Konu: [23.05.2020 - Mario Lorenzo ve Antonio Giordano] Hile şüphesi.  (Okunma sayısı 636 defa)

#0 - 23.05.2020 23:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario  Lorenzo @clostors , Antonio Giordano @taylan111

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @suspectre @LastWareUpp @warg7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2020 23.00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: @clostors ölümsüz/hile ya da üçüncü parti yazılım, @taylan111 bunny, aim ve esp veya wallhack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir çatışma sonrası rastgele bizi bulup takip ettiler, mermi tüccarında mermi alırken enteresan bir şekilde taramaya başladılar. Bu sırada yüzlerce mermi alan arkadaş bir türlü ölmedi hatta çatışma sonunda baktırdık canı neredeyse fullmüş, @Keddy şahit kendisine teyit ettirdik. Bunun ardından çatışma devam ederken ölmeyen arkadaş ve diğer taylan111'in karakteri bir anda duvar arkasından beni görüp bunnyle gelip taradılar, her mermileri cuk oturdu enteresan şekilde. Mermi gelişleri videonun bazı kısımlarında belli 50 metreden shotgun mermisi oturtuyorlar falan ve takip esnasında mesafe uzunken bir anda bunnylerle kısaltıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 23.05.2020 23:29 Craft »

#1 - 23.05.2020 23:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.05.2020 23:39
Şahitliğini onaylıyorum, her şey açık zaten.

#3 - 23.05.2020 23:40
@Craft 'ın da dediği gibi @Keddy adlı yöneticiye maskesi olduğu için ismini öğrenmek için sorduğumuzda olaydan otuz saniye sonra %60 canının olduğunu söyledi. Yaklaşık 15-16 mermi yiyen bir insanın bu kadar canı gitmesi imkansız. Büyük ihtimal o da çatışmadan önce gitmiş canıydı.  :)

Bu SS, Craft'ın videosundan yaklaşık 10 saniye önce, 2 shotgun ve çok yakın mesafeden UZİ mermisi yiyen Tanrı Lorenzo hayatına devam ediyor..

#4 - 23.05.2020 23:45
Yanlız SS on numara çıkmış.

#5 - 24.05.2020 00:39
Aynı şikayetten iki tane açılmış gerekli savunmamı https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=81141.0 diğer şikayette yaptım. İyi forumlar dilerim.
« Son Düzenleme: 24.05.2020 14:24 clostors »

#6 - 24.05.2020 11:37
Aynı şikayetten iki tane açılmış gerekli savunmamı diğer şikayette yaptım. İyi forumlar dilerim.

Yetkili arkadaşın sizin hangi konuya hangi mesajı atacağını arayacağını sanmıyorum. Sizin açınızdan buradan da savunmanızı yaparsanız daha sağlıklı olabilir.  :)

#7 - 24.05.2020 17:57
@Craft 'ın da dediği gibi @Keddy adlı yöneticiye maskesi olduğu için ismini öğrenmek için sorduğumuzda olaydan otuz saniye sonra %60 canının olduğunu söyledi. Yaklaşık 15-16 mermi yiyen bir insanın bu kadar canı gitmesi imkansız. Büyük ihtimal o da çatışmadan önce gitmiş canıydı.  :)

Bu SS, Craft'ın videosundan yaklaşık 10 saniye önce, 2 shotgun ve çok yakın mesafeden UZİ mermisi yiyen Tanrı Lorenzo hayatına devam ediyor..

Şu fotoğrafın tam halini atabilir misiniz? SS'i alan kişi Jeffrey sanırım. @LastWareUpp daha önceki forum hesabınız hile kullanımı ile banlanmış.
Bildiğim kadarıyla SS'lerin tam hali atılması gerekiyor, editleme/kırpma olan Screen Shot'lar geçersiz sayılıyor.
Eğer saklayacak birşey yoksa edit/clipping'e de gerek yok diye düşünüyorum. Olayda dahil olduğum için yorumumu bıraktım. İyi forumlar...

#8 - 24.05.2020 18:02
Spoiler: GösterGizle

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mario  Lorenzo @clostors , Antonio Giordano @taylan111

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @suspectre @LastWareUpp @warg7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.05.2020 23.00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: @clostors ölümsüz/hile ya da üçüncü parti yazılım, @taylan111 bunny, aim ve esp veya wallhack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir çatışma sonrası rastgele bizi bulup takip ettiler, mermi tüccarında mermi alırken enteresan bir şekilde taramaya başladılar. Bu sırada yüzlerce mermi alan arkadaş bir türlü ölmedi hatta çatışma sonunda baktırdık canı neredeyse fullmüş, @Keddy şahit kendisine teyit ettirdik. Bunun ardından çatışma devam ederken ölmeyen arkadaş ve diğer taylan111'in karakteri bir anda duvar arkasından beni görüp bunnyle gelip taradılar, her mermileri cuk oturdu enteresan şekilde. Mermi gelişleri videonun bazı kısımlarında belli 50 metreden shotgun mermisi oturtuyorlar falan ve takip esnasında mesafe uzunken bir anda bunnylerle kısaltıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

Rolde ben de olduğum için yanıt atıyorum.Şahitlere beni yazmamışsınız şahit yazacaksanız rollere gerçekten şahit olanları yazmalısınız arkadaşlarınızı değil.Video'nun da tam halini atarsanız sevinirim,videoda 2. saniyede kesilme mevcut.Editsiz halini atmanız gerek.Editlenmiş videolar ve fotoğraflar geçersiz diye biliyorum.Videonun tam halini bekliyorum.

#9 - 24.05.2020 18:04
@Raphovic  @Jacker konuda adınızın geçtiğini görmüyorum. Lütfen sizin konunuz değilse yorum yapmaktan kaçının, gerekli yönetici zaten isterse tam halide atılır.

Edit olarak şunu bırakayım da yine boş boş işlerle uğraşıp 20 tane mesaj atmak istemiyorum.

« Son Düzenleme: 24.05.2020 18:09 suspectre »