.01.2022 19:11
Merhaba, arkadaşımın yazdıklarını destekliyorum. Sürekli aynı bölgeden defalarca geçtiniz savaş halindeyiz fakat bunu bilmemeniz gayet normal. Sürekli geçtiğiniz için sizi düşmanlardan zannettik. O yüzden böyle bir olay yaşandı.
Her gördüğünüz kameralı şahsiyete sıkacak iseniz bu bizim problemimiz değil. Oyuna girdik ve sadece 5-10 dakika araçla ya gezdik ya da gezmedik. Takip falan ettiğimizde yoktu. Aktif çatışma falan da yoktu. Buffalo yanındaki köprü yolunda aynı şeritten ya 3 ya 4 saniye gittik. Hiç bir şey söylemeden emote vermeniz beni çok irite etti açıkçası, takip bile etsek kim olduğumuzu sorsaydınız keşke. Ayrıca araç çok yüksek, şahısta nasıl görebildiniz anlayamadım.

#5 - 24.01.2022 19:37
arkadaşım yönetimi neden kandırmaya çalışıyorsun illa Ganton etrafında gezdiğinize dair videoları mı atayım?

#6 - 24.01.2022 19:46
Her gördüğünüz kameralı şahsiyete sıkacak iseniz bu bizim problemimiz değil. Oyuna girdik ve sadece 5-10 dakika araçla ya gezdik ya da gezmedik. Takip falan ettiğimizde yoktu. Aktif çatışma falan da yoktu. Buffalo yanındaki köprü yolunda aynı şeritten ya 3 ya 4 saniye gittik. Hiç bir şey söylemeden emote vermeniz beni çok irite etti açıkçası, takip bile etsek kim olduğumuzu sorsaydınız keşke. Ayrıca araç çok yüksek, şahısta nasıl görebildiniz anlayamadım.

Şikayet sonuçlandırılırken bu sslerinde göz önünde bulundurlmasını talep ediyorum.

Spoiler: GösterGizle

Ayriyetten vurduğumuz yaralıları almaya geldiğine dair kanıtları arkadaşımdan istedim uyuyor şu anda uyanınca atacağım.

#7 - 24.01.2022 20:00
arkadaşım yönetimi neden kandırmaya çalışıyorsun illa Ganton etrafında gezdiğinize dair videoları mı atayım?
Sırf aynı şeritten gittiğimiz için, bizden şüphelenmenizi doğru bulmuyorum. İki farklı konumlara gidilirken aynı yollar kullanılabilir SS'lerde de görüldüğü gibi. Ya da sunucuda bir araç, diğer oyuncular/karakterler tarafından da kullanılabilir. Bundan şüphelenip ateş açmak yerine, kurallara daha fazla uyan ve kabul görülebilir bir rol çevirebileceğinizi düşünüyorum. Karşı tarafın savunması yok ise yetkili sonucunu talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 24.01.2022 20:03 Benjamin_Rowe »

#8 - 24.01.2022 20:10
Merhabalar, öncelikle iyi akşamlar dilerim. Evet, Buffalo'dan bir kaç kişi bize 'DM' sonrası yardımcı oldu fakat bu 'DM' yapıldığı gerçeğini değiştirmez. Zaten hoodunuzun olduğu bölgedeyiz ve 2 kişiyiz, size karşı olumsuz rol sergilememiz saçma olur diye düşünüyorum. Hani 'hiç bir şey yokken çıkıp taramak' yerine pit atıp, kamera kontrol falan edilebilirdi. İşte o zaman agresif rol yapsanız boynumuz kıldan ince. Sandking marka aracım yerden epey yüksekte bir araç, gönderdiğniz S.S'lerde de görüldüğü üzere siz çok yerdesiniz ve biz çok yukardayız, o mesafeden bizi görmenizde bi tık şey gibi. Tekrardan iyi akşamlar, iyi roller dilerim! :vice:

#9 - 24.01.2022 20:15
Sırf aynı şeritten gittiğimiz için, bizden şüphelenmenizi doğru bulmuyorum. İki farklı konumlara gidilirken aynı yollar kullanılabilir SS'lerde de görüldüğü gibi. Ya da sunucuda bir araç, diğer oyuncular/karakterler tarafından da kullanılabilir. Bundan şüphelenip ateş açmak yerine, kurallara daha fazla uyan ve kabul görülebilir bir rol çevirebileceğinizi düşünüyorum. Karşı tarafın savunması yok ise yetkili sonucunu talep ediyorum.

Karşı savunman için teşekkür ederim rolünu baltalayacak bir şey yaptıysam özür dilerim iyi roller.