Konu: [23.04.2022 - becheldemirovski ]  (Okunma sayısı 749 defa)

#0 - 24.04.2022 00:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @becheldemirovski
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Folcwine @Javelin
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Skin yaklaşık altı aydır hesabımda yüklü, aktif olarak kullanıyorum. Birkaç ay önce de Chll'in discordunda paylaşıldı, sanırım arkadaş oradan almış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

TXD:

Ek açıklamalar(varsa): Skini @Javelin 'e yaptırmıştım, bunu doğrulayabilir. Discord hesabı değiştirdiğim için maalesef elimde kanıt yok. Kişi nereden/nasıl bulduğunu kanıtlarsa şikayeti de geri çekebilirim.

#1 - 24.04.2022 00:04
Kişinin body'si bug aynı.

Benim body bug aynı.

#2 - 24.04.2022 00:29
Skin yapımcısı olarak doğruluyorum, onaylıyorum.

#3 - 24.04.2022 00:36
Bir onaylı skin yapımcısı olarak @becheldemirovski kullanıcısı için savunma yazıyorum, öyle istedi. ((Skini ben yapmadım, sadece skinci olduğum için savunmasını yapıyorum.))

Skin rel de değil, private de değil. Bir yerden yayılmış bir body olarak varsayabilirsiniz. Bodyi önceden oyuna attırdığınız sizin olduğunuz anlamına gelmez. Javelin, bu modeli @berkayinho 'dan temin ettiğini doğrulayabilir, keza ben de aynısını yaptım. Sonuç olarak, bu body sizin değil, textureların içeride olması da bodyi sizin yaptığınızı tescillemez. Bechel, modeli sunucuya attırırken çoğu şeyini değiştirip attığı görüntülerde net belli oluyor.

Sonuç olarak, bodynin yapımcısının kim olduğu belli değil, rel de değil private de değil. Bir yerden sızdırılmış bir model. Kendi modeliniz olarak Texture Dump & Samp Mod Share discordundan aldığınız gömlek modelini modele işlediğinizde model sizin sayılmıyor.

2021 yılında sunucuya gönderdiğim modeli de aşağıdan görebilirsiniz. Duruşları aynı, çoğu şeyi aynı, sadece gömlek rengi farklı. Saatini ve ayakkabı textureunu değiştirip sunucuya attığın için sana şikayet açmıyorum, bu da farklı bir olay @Selim .

« Son Düzenleme: 24.04.2022 00:56 wercheg »

#4 - 24.04.2022 00:41
10 skinden 4ü bu body degilmi zaten

#5 - 24.04.2022 00:46
Bir onaylı skin yapımcısı olarak @becheldemirovski kullanıcısı için savunma yazıyorum, öyle istedi.

Skin rel de değil, private de değil. Bir yerden yayılmış bir body olarak varsayabilirsiniz. Bodyi önceden oyuna attırdığınız sizin olduğunuz anlamına gelmez. Javelin, bu modeli @berkayinho 'dan temin ettiğini doğrulayabilir, keza ben de aynısını yaptım. Sonuç olarak, bu body sizin değil, textureların içeride olması da bodyi sizin yaptığınızı tescillemez. Bechel, modeli sunucuya attırırken çoğu şeyini değiştirip attığı görüntülerde net belli oluyor.

Sonuç olarak, bodynin yapımcısının kim olduğu belli değil, rel de değil private de değil. Bir yerden sızdırılmış bir model. Kendi modeliniz olarak Texture Dump & Samp Mod Share discordundan aldığınız gömlek modelini modele işlediğinizde model sizin sayılmıyor.

2021 yılında sunucuya gönderdiğim modeli de aşağıdan görebilirsiniz. Duruşları aynı, çoğu şeyi aynı, sadece gömlek rengi farklı. Saatini ve ayakkabı textureunu değiştirip sunucuya attığın için sana şikayet açmıyorum, bu da farklı bir olay @Selim .

Senin ya da onun veya bunun, beni ilgilendirmiyor. TXD dosyasında bile benim modelimin kafası bulunuyor, bu da demek oluyor ki bodyi benim skinimden almış. Bana kanıt sunmalı, şikayette adın bile geçmiyor. Her onaylı skinci savunma mı yapacak?

#6 - 24.04.2022 00:49
Yazmam gerekenleri yazdım, bir yıl öncesine kadar on kişiden sekizinin kullandığı moda olan bodyi sahiplenmişsiniz. Buna seyirci kalamazdım, @becheldemirovski istediği için de savunmayı ben yaptım. Savunma bu kadardı, çirkefleşmeye gerek yok. Daha fazla mesaj metni göndermeyeceğim.

#7 - 24.04.2022 00:53
Merhabalar skin yaparken arkadaşlarım'dan tavsiye alıyorum. Skini yaklaşık iki yada üç hafta önce attırdım. Body'i geçtim, bu skindeki kafa txd'i hariç her şey REL. Yeni body'i deki kafa bana ait, geri kalan her şey rel. Sadece bende değil, sunucudaki hemen hemen herkes aynı txd'leri kullanıyor. Skinin body'si zaten sadece sende yada bende değil, farklı oyuncularda aynı şekilde var.
« Son Düzenleme: 24.04.2022 00:57 becheldemirovski »

#8 - 24.04.2022 00:55
Arkadaşlar lafta her şey olabilir, kanıtlarla gelin. Kanıt bekliyorum, yoksa da sonucu bekleyelim.

#9 - 24.04.2022 00:57
Modelin pantolonuna mapping attığımda gözden kaçırdım bir yer olmuş, bir bug denilebilir.
Spoilerde belirtiyorum, birebir aynı. TXD için göründüğü üzere de cacheden alındığı kanıtlandı, ekstra kanıt olarak böyle bir ileti atmayı uygun gördüm.